26

Господин Премиер

преди 3 години

Не ме разбирайте погрешно, ако гражданското общество пред МС е манипулирано, аз казвам, че вашата оставка не решава нищо. Нещата които трябва да се решат ще се наложи вие да ги решите, защото знаете ли историята за бога на вселената сънуващ съня на вселената Вишну, който се явил пред един много упорит в грешния си път принц и се появил с хилядоръката си форма и му казал: Ето аз станах смърт, унищожителят на светове. Това вирусче му е хилядоръката форма и вие отказвате да слушате протоколчика си!

25

Анонимен

преди 3 години

Тиквата ще надвие Радев, само ако състезанието е на кантар, ха-ха-ха!

24

Анонимен

преди 3 години

Пхахахаахах !

23

Истината

преди 3 години

Той не може да надвие никой без да има подкрепата на хората. Гласън на всеки един от нас му дава власт. Това е кредит на доверие което го издига на пиедестал, истинската власт е в нас, време е новините да разгласят и тази наша малка роличка която единствено може да направи някой властимащ. Време е и нас да ни похвали някой и да ни благодари, че му осигорихме охолен живот.

22

Анонимен

преди 3 години

Може да го надвие. Ако в България до тогава останат *** лоумни, бюджетари, мафи йоти и платени гласоподаватели.И нищо чудно да се случи - с това некадърно управление всичко кадърно и разумно напуска. Кадърен и умен човек е несъвместим с управлението на държавата в момента.

21

Анонимен

преди 3 години

Такива измислени генерали като тоя *** не коментирайте

20

анонимен

преди 3 години

И мутрите вече няма да гласуват за мутрата Фигурант. Мутро вън от президентството.

19

проф.Христов

преди 3 години

Няма да ме учуди.Нали 80% от населението ни са ин фани тили.

18

Господин Премиер

преди 3 години

Докато свещенниците закопват поредния си неуспешен опит бихте ли им предали едно нещо, чувам, че молят да ни прощава някой за каквото сме направили, а каквото са направили са да превърнат светска държава в религиозна ***. Та им предайте, че ще копат още!!!

17

ха-ха

преди 3 години

Агенция "Барометър" - уред за измерване на въздух под налягане. Агенцията която няма 150 лв за да си плати хостинг и домейн.

16

Анонимен

преди 3 години

Според мен по това време Тиквата няма да е на свобода.

15

Анонимен

преди 3 години

Бойко е казал, че няма намерение да слиза от премиер на президент, подобни прогнози са безсмислени.Това, което най-вероятно ще стане е че Бойко отива в пенсия, а за Радев това е първи и последен мандат.Предстои сериозно разместване в политическата върхушка

14

Анонимен

преди 3 години

Ако това е социологическа агенция - защо не кажат кой социолози работят там ?!

13

Анонимен

преди 3 години

Ха,ха,ха!Поредната манипулация.Радев води на Борисов с 20% одобрение,според всички социологически проучвания,а на барометър Плевнелиев им е направил хороскопа за изборите.Не се излагайте,бе!

12

Гошо...Тъпото

преди 3 години

То и Цецка Майката биеше наред Радев с едни гърди...напред,ама да видиш...кво стана.Някой път и...парите не помагат;особено когато са...крадени.

11

Зозо

преди 3 години

Хахахааааа, само че тези от проучването не са питали Ахмед Доган кой ще подкрепи на балотажа. Винаги там се прави разликата. То и БСП като избраха Радев с 2 милиона гласа си помислиха, че тези гласове са за БСП, ама греда :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))ГЕРБ си имат 1 милион гласа винаги :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

10

Анонимен

преди 3 години

БАРОМЕТЪР БЪЛГАРИЯ НЕ Е СОЦИОЛОГИЧЕСКА АГЕНЦИЯДОРИ НЯМАТ САЙТ НА КОЙТО ДА КАЧАТ ТЕЗИ "РЕЗУЛТАТИ"

9

хаха

преди 3 години

Явно и тук има рубрика - виц на деня!Браво, готин виц!

8

Анонимен

преди 3 години

Така мвоняща помия не съм чел от години....

7

До 2

преди 3 години

Никой не си спомня как радеф е станало генееал