17

Морски вълк

преди 13 години

През 1880 г. К. Иречек отбелязва, че в София има 20 махали с около 5 хиляди къщи и население от 20 501 души. По това време Пловдив, Русе, Варна и Шумен са по-големи градове от София. След Освобождението обаче градът постепенно нараства с преселници от всички краища на България, но основно от Радомирско, Трънско, Брезнишко, Самоковско, Орханийско и Царибродско

16

до 19 Ани

преди 13 години

ууууууууууу ти пък какъв кълвач си бе ела на село утре ще колим прасето а ти си седи там и си яж ГМО -то отворко

15

Анонимен

преди 13 години

КАТО ГЛЕДАМ НА СНИМКАТА ВСИ4КИ СЕЛЕНДУРИ СА ПОМЪКНАЛИ ТОРБИ,ЯВНО ДОСТА *** СА СИ НАПАЗАРУВАЛИ И ТО РАЗЛИ4НИ ВИДОВЕ ДА ЗАМЕНЯТ ВУНЯТА НА 4ЕСАН ЗА НЯКОЛКО МИНУТИ,.ТО ПРИРОДАТА ГИ Е НАДАРИЛА С ТЯХНАТА СИЛНА ВУНЯ НА 4ЕСАН , А ЗА ШАМПОАН ДА НЕ ГОВОРИМЕ, "КО Е ТУИ ШАМПОАН БРЕ".

14

до 12 от Нели

преди 13 години

ти пък от коя маала си бе мишок да не си от Шикермаала

13

ВЪЗМУТЕН

преди 13 години

ДО КОГА СОФИЯ ЩЕ Е БЪЛГАРИЯ!!! ВСИЧКО СЕ ПРЕВАТИЗИРА И РАЗПРОДАДЕ , И ХОРАТА ОСТАХАХА БЕЗ РАБОТА. В СОФИЯ ХОДЯ САМО ДО ЛЕТИЩЕТО .,А КАТО СЕ ВДИГНЕ САМОЛЕТА УМИРАМ ОТ СРАМ , КАТО ПОГЛЕДНА НА ДОЛУ - ЛУНЕН ПЕИЗАЖ!!!

12

Сиганин

преди 13 години

Не си прав за работния ден. Нас *** ни пуснаха в 16.00 1аса а селяните като отидоха на обяд и вече не се върнаха. Или казано с други думи се бяха изнзали като.... само доброто възпитание ме възпира и сложих точки, т.е. се затичаха към родните си места.

11

Анонимен

преди 13 години

ЕЙ,ДО ПОСЛЕДНО НЕ ИМ СЕ ТРЪГВА ОТ СОФЕТО-задръстиха Автогара-София ПОСЛЕ И ***...

10

Анонимен

преди 13 години

Kво значи тръгнали в последния момент???до вчера беше работен ден...кога да тръгнат хората???...маи статията е много ***

9

........

преди 13 години

Добре де, днес.бг, няма ли да се спрете да пускате такива НЕ-ВАЖНИ новини за задръстената автогара на София, кой го *** колко души щели да минат през автогарата ви, явно темата за гр.-сел. ви е любима по праздниците, а пък и вие ще имате повече рефреши на страничките си, като знаете как настръхват ***, обичащи да се обиждат на селяни и граждани. Смешни сте всички.Искам после и статия за трудния делник днес на чистачките във автогарата, и на лелката ,дето събира парички на тоалетната..

8

Анонимен

преди 13 години

То пък една автогара... 20 на 50 метра и никакво място за хората на секторите пред автобусите

7

Анонимен

преди 13 години

В София ще останат само виетнамците/ комунистическа поговорка

6

Анонимен

преди 13 години

Софиянци се пребират по родните места

5

tarbuh

преди 13 години

Първо, какво значи в последния момент, при положение, че вчера беше работен ден. Кога да заминат?Второ, "селянин" е манталитет и отношение към останалите. Не започвайте пак безцелни селяни/граждани и софия/провинция спорове, само показвате колко ограничени и нетолерантни сте.Кой откъде е няма никакво значение, важни са възпитание, отношение към околните и т.н.

4

Анонимен

преди 13 години

НЕ МОЖЕ.НЕЗНАЕ КВО Е ТУИ ВРАТА,ТОИ ЗНАЕ ВРАТНЯТА ИЛИ ПОРТАТА.ПЪК РЪЦЕТЕ МУ СА ПЪЛНИ С ПОДАРЪЦИ ОТ СОФИЯ ЗА СЕЛО.

3

Бате Жоро

преди 13 години

Аре марш селяци.Рррррр..... Аре

2

666

преди 13 години

"селото се оказа тъкмо във града"......както се пееше в една песен на Ъпсурт!

1

zombayo

преди 13 години

Последния да затвори вратата !!!!