33

Анонимен

преди 11 години

BG народа може и да го излъжете, но не Европа и САЩ. Тази общност, базираща се на основополагащите принципи на свободата,гражданските права и пазарната икономика , няма да допусне, вярвайте ми, оставането на власт на едно мутро-милиционерско корумпирано, некомпетентно и нагло управление, което краде безпардонно една 1300 годишна европейска държава и погазва демокрацията. Дори и да вземете сега изборите, те умеят да чакат, какточакаха с години много диктаторски режими. Примери много...

32

Анонимен

преди 11 години

До с гаранции ли?!2

31

Ех Борисов !

преди 11 години

Ех, Борисов, Болисов, Гарантирал си бил за Цветанов....А за теб, кой ще гарантира?Може ли милиционер да вземе властта и да не се възползва от вички средства, които му предоставя полицейщината?

30

Анонимен

преди 11 години

Боко, ама ти нали и за Миро така гарантираше???

29

Анонимен

преди 11 години

охооо вече има и герберастко присъствие - някой цъка минусчетаааа...тя истината болииии....

28

Анонимен

преди 11 години

Боци и Цоци:)))

27

ХМ

преди 11 години

ще ходят ли скоро във варна? да живее варна, да живее българия, долу мутрите от герб. *** мутренска ***! бил гарантирал, кой те пита бе, некадърник, неспособен. какво стана с мишо бирата, къде ти е завода за отпадъци, какво става с мирослав найденов и за него ли ще гарантираш? за пенсионерите пари няма, а за подслушвания има мишок безполезен!!!гарант бил, щом гарантираш и ти с него в кюпа, ама тоя път "някой ми *** в гащите не минава". след варна и в други градове да усетите народната любов!

26

пешко

преди 11 години

Боко ама ние те избрахме не да чакаш, а защото обеща да ги вкараш в затвора. Ами като не можа сега ти остава само да чакаш арменския поп да го свърши. За Цветанов и аз като теб гарантирам, но че има 6 апартамента, а няма доходи с които да ги закупи дори на тези измислени цени на които са му ги дали. Гарантирам и че шефа на НАП не е на второ място в листата на Хасково защото скри Цветанов и оня мародер бивш шеф на Общинския съвет на София, а защото го издигнали от ГЕРБ Харманли.

25

Анонимен

преди 11 години

Тиква... трепериш ли от страх? Гнусното ченге Цвъцко те държи с компромати, ама сега и на него му пари под гъзицата... събирайте бохчичките за затвора... нагли, крадливи и некадърни ГРОБ-ари...

24

с гаранции ли?!

преди 11 години

цит: БСП, ГЕРБ, ДПС, Костов и Кунева водят много жалка и компроматна предизборна кампания.Да, така е и това ще е основната причина хората да не гласуват за никого от тях.Едните са компрометирани,другите са неподходящи,а третите изобщо защо са се захванали с нещо което не разбират и не е за тях изобщо - визирам Кунева. Отново предизборни клишета и щедри обещания...Отново борба за власт завоалирана в мнима заинтересуваност за народа... До кога ще ни лъжат така? Нима не си взехме поука 23 години

23

Анонимен

преди 11 години

Аз гарантирам, че няма да гласувам за вас !

22

Анонимен

преди 11 години

Голям гьонсуратлък в тая партия Герб, има предпоставки за незаконно подслушване , а министъра го играе ни чул ни видял , а на всичко отгоре и Станишев да му се извини! По голяма простотия и глупост не съм виждал!

21

хохо

преди 11 години

И да са подслушвали тракторите, и да не са кво ми дреме??? Всяка Станишева дума дразни и мишока квото и да казва никога няма да спечели вниманието на хората. Адекватните такива удрят с чехъл по тв-то като го видят..

20

Oleee

преди 11 години

Както е тръгнало, скоро тия ще ни убеждават, че не са управлявали държавата от 2009 до 2013!!! То бива, бива наглост ама чак пък толкова...

19

гарантирано от ГЕРБ

преди 11 години

За 4 години Герб ни върна с 40 ГЕРБ изяде дори надеждата на хората НАРОДА не ви иска

18

6ОРИСОВ ПОЗОР

преди 11 години

Диктатора *** гарантира ХАХАХ

17

ДА АМА НЕ

преди 11 години

И аз гарантирам,че такова насиране не е имало.

16

ВИЦ НА ДЕНЯ

преди 11 години

"Гарантирано от ГЕРБ!"

15

Цветанов

преди 11 години

Гарантираш ми оная работа!

14

Тиквата си е Тиква

преди 11 години

Представяте ли си ? Прокурорите изкара на светло купища мръсотии направени от Цецо-Ухото, а този льохман гарантирал за него ? Не може една обикновена мутра да гарантира каквото и да било.