88

Erick USB

преди 2 години

Ми да ги махнат тия сертификати....не е ли най добре всички да го преболедуват и да си създадем имунитет? И не казвайте че ще има умрели щото от ваксини именно доста се споминаха с тромбове. А аз знам няколко

87

Хе

преди 2 години

И защо скачат ИТН като те доведоха Лъжливия на власт.Те и Радев.

86

.

преди 2 години

До България на мафията - от одавна джавкаш и скимтиш... Явно добре са те "уважили" пернишките полицаи!

85

Престарял емигрант

преди 2 години

Май в България си играете на детска градина. Излиза млад депутат на 29 г. и от притеснение не може да каже какво се иска...Сега пък се карате за сертификати и др. глупости.Политиката е да можеш да убеждаваш особенно в демократично общество.Вуждам доста неподготвени хора в парламент, президенство и правителство.Ако так ще я карате..., едва ли ще постигнете нещо...Оставете Изпълнителната власт да си върши работата поне 100 дни.Това имате за се

84

Анонимен

преди 2 години

Правилно. Поне един да чете това дето го пишат здравните власти по света. А именно тази сутрин от Англия дойде новината, че ваксините не пазят от омикрон, че той е 70 пъти по-заразен от делта и че се кара като обикновен грип. Щом в лудата Англия си задават въпроса има ли нужда да продължават с цирка, защо ние се бутаме за сертификати? Нали разбирате, че омикрон ги обезмисли окончателно?! Махайте тая глупост.

83

Анонимен

преди 2 години

Трябвало е да му набият манерката на Траволта.

82

Кривондел

преди 2 години

Втори ден. Дотук един неграмотен мораториум, "наложен от опозицията" (?!) и първи търкания по една от най-важните теми в държавата. Не е много добро началото. Дано управлението се нормализира в бъдеще, всички имаме полза от стабилни, компетентни и честни управляващи в тези смутни времена.

81

Бустерче

преди 2 години

Ако удържим още малко напъна на западните узурпатори, ще разрешим и демографския срив - милиони австрийци, германци и французи ще искат да се заселят в България. :) Сега започвам да разбирам какво е имала предвид Слава Севрюкова, казвайки че всички българи трябва да се приберат в родината и че ще станем Швейцария на Балканите !

80

Наглеци

преди 2 години

1. ИТН рано или късно ще легне официално с ГЕРБ и ДПС.2.Чобанов лобира за пари за своята ваксина,а е против ваксините. Дали е морално?3.Аз за да си купя лекарство съм с маска,а те за да ме управляват могат и без маска? Само в България го има това.Безхаберие, наглост и арогантна простащина.

79

на мен ми се струва

преди 2 години

Че задача номер 1 е да се устой на това зло налазило света под формата на Ковид. Лакейте на злото агресивно и заплашително се опитват да налагат ограничения, които очевидно нямат медицинска логика. Така, че това изказване от итн е лъч светлина. Иначе, ще ставаме на кълбета.

78

Право в целта

преди 2 години

Браво на проф. Чорбанов! НЕ на ковид фашизма!

77

Darth shadow

преди 2 години

соросчета вън от България!!!

76

Изтормозиха народа..

преди 2 години

Сега трябва да се премахне зеления сертификат и да се остави само в МС. Само така ще разберат през какво е преминал българския народ през последните им месеци на недомислици!

75

Ей го бе

преди 2 години

Чорбанов - къде пак с твоя театър почна! Абе уж си създател на ваксини - пък си против собствената си ваксина

74

жоазиньо

преди 2 години

Тоя нали щеше да представя българска ваксина?! Какво направи с парите от държавата?

73

Darth shadow

преди 2 години

да изчистим България от *** отровна плевел, бой до спукване..

72

ъъъ

преди 2 години

Закон за зеления сертификат няма - има само една хвърчаща заповед на злополучния министър Кацаров, с която ограничи правото на труд и свободно придвиждане на една част от гражданите, моите също. НС не бе включено в тази заповед, и лично аз мисля, че депутатите не трябва да отстъпват от тази позиция. Ако на принципа - не искам аз да съм добре, а депутатите да са зле, настояваме и те да минат под ножа, нашето положение няма да стане по-добро, но натискът и върху др. групи от обществото ще нарастне

71

Анонимен

преди 2 години

Не стига,че наруши Конституцията и трябваше вече да е в затвора, спечели съмнително изборите,а си позволява да отнема правата на бг народ в собствената му Родина. Това за последно са го правили турците по тези земи,защото бг народ е бил православен.Кирчо и бандата му са истински еничари. Родителите им сигурно се гордеят с тях.

70

Нане

преди 2 години

Призовавам депутатите да бъдат изключително умни и отговорни, че тоя път кютека, ама хич, ама хич няма да ви се размине...)))

69

Анонимен

преди 2 години

Ето, вече почват да се реализират прогнозите за действията на правителството на подмяната. Ще наложат същите мерки, които има вече в САЩ, започват със задължително ваксиниране на държавните служители, после ще се въведе същото и за частния бизнес. Нищо добро не ни чака с тия парцалени кукли, те се управляват още по-лесно и от предишните. Единствено гражданско неподчинение може да има някакъв ефект, макар че едва ли.В Германия и Австрия протестират десетки хиляди и кво - нищо.