54

Veselin

преди 13 години

Много глупав протест ,никакъв смисал невиждам и да се сипва по левче ,сигорно някой политик го е измислил .Протестът трябва да е за заплатите на хората .Защото примерно в една бензиностанция в Европа цените са същите ,но могат да си позволят на работниците над 1000 евро заплата ,а оборота е горе долу същият .Същотото е и с храните ,цените са равни но на нашите продавчки им дават по 300-400 лв ,и магазините са ни с опашки .За това трябва да е протестът .

53

александър -варна

преди 13 години

ами аз съм съгласен за протест не само за горивата ами и за високите данъци и безработицата време е да излезем навън и да им се изплюем в лицата и аз съм от варна имам дете и знам колко е трудно да се чувстваш безполезен

52

Анонимен

преди 13 години

Хубавото е, че протеста не е "яхнат" от никой партия, това е спонтанно гражданско недоволство и правилен или не е начина, няма значение, важното е да покажем, че започва да се заражда някакво гражданско общество! По света организирани по интернет хора промениха държавите си за броени дни, а ние вечно се колебаем и се съмняваме в силите си... Протестът е добро начало и аз ще участвам!

51

анонимен

преди 13 години

какво ни лъже боко с шайката крадци около него.когато 1 галон струваше 95 долара 1 дол.се обменяше за 1.60 което е равно на 152 лв. сега един галон е 100 долара при обмен 1.29 което е равно на 129 лв. сами си правете заключението

50

c0ldblooded

преди 13 години

ами като си *** и се кефиш на това че ти го набиват четвъртит всекидневно как няма да си доволен :))))

49

Тихомир

преди 13 години

Хора,спрете се с този бензин.Времето се затопля.Хващаме колелетата и с тях на работа.Поне тези които работим на по-близки разстояния.Относно цените на тока и водата обаче не трябва да правим компромис.Никаква втора АЕЦ.Има толкова много алтернативи,които ако си ги постоим трябва да ги задържим,а не да продаваме ток на дружества които да ни го препродават няколко стотици пъти в повече.

48

АЗ ПЪК СЪМ ДОВОЛЕН..

преди 13 години

...ОТ ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА!!!НЕКА ДА ПЕЧЕЛЯТ РУСНАЦИТЕ И "ЛУКОЙЛ", ОТ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ..!!ЩОМ ПРОДАДОХТЕ "НЕФТОХИМА"НА РУСНАЦИТЕ ---ТАКА ВИ СЕ ПАДА!!!НАЛИВАЙТЕ , САГО ВОДА ОТ ЧЕШМАТА----ТА ДА ВИ Е ЕВТИНО!ХОДЕТЕ ДА ПРОТЕСТИРАТЕ ,КАТО *** .....ТАКА ВИ СЕ ПАДА!УТРЕ ,КАТО ВИ СПРЕТНАТ И ВИСОКА ЦЕНА НА ТОКА ОТ АЕЦ-БЕЛЕНЕ---- ПАК СЕ ПРАВЕТЕ НА "РЕВОЛЮЦИОНЕРИ"....!ТОЛКОВА ВИ Е АКЪЛА.....НА БЪЛГАРИТЕ!!!

47

фен

преди 13 години

Подавам:Ловен ножЦена: 7,00 лв.ЯТАГАНЦена: 43,00 лв.На протестиращите Подарявам

46

Анонимен

преди 13 години

Софиянци, елате в 11 ч. пред Александър Невски! Направете си една хубава разходка с децата, пък и да покажем най-после, че в СОФИЯ ЖИВЕЯТ ГРАЖДАНИ, а не ***, с който могат да си правят каквото им скимне. Нека протестът да е наистина граждански, не против определени партии, защото монополите са надпартийни, ракови образувания в снагата на народа!

45

69450

преди 13 години

ami dai da organizirame mnogo pravilno kazvate

44

Василев

преди 13 години

Дали аз закъснях или времето бързаше!

43

61804

преди 13 години

ami to na tqh kakvo im puka i zadnika si sus stota4ki si burshat a puk horata da mrat izobshto ne gi interesuva che horata za hlqb pari nqmat

42

до 39

преди 13 години

човеко в софия може и така да си организирате протеста но ние във варна министерски съвет нямаме и е важно от всички точки на страната максимално хора да действат заедно (това не е разрешен протест да не забравяме).вече сме в ес и е крайно време гласа на народа да се чува-но няма как това да стане като шептим

41

c0ldblooded

преди 13 години

тука се пръкна един агент-провокатор дето на няколко пъти пише за работещите там. Платени драскачо сори ама не си си написал домашното - организаторите призовават да си правим всичко сами на бензиностанциите ;)

40

Василев

преди 13 години

Добър ден и Честита Баба Марта!

39

SH

преди 13 години

DA SE NADQVAME

38

БЪЛГАРИН 1

преди 13 години

И аз съм недоволен от високите цени на горивата ,но какво са виновни работещите на бензиностанциите те ли определят тези цени.Защо организаторите не организират протест там където му е мястото -пред управлението на държавата казват 20000души ми това са 5000 автомобила я всичките пред Министерски съвет я покрай тях и още толково иначе всяко чудо за 3 дни ние уж си протестираме те ни вдигат цените .

37

Аз ще участвам!

преди 13 години

Важно е да покажем, че има гражданско общество. Не знам какъв ще е ефектът от днешните протести, но мисля, че ще е достатъчно и това в една бензиностанция да заредим за 1 лев днес. А иначе- най-осезаемо ще се почувства, ако в един определен работен ден в цяла България, ВСИЧКИ, се откажем от колите и пътуваме с градския транспорт. Нища няма да ни стане!

36

РУСЕ

преди 13 години

Не мисля,че това е най-правилният начин за протест,но ще участвам в протеста и ще зареда бензин за 50 стотинки.Дано да успеем да променим цената на бензина!!!

35

до 35

преди 13 години

ми да вземем да плащаме и за кислород а? колкото по-малко кислород,толкова по-малко хора със сини венци и толкова по -малко замърсяване на земята...е..х ти простака дето си.кой как кара и какви нарушения прави се решава от съда а не с вдигане на горивата...скандална логика праскаш сигурно не ти достига достатъчно кислород към мозъка.