29

Хахаха

преди 4 месеца

Да, успокойте се, никой няма да ви търси за военна служба, дори като баняджии.А кой ще търсят? Теб ли? Че ти не излизаш от гей бара.

28

Анонимен

преди 4 месеца

Не разбирам защо не изгонят Унгария от ЕС и НАТО?!?! Очевадно е ме тия са рашистите и си живеят още в соца. Какво чака ЕС и САЩ???Унгарците гласуват от 20г за тоя тОлуп Орбан.Ясно е че там просто не е Европа.

27

Анонимен

преди 4 месеца

Като ти скръснат със зъби и спрат финансирането веднага ще клекнеш

26

IQ 3.14

преди 4 месеца

орбан гледаше като препикано мушкато китаеца като дойде да види къде са му парите...и откак си замина, пак почна да думка чардашче по команда от където трябва. на фона на словенеца и президента на иран, хич му не увира тиквата

25

Сата НАТО

преди 4 месеца

Когато започне патакламата, бългаските гражданчета, и закани од рузкини, че бъдат поставени под специален похлупак, за да им дойде акъла в главата, че когато си ТАРАКАН, трябва да си знаеш местото. Да, успокойте се, никой няма да ви търси за военна служба, дори като баняджии.

24

Анонимен

преди 4 месеца

Защо унгарците ги управлява двойник на Бойко Рашков? А има ли пудел с пачки?

23

Анонимен

преди 4 месеца

Русия едва ли ще иска да го "погълне", по-скоро откачената дядка ще се самоубие с ядрено оръжие, завличайки всички със себе си..

22

Анонимен

преди 4 месеца

19 изобщо няма смисъл да ти се отговаря. Руските подводници си прекосяват ла манша и сега. Въпросът е защо кретенчета с евгеники в опорките като теб не са по затворите.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Орбан е от Слънчогледпартия! Мисли че Русия печели и той да си получи дивидентите, ама когато руснетата вземат да бегат, три пъти шъ са отрече от тях! Ама не на нас тия! Само наивните чукчета моат му верват!

20

български селянин

преди 4 месеца

До Български гражданин Ние сме членове на НАТО и не може да не изпълняваме съюзническите си задължения. Не можем да бъдем само консуматори на сигурност, която алиансът НАТО ни осигурява. Имаме и задължения по линия на НАТО. Това е военна организация и не важат "Не искам, не мога".

19

Анонимен

преди 4 месеца

Третата световна ще унищожи над 3 милиарда души и ще е екологична катастрофа.Останалите живи мъртви ще живеят скрити в дупки около 30 години преди да започне четвъртата световна, когато цялото човечество ще бъде заменено от киборги и роботи.В края на 21 век, думата човек няма да съществува, или ще е с пейоративно значение.Управляващите вече ще имат елексир на безмъртие и ще са като богове за роботите и киборгите.

18

Маг Минчо

преди 4 месеца

Май ще се наложи руската столица да се премести край Тихия океан,примерно Владивосток?

17

Анонимен

преди 4 месеца

Мхм Наполеон Хитлер и сега Байдън... успех

16

Анонимен

преди 4 месеца

Само трябва да кажат как ще накарат някой човек от НАТО да отиде да се бие за Зеленски и за печалбите на САЩ? Тези които искаха вече си го получиха. Разберете го, няма как да накарат някой служещ да отиде да се бие за Украйна ако той не иска. Ракетите на руснаците поразяват струпвания на армия без да е стигнала до фронта, да не говорим за ФАБ. Ако влязат Ф16 тактическите ядрени ракети ще посетят летищата на излитане. Изобщо НАТОвските *** как си го представят това воюване?

15

Минуващ

преди 4 месеца

Унгарският плъх е напълнил гащите че ще му шокат репата в Кремъл. Нормално, като си си заложил дъ-то за копейки. Не може ли просто Унгария вън от НАТО и да се отбранявате сами и да си произвеждате/купувате всичкото оръжия отделно и пр. като Швейцария?

14

Урсула

преди 4 месеца

И на тази руzка терористична клетка са й натиснали бутона.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Витя, ти чуваш ли се какво бръщолевиш??? Как така великая и могучая Русия да не може да победи Украйна? Внимавай много, че дружката ти Вова ще те смъмри. Или може би си прав и Вовата затова даде заден и нещо започна да преговори да мрънка.

12

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 8 СЛАБОУМНИК

11

Анонимен

преди 4 месеца

Орбан изглежда го вълнува не толкова участието на НАТО ,отколкото отражението на това върху приятеля му в Кремъл.

10

аз

преди 4 месеца

Аз това отдавна го предвидих. Преди месеци, дори още в началото на войната писах. Че НАТО ще изпрати армиите си в Украйна, които да сразят руснаците Тогава много хора не ми повярваха и ми слагаха по 10-20 минуса. Да,ама не. Оказах се прав, нали? Може би и ние ще изпратим армията си да воюва с руснаците.