69

Анонимен

преди 13 години

Ти неси, щото е явно какъв си и за какво си се борил, кое ти е мило , и колко си Българин. Ти си просто един лицемерен *** :)

68

Костов

преди 13 години

Наде, гълташ ли още?

67

DO 64

преди 13 години

AKO SI RODEN SLED AVARIATA V 4ERNOBIL , DA SE RAZBOLEES OT RAK E 90% VEROIATNO . PO VREME NA AVARIATA T JIVKOV I MILKO BALEV , RESIHA DA SKRIAT OT NARODA RADIOAKTIVNATA ZARAZA . KOI E VINOVEN , NE E ARMENSKIA POP ,KOI ?.......

66

Анонимен

преди 13 години

Комунистите оставиха на България толкова много, че цели 20 години крадоха от него такива като тази, която се мисли за много умна и знаеща, а всъщност е само една сметкаджийка. Доказа го с браковете си.

65

99

преди 13 години

Тези които ревът как комунистите брали, окрали...Господа и безпризорни деца, не те комунистите, а националните предатели. Такива хора с нисък морал, са лесно податливи, точно те направиха преврата и разориха България. Точно такива лакей ближеха на Тодор Живков ***, а след това плюеха най много. Точно те спечелиха най-много. Идеята не е важна, вахни са ЦЕЛИТЕ, а техните цели ги видяхме. Идеята е просто ИНСТРУМЕНТ !

64

Спонги

преди 13 години

Най-добре е да се гръмнеш. Няма безплатен обяд. Промишлеността бълваше никому ненужни *** и унищожи природата. 25% от местата в университетите бяха запазени без изпит за децата и внуците на АБФК. Същите тези после обраха България и сега 500 фамилии са супербогати. Проклет човек беше този селски хитрец . Винаги се е плащало на лекарите за сложни операции, а само гадните комунисти имаха всичко безплатно. Нищо добро не сме видели от него

63

фиат уно

преди 13 години

Тази куволетина какви ги дрънка и защо ги дрънка и тя не знае !

62

Муписна

преди 13 години

Нейнска, имаше една твоя колежка, казваше се Надежда Михайлова. Много облажи от режима след режима на Живков - гаражите на Живков, нови фитнеси и то не къде да е. Тя да е против *** доди, ама ти? Лощо ли ти беше като секретарка на Леда Милева.

61

ko staa tuka be ?

преди 13 години

neska da ne i deveti septemvri be , si4koto sigan , partizan i komunis stana be ?

60

Живков

преди 13 години

Кои специалисти бе, мой човек ? А, да, тия дето излизаха от училищата и университетите по Живково време. Може да се огледаш и да видиш къде са те сега - май далечко от европейска България, и то вече от около 20 години. Май тогава имаше и промишленост, а дори и паричките ти не бяха под контрола на МВФ и Световната банка, а ? Мда, умират от рак заради Живков - май затова по негово време средната продължителност на живота беше със 7-8 години повече от сега ?Или щото беше безплатно здравеопазването?

59

Анонимен

преди 13 години

Ти *** ли си бе? Раковите заболявания заради Живков и СПИН-а може би? Как може да сте такива *** всички антикомунисти. Едно е да не харесваш комунизма, но фантазиите ви за него граничат с шизофрения.

58

Бляк

преди 13 години

Докарахме я дотам - да вдигаме кокалите на мъртвите. Само че тези, които са били арестувани и донасяни поради неблагоразумието да разкават виц за конкурса "Златна решетка", къде ли са?Във всеки случай, много далече от Надето - и преносно, и физически. Това е - издигаме всякакви балони, уреждаме им службици, бизнес, пътешествия и после пак се напъваме да ревем, докато те , нейде от Европата, ни пращат по-здрави.

57

Анонимен

преди 13 години

ДА добър министър...защо тогава ходе по събранията на турската ЕВЕТ и държи там речи...какво прави там.

56

DEMOKRAT

преди 13 години

MNOGO TAPANARI OSTE NE SA SE USETILI 4E PARVANOV PODREDI ITOZI KABINET ! 4E BORISOV I PARVANOV SI LOVUVAT ZAEDNO ! 4E PAK SA PRECAKANI !

55

Сексолог

преди 13 години

Кви кавали върти Макс Мара ако знаете....охххх....

54

Фактофил

преди 13 години

Йошка Фишер я пореше по авионите....бъркаш чадо илитератно...

53

Елизабет

преди 13 години

Тая аморална жена следващите избори я пратете в забрава.20години яде народна пара и лае безсмисъл.Не може да се отрече нито лошото,нито доброто на Тодор Живков,*** ли е ,още малко и ще го докара на години в управлението колкото Тодор Живков.Освен че остаря нищо не направи.

52

Анонимен

преди 13 години

Надежда беше единственият успешен външен министър,но какво направи с Костов?Заби му нож в гърба,както много други!Бих си спестила епитетите по-нататък.....Имаха близки отношения,а после му заби нож в гърба,като най-обикновена к...а!Като министър-да,с кога е спала-не ме интересува-може да спи с когото си ще,но не и да се овъргаля с Костов и после да покаже колко струва и да направи тези неща,които направи!

51

swim

преди 13 години

Малейййй, всички голи *** са влезнали в сайта да коментират Нейски и Костов. Ходете в гората бе жалки шумкари, няма да се върне вашето време.

50

Анонимен

преди 13 години

Жена с нисък морал, но за сметка на това с голямо самочувствие и жалко, че допуснахме такива хора да решават съдбата на България.