34

дзен

преди 13 години

Колкото по скъпо гориво толкова по малко коли по Южна дъга толкова по малко жертви дадени от гражданите причинени от параолимпийците охраняващи и превозващи мутри

33

Анонимен

преди 13 години

Днес от 11 ч. има протест пред Александър Невски за цените на тока и водата, не знам кой го организира, но който и да е, аз отивам, а двамата ми сина ще ходят на протеста за горивата.

32

Анонимен

преди 13 години

Този протест ще засегне повече обикновените хора , на които се налага да заредят бензин за да пътуват днес.Петролните олигарси , като Васил Златев , ще го преместят в другия крачол.

31

sh

преди 13 години

AS KATO PRIKAZVAX 4E I TEZI SHTE SI NAPALNQT DJOBOVITE PREDI 2 GODINI NA IZBORITE NIKOI NE ME POSLUSHA E SEGA SHTE PLASHAME

30

до 26

преди 13 години

ти ако даваш 50 аз давам 400 и нагоре.Заради тази болест ГЕРБ си давам парите и заради тяхния акциз и ддс не са виновни бензиностанциите,те печелят по 0,15ст.на литър.А престъпника борисов е виновен,0,15ст.на литър пак е много като се замисля,но пък 50% от цената да е данък това убийствено.

29

Анонимен

преди 13 години

успех

28

хммм

преди 13 години

не мога да схвана психологията на българина...той вечно се опклава: че няма пари,че няма здравеопазване,че сме безволеви..... но всъщото време и вдига рамене и казва "ами така никога няма да се променят нещата,нито с протест нито с нищо" чета ви коментарите и ми става ясно че просто булшинството от българите няма да се чустват комфортно ако няма за какво да се оплакват..затова държавата ни е ***(не визирам вид население а отношение към ВСИЧКО).протестиращите нямат право за това и им желая у

27

Участник

преди 13 години

Участвам в протеста но съм убеден, че не това е правилното място (бензиностанциите). Боко няма да ми зарежда колата за 1 лев. Да отидем там където е Боко.

26

Всички заедно!

преди 13 години

Не е от най-ефективните действия, но отнякъде трябва да се започне. Този народ трябва да се събуди най-после! Какво става с ПРОТЕСТА СРЕЩУ МОНОПОЛИТЕ в енергетиката и съобщенията, Някой ще поясни ли, нали беше за днес също, къде и кога?

25

$

преди 13 години

Подкрепям ги! Само не знам как да стане подобно нещо и с тока, и водата, че онези катили пак ни готвят секира. Те са още по-страшно бреме, защото за бензин даваме например 50лв. месечно, а за ток -200, за вода 30-40лв- то като,че ли бензин тече в чешмите, толкова са алчни тези ВИК-та.

24

Анонимен

преди 13 години

Гастроезофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ)

23

Анонимен

преди 13 години

Аз ще зареждам за 1,17 лева така ще им обера дребните.

22

за малко съм

преди 13 години

Този начин на протест едва ли ще е ефективен. По добре е блокада на входовете на рафинериите и на цистерните които влизат през границите. Едва ли някой ще се трогне от това че се зарежда по малко. Нали този бензин ще го изгориш само докато се завъртиш пак да заредиш. Другият начин е незареждането. Слизаме от колите и ходим пеш или с градски транспорт.

21

фг

преди 13 години

ГЕРБ Е МНОГО ОПАСНА БОЛЕСТ НА ХРАНОСМИЛАТЕЛНАТА СИСТЕМА.ТОВА Е МАСОНСКИ ТРОК ТРЯБВАШЕ ОЩЕ КОГАТО САЗДАВАХА ТАЗИ МАФИОТСКА ГРОПИРОВКА ДА СЕ ПОИНТЕРЕСУВАТЕ.ПАК СЕ ПОДИГРАХА С НАС МАСОНИТЕ,ГЕРБ Е ЗАБОЛЯВАНЕ НА ХРАНОСМИЛАТЕЛНАТА СИСТЕМА,МОЖЕ ДА ПРОВЕРИТЕ КОЙТО НЕ ВЯРВА.МАСОНИТЕ И ИЛЮМИНАТИТЕ ВИНАГИ ТАКА СИ ИГРАЯТ С ХОРАТА,ВСИЧКО Е ПРЕД ОЧИТЕВИ,А СЪЩЕВРЕМЕНО НЕ ГО ВИЖДАМЕ .ГЕРБ Е БОЛЕСТ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЛЕКУВАМЕ ОТ ТАЖИ КОВАРНА БОЛЕСТ.НЯМАТЕ ЗАПЛАТИ НЯМАТЕ ХРАНА ТАКА СЕ РАЗБОЛЯВАТЕ ОТ ГЕРБ ЕЛЕМЕНТАРНА И ПРОСТА ЛОГИКА,.

20

Анонимен

преди 13 години

Много сте прости! Щели били да затруднят работата на бензиностанциите и к'во?! Икономиката е пазарна и цените се ВЛИЯЯТ предимно от предлагането и търсенето, а не от протести! Освен това 50% от цените на горивата у нас са АКЦИЗ, обаче държавата, в лицето на ББ и Хер Флик, не ще да го намалява. Къде е логично да се протестира тогава?! Така преди 3 века работниците са чупели инструментите си, защото били недоволни от заплащаето и к'во, изченали ли са фабрикантит?! Глупав народ!!!!!!!

19

Анонимен

преди 13 години

правилно.за "срещу потролната мафия"

18

ГЕРБавия

преди 13 години

Цунами в Япония, цунами и у нас !!!Ние си имаме Бойко Борисов и групировката ГЕРБ !!!Те са като цунами - вълна след вълна...... Това ни стига засега - страната е наистина като след цунами: мръсотия, хаос, дупки по пътищата, беднотия, разруха в здравеопазването, образованието, културата, хората се скубят с данъци и такси, цени растат !!!А топ мафията е недосегаема. Навсякъде си вижда призрака на Мишо Бирата !!!! Червената енергийна мафия на ГОЦЕ и Путин ще си получи проектите, за да ни краде и обира ...... Бедствие истинско !!!

17

ДО"4"

преди 13 години

Когато ,пишеш против червената-соц мафия,провери,дали бащати или *** не са от тях.Зощото,и СДСарите,говориха против комунистите а се оказа ,че 95%са такива.Та затова преди да пишеш разпитай-може ,пък да са били в ДС.Чел ли си им досиетата??????

16

гь,ре

преди 13 години

И на кой щего накривите с тоя измислен протестИ като трябва софиянеца да иде до родното си село Кво Праим с 400 грама горивоТребе винкело да играе БЪЛГАРИНООО

15

Акциза

преди 13 години

Вдигнаха акциза на цигарите и контрабандата тръгна. Вече една година пуша такива цигари. Дянков да почака. Време е да тръгне контрабандата с гориво, Цветанов защо чака ? Той е специалист по прекарването на цистерни през границата. Сега е момента да ни помогне. Иначе, да си ходи заедно с останалите министри начело с тиквата от с. Хераково.