66

Анонимен

преди 3 години

Това мокрите сънища на Борисов ли са или на под.логите около него?

65

Господин Премиер

преди 3 години

Съжалявам, че ще ви го кажа, но за да се върне държавността и светския характер на държавата се изискват някой непопулярни мерки. Добре само да си представим ако това продължава каква ще е картинката: Сутрин училището започва с молитвата: Господи прости нам нашите грехове, че докарахме тоя геноцитен убиец и рода му отново тук. Първият час се изучава християнска етика. Вторият час Стария завет, третия новия завет. Четвъртия и петия - малко Сакскобурготска литература и завършваме с Отче наш!

64

Анонимен

преди 3 години

АЛА БАЛА ПОРТОКАЛА,КОЙ КОГО ЩЕ ВИДИМ.

63

Анонимен

преди 3 години

Къде и е сайта на тази "социологическа" агенция ?

62

ДА

преди 3 години

АКО СИ МИСЛИШ ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА НА БОЙКО.....ВЯРВАЙ СИ. ТОЙ НИКОГА НЕ Е СПАЗВАЛ ДУМАТА СИ.......СУТРИНТА КАЗВА ЕДНО ВЕЧЕРТА ДРУГО....ТАКА ЧЕ МИСЛЯ СИ ЕДВАЛИ НЕ МЕЧТАЕ ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ

61

Грешката

преди 3 години

Грешката на ГЕРБ ДПС И БСП Беше, че смятаха, че могат да управляват без суверена.И докато ДПС са най-хитри, бягайки сега по ъглите, ГЕРБ И БСП са на пангара, срещу народа.Няма как това да свърши добре за тях. Народа ще си избере Трифонов, протестно - за да ги накаже.Няма по-логично развитие от това. Каквото и да правят управляващите.Следващия кабинет е предопределен от обстоятелствата и това ще е кабинет на протеста - ИТН + ДБДори и някои министри са очевидни вече.

60

Смешки

преди 3 години

Платено съобщение. Тиквата няма дори теоретичен шанс срещу Радев.Подобни партенки пускаха и преди президентските избори, в които уж чичо Цецка щеше да победи с 10 процента... пък тя каква стана.

59

male male

преди 3 години

мале колко е изпаднала милата ни родина, ако няма по-представителни извадки на общестовото ни.

58

Анонимен

преди 3 години

Бате Бойко трябва непременно да стане президент поне един мандат, за да се чувства удовлетворен от живота!!!!!!!!!!!!!!

57

АРЕ У ЛЕВО

преди 3 години

ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ ПиАри и сайтова в АТАКА... На РАДЕВ може само да му дишате прахта

56

Анонимен

преди 3 години

Ако ги погледнеш на снимки - от една страна Борисов и от друга Радев и Корнелия -ми сто пъти предпочитам Борисов.Тия още комунизма им тежи като *** в главите, Радев вечно намръщен и дуднеш само черни прогнози, Корнелия с вечните и скандали и бесове.И тия се канят да ни възседнат. Много ще им се зарадва Путин няма съмнение.Единствения който излъчва спокойствие е Борисов.

55

ДДРонег

преди 3 години

Статистиката е точна наука, за колкото си платиш, толкова и ще получиш !!!Данните в тази статяи потвърждават поговорката - тия небивалици да ги разправят на децата от детската градина, ако им се вържат !!!

54

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

СМЯТАТЕ ЛИ ЧЕ ЩЕ Е ЧЕСТНО ГОСПОДИН БОРИСОВ А Е ДОГОВОРИЛ КАКТО ТВЪРДИ 29 МИЛИАРДА ОТ ЕВРОПА И НИЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ ДА НЕ МУ ПОЗВОЛИМ ДА СИ ГИ УСВОИ? НЕ МУ ЛИ СЕ ПАДАТ ТЕЗИ ПАРИ ПО ПРАВО? ВСЕ ПАК ТОЙ ГИ Е ДОГОВОРИЛ.

53

ПРЕЗИДЕНТ на БОСТАНА

преди 3 години

може да стане ТИКВАТА. А най-вече в БОСТАНА на ЗАТВОРА

52

Анонимен

преди 3 години

Радев никога не е чел от листче!

51

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че ще го бие на избори. Оня е фигурант- няма собствено мнение. Казва само това, което е написано на листчето. Ако го няма- две думи не може да каже.

50

Анонимен

преди 3 години

При 80% от населението TyлyпИ и 100+ място на медиите по свобода на словото в света, не се учудвам, ама никак! Всеки народ си заслужава управлението!

49

Анонимен

преди 3 години

Ще стане президент на ФК Бистришките ***

48

ДО 3 анонимен

преди 3 години

прочетох, че Баци бил за пенсия, а ероден 1959, фигурантът е роден 19963, а твоят човек ПУТИН 1952, МЕРКЕЛ Е 1954, кой ли е повече за пенсия, за Трамп и Байдън да не споменавам, иска ви се ама сте толкова малко и толкова незначителни, че нищо няма да направите

47

Анонимен

преди 3 години

Политбюроооо ах, това хубавоПолитбюрооо ай толкоз хубавооооо