29

Живков

преди 13 години

Числиш себе си към простите, надявам се. В морето от гъзоблизци Живков беше единственият, който нареждаше да се пишат националистически учебници. Първи отрече македонизма. Пласираше българското навсякъде, където можеше. Подмазванията на СССР бяха с чисто икономическа цел. Но всички след него се постараха да ни направят щат на САЩ, разпродавайки цялото държавно притежание на алчни *** за жълти стотинки. Същите, които веят еврознамето, докато оскотели български *** им пригласят.

28

отврат

преди 13 години

Кого го интересува тази шарвантия какво мисли и какви ги дрънка

27

Анонимен

преди 13 години

Живков беше *** искам да пикая на гроба му.

26

Анонимен

преди 13 години

Благодарности, че имате дълга памет и ни поднесохте обстойно биографията на тази "цветарка"

25

Д-р Хаус

преди 13 години

Хроничната седерастия е неизличима болест.

24

Музиковед

преди 13 години

За всички българи с къса памет ( а те са много у нас) задаващи тъпия въпрос "Коя е тая Нейнски?" да обясня ,че това е Надежда Михайлова която е вече г-жа Нейнски Тя е известна с невероятните си умения в някои кратки музикалини фирми-най вече менуета!!!Така поне твърди надарения немски музикален критик Йошка Фишер!!!

23

от нафталина

преди 13 години

Сините бая са засъсали, след като изваждат тази девойка от нафталина!

22

Киро

преди 13 години

И ТАЗИ СРАМ НЯМА,ОТ КОЯ ДУПКА ИЗПЪЛЗЯ

21

ДА

преди 13 години

СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ЩЕ ГО КАЖА НО НА ТАЗИ ГОСПОЖА МНЕНИЕТО ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА- НЯКОЙ БЕШЕ КАЗАЛ НОВА ПАРТИЯ СЪС СТАРИ................

20

MURDOC

преди 13 години

За всички българи с къса памет ( а те са много у нас) задаващи тъпия въпрос "Коя е тая Нейнски?" да обясня ,че това е Надежда Михайлова която е вече г-жа Нейнски . През 2009 На 3 октомври в посолството ни в Мадрид бившият ни външен министър и настоящ евродепутат казала "да" на бизнесмена Светлин Нейнски и го изненадала с решението да вземе неговата фамилия. Светлин Нейнски всъшност е най-добър семеен приятел на бившият съпруг на Надето Камен Михайлов от които тя има дведве дъщери - Нина и Виолета

19

морал

преди 13 години

Преди години хубавото Наде бе нарекло Симеон Сакскобургготски *безродник* - беше жалко и невъзпитано ----- По ирония на съдбата тя сключи втория си граждански брак ИМЕННО в Испания ----- Не я уважавам заради многото нейни *гафове* в политиката, които засягат България и българите

18

Спонги

преди 13 години

Много прости хора пишат във форумите. Надежда е права. Всеки опит за реабилитация на диктатора който ни подложи на геноцид след аварията в Чернобил, който искаше да ни затрие като народ и да станем част от СССР, този заради който ни намрази цяла Европа с Възродителния процес е предателство към България.

17

Анонимен

преди 13 години

Надеждо, Надеждо трудно те приемам като Нейнски. За мене ще си останеш като Михайлова, защото с тази фамилия доста се пооблажи и се понаяде и имаш смелостта да говорориш за хора като Живков, че разделили Европа. А ти госпожо и твоята клика не разделихте ли България и не ни ли докарахте до просешка тояга. СЛУЧАЙНО ДА НЕ ЖИВЕЕШ С МИСЪЛТА, ЧЕ МНОГО СИ НАПРАВИЛА ЗА БЪЛГАРИЯ? НИЩО ПОДОБНО - НАПРАВИХТЕ ПРЕДИ ВСИЧКО ЗА ВАС СИ.

16

Анонимен

преди 13 години

Като гледам какви са ни евродупетатите ,чак ми става мъчно за Живков.А конкретно тази на кое комунистическо *** беше секретарка .

15

666 до № 9

преди 13 години

Коментарът ти ,че сме в случая завистливи е крайно неуместен . Тая си направи кинтите и кариерата с оная си работа и яхване на идеи, които и бяха последна грижа. А може би си засегнат/а лично от негативните коментари.

14

смех

преди 13 години

Абе, тая к*рволетина откъде изпълзя !

13

Nobody

преди 13 години

Въъъъъъййййй, како, како, *** на тебе лично Командира ли ти даде команда, или само Класната?

12

Анонимен

преди 13 години

хаххаахаха, ейй ама че ви отхрани вас седесарите и не сте живяли гладни и жадни не го отчитате! а вие седесари и бесепари разделихте българите!!!

11

чудя се...

преди 13 години

Каквото и да говори, Надежда май наистина си е еврейка и винаги ще има по-леви убеждения. Не може една еврейка да има десни убеждения в друга държава, освен Израел.

10

...

преди 13 години

Tazi e mnogo zle.... prosto tova che vse oshte i vijdame litseto govori che osven k ...politikanstvane ne moje nishto drugo da pravi...