92

Анонимен

преди 6 години

Най-важното за всяка страна е икономиката, а руската икономика е мъртва

91

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 110Оооо.............не е само Сирия и Крим............от вчера започна работа китайската борса за търгонвия на нефтени фютчърси......В ЮАНИ!!!! А от няколко месеца такава работи в Санкт-Петербург ......ЗА РУБЛИ!!! И двете борси са започнали координация.............СРЕЩУ ДОЛАРА!!!! Е...В ТАКЪВ СЛУЧАЙ КАКВИ ДЕЙСТВИЯ ОЧАКВАТЕ от целия краварски обор???? От говедцата и техните пуделчета!!! Всичко е измислено точно навреме...и "уж-отравянето" и целия този "цирк"!!!!! И ние - баламите!!!

90

Анонимен

преди 6 години

Да имаш най-голямата територия, пълна с богатства и да си най-бедната държава - това само Русия го може.И затова прави само поразии по света.

89

ЗНАЕЩ

преди 6 години

ТАЗИ ИЗКУКУРИГАЛА ЖЕНИЦА ЗАПОЧВА ДА ОМРЪЗВА И НА АНГЛИЧАНИТЕ. ЖАЛКО ЗА ДОБРАТА СТАРА АНГЛИЯ. ЖАЛКО.....

88

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Странното е, че подкрепата за Путин в Русия е обратнопропорционална на полезните неща извършени от него...

87

Анонимен

преди 6 години

Колкото по-високо се издига Русия, толкова по-неудобно му става на Запада.

86

Анонимен

преди 6 години

Руският вой показва озлоблението, омразата и безсилието да накарат Запада да слуша Кремъл защото имал невидими ракети !Отравянето на Скрипал с оръжие за масово изтребление до сега Кремъл не е отрекъл, а се задоволява само да определя реакцията на Англия и съюзниците ѝ като цирк, няма доказателства, русофобски флашмоб и на блага най-вече на заплахи, които само на русофилите правят впечатление.

85

Анонимен

преди 6 години

Руската наглост ще си понесе последствията.

84

Анонимен

преди 6 години

Русия се държи много достойно до момента! Изрази официално позицията си и заяви, че не се вълнува от тиражираните в медиите лъжи и инсинуации! Изисква официални факти, доказателства, експертни мнения!

83

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Политическата кариера на Путин все повече заприличва с тая на Милошевич... - и най вероятно са прави ***, като казват, че той ще стигне до Ламанша... - или още по точно град Хага, международния съд...

82

Хм

преди 6 години

Жена в климакс е много досадно нещо,обаче цяла страна(Англия) в климакс е вече прекалено.

81

Анонимен

преди 6 години

На увяхващия глобален хегемон не му е нужна Русия, която се бърка в Сирия, която разработва свръхмодерни оръжия и се явава опонент на международната сцена. Сегашната акция за изгонване на руски дипломати от Европа е нещо като команда "строй се и преброй се" за американските васали.

80

Боби

преди 6 години

До Анонимен 72Ано Умни - Коя секретна служба ще направи покушение срещу кой да е където и да е като постави веществени доказателства(според потърпевшата страна) които да уличават въпросната секретна служба? Е няма подобни ***.оти

79

Анонимен

преди 6 години

Има висока увереност в това, че с голяма вероятност отравянето е извършено с участието на руската държава, и няма други обяснения, следователно Русия е виновна за химическата атака в Англия.

78

ни са знай

преди 6 години

Ако Русия не изгони 224 от техните дипломати още днес,ще бъда много разочарован............

77

Анонимен

преди 6 години

Старата госпожа ( з ) Мей закъса много здраво. Остава й да кърши пръстите само след развода и за да й обърнат внимание се зае със световни клюки, типично по бабешки говори несвързани неща и се чуди кои да завлече със себе си...

76

Една добра идея

преди 6 години

Може би е време Путин да пусне нов риалити формат:"Кой ще забие знамето?"(над Уестминстър и Капитолия).Участниците ще изпълняват задачи с приложен характера, а победителят ще забие едното знаме,втория другото.Лошото е,че снимките няма да са хубави,защото всички ще са в облекло за защита от радиация.

75

Анонимен

преди 6 години

Да де, но крим е Руски, Путин е президент да Русия за още 6 години с оргомна подкрепа и развързани ръце, а тези държави сега са в очакване на ответната реакция на Русия която ще бъде звучен шамар.

74

Анонимен

преди 6 години

До 97 АнонименВ моомента те вземат сутрешната си доза и ще се появят стабилно надрусани

73

Анонимен

преди 6 години

Ми хубаво, значи руснаците спестяват разходи. средно с 78234,43 евро на дипломат годишно.