49

Анонимен

преди 13 години

Спонги, ти си евреин я си признай :) .....Прозрачен си ми като пласмасова чаша..

48

Син

преди 13 години

Надето си е Наде. Тя не е важна. Важно е, че вашия Бащица се подмокря като види портрет на комунистическия диктатор Тодор Живков !!! В същото време се пише антикомунист и десен :) Отворете си очите ! Не ви ли писна да ви правят за смях ???

47

Дърт козел

преди 13 години

Дърта коза, млад чвор лющеше....

46

Спонги

преди 13 години

Боже, Боже. България ще излезне от тресавището когато умре последният *** като теб. Въпреки системата специалистите се опитваха да направят нещо добро за нас. Комунизмът ни върна с един век назад. Живков е един от най-гадните диктатори на 20 век. Доносници и ченгета ни почерниха живота. Сега има бум на ракови заболявания, пряко следствие от геноцида на Живков.

45

sofeto

преди 13 години

Спомням си че беше взела акъла на бившият външен министър на Германия Клаус Кинкел а той я разкарваше със самолет на луфтвафе кат бригадирска количка между паузите в Брюксел !!!

44

Анонимен

преди 13 години

Тя е КурТизанка, не партизанка. Партизани са СерГей и кохортата...Тая им е обсужващ персонал.

43

Криста

преди 13 години

Г-жо Михайлова,носталгия по какво се породи у вас,та отново се опитвате да се въдворите в политиката?Извинете,Нейнски......

42

г

преди 13 години

Тая е като партизанка,постоянно си сменя името.

41

Бай Колю

преди 13 години

До анонимен 9Тъз *** не я познах,бре,тя фамилията си сменила! Та тази леля си я спомням,как излезе по време на протестите облечена в скъпо кожено палто,с шапка и с маншон,да не й измръзнат нежните ръчички,та инак ще загрубеят и ще одраскат нечий препуциум... С две думи - лъха на куртоазия и охолство! И тази *** седнала да говори "Гладни сме,бедни сме!" То бива дебелоочие и наглост,ама тази счупи нагломера! Някои колеги се продадоха за 150 000 лева стари пари и после псуваха седерастията. Да не си гледаме лекциите и купоните,ами на политици ще вярват! Никой друг не се гаврил така със студенти,както тази леля!

40

Анонимен

преди 13 години

до 34Умната Надка дали знае за Ялта? От суета горката знае само определени неща - Живков е виновен, сдс е правилна кауза, тя е направила много за България.

39

Г.Хлътев

преди 13 години

Помнете ми думата-тая *** ще е заедно с Иван Костов на стената за разстрел...заради това което причиниха на България чрез закриване на АЕЦ-а!!!

38

МИЕТ

преди 13 години

Очевидно Надежда се опитва да критикува Бойко , защото той призна , че през времето на Живков е построено много.Това е истината.Сегашното богатство на някои политици е с произход от приватизирани и разграбени бивши социалистически фирми , предприятия и обекти.Големите заводи , които сега работят и пълнят бюджета, от който и тя получава тлъстата си заплата са строени по времето на Тато.Построи ли нещо Иван Костов , който най-дълго е в правителствата след 10.11.1989г.?Само си напълни джобовете!

37

ДГД

преди 13 години

Тази лека жена пак изплува в медиите, що ли?!?!Жена, която е потопила собственото си семейство в разделение, тръгнала да говори за мъртвите...А ти госпожичке Нейнска,Михайлова,...и Господ знае още чия, какво направи ти за Българите за 20 години???? НИЩО. Дори разрушихте съграденото. ***. Не ви изнася, щото неможете да крадете и да насаждате вашата култура към кражби, схеми, измами, гешефти...Затова.

36

Анонимен

преди 13 години

Да,режимът на бай Тошо беше отвратителен,но когато взехте гаражите на БКП-то,ви хареса,нали:) Жалки същества,продължават да заблуждават населението,че никога нищо не им е харесвало преди,но да ползват облагите е супер:)

35

Он

преди 13 години

Тя не е изпълзяла, а е Евродепутат, избрана от някои български избиратели. И получава заплата, за която и бълг.население плаща вноска.Това че не я виждате, не означава, че не е някъде в политиката.

34

Kostov

преди 13 години

фирма "Надин" е нейна занимава се с метали ...

33

ха сега де

преди 13 години

Как може една фашизоидна шайка провела и провеждаща геноцид над народите си да се нарече "Народна" не мога да си обясня?!

32

123

преди 13 години

nade,ne pla4i na 4ujdi grobi6ta ,da ne sbarka6 martveca.ti v politikata si bita kata i poslednoto mnenie koeto ni interesuva e tvoito.

31

sofeto

преди 13 години

Ваййй....ми това кyрвенце от де са изsули да ни потопи отново в най блаженния период на прехода, га с бай Иван Българчето приватизираха БГ за 1 кинта!!!

30

Анонимен

преди 13 години

Абсолютно неинтелигентно(меко казано)същество, което имахме нещастие да ни бъде министър и лидер на една от основните партии в Бг. За по-слабо паметливите да потърсят някъде в архивите за Ловешката касета да разберат за какъв глупав човек става въпрос. И глупави са тези, които я поставиха начело на СДС, с което започна безвъзвратния упадък на партията.Да не говорим за тъпите и дъщери, които бяха изгонени за слаб успех от един Швейцарски колеж.А разделението на света не беше определено от Т.Живков, той беше прекалено малка пионка, за да има влияние.Решението за разделение на света и попадането ни в Съветската зона бе взето в Ялта, Живков бе само изпълнител - и то добър както се оказа след повече от 20 години.А такива като Надка-*** ще бъдат забравени от историята!