119

Анонимен

преди 14 години

Еееей, нали беше истински престъпник? К'во станА?!Не зная онова некадърно прокурорче, ГЕРБерско лакейче дали още ще петни прокуратурата.

118

Анонимен

преди 14 години

Сложете новината отпред за да видят всички гербери спукването на поредния балон.То да управляваш не е само да риташ мачлете, да чукаш тенисче с Бекер, за да си начешаш болното его и като трябва да направиш нещо, постоянно да се оправдаваш със Станишев.Тези номера от банкянски вечеринки хващаха дикиш първите 2-3 месеца, но времето си тече, а резултат НИКАКЪВ - само празни предизборни обещания и закани. Срам ме е че този човек ми е Премиер.

117

Gabi

преди 14 години

До #118: Тъкмо демокрацията се прави защитава от съдии,които нямат общо със соц-миналото на страната, а не до 10-и ноември защитници на БКП и дали клетва за вярност на Тато, а след 10-и ноември превъртяли за една нощ резбата и ста-нали първите демократи.Резултатът го изпитваме на гърба си.Тиквеници,неумни (прости) глави - това са простащини,които не трябва да се употребяват във фо-рум - ако можеш,доказвай правотата си с доводи, а не с простотии.Тато,Мама и т.н. са също от речника на БКП/БСП.

116

BIVSH GERBER

преди 14 години

VIDQXTE LI OMARSKARIXA 4OVEKA MRASNA POLICEISHTINA SHTE DOIDE VREME KOGATO I NA TQX SHTE IM SE POTARSI SMETKA NARODA DAVA VLAST NO I Q VZIMA NA IZBORITE DOLU GERB 4ENGETAAAAAAAAAAAAAAAAA

115

Анонимен

преди 14 години

Че той човека си беше невинен от самото начало - хайде сега да заведе едно дело срещу държавата ни някъде из Европа, ще му платим по живо по здраво и така до .... 23% ДДС....

114

Анонимен

преди 14 години

Поредния успех на физкултурника и бойко тиквата, браво освен евтин ПР нищо друго не могат тези некадърници !

113

Анонимен

преди 14 години

ДС-щерката Цветелина да извади парите от СИ-БАНК и да плати за малоумията на възлюбения си. Аз не искам да плащам чужда некадърност и простащина.

112

Mery

преди 14 години

До # 116: Не зная какъв е бил ексминистър Цонев - дали е бил досотен,честен и т.н.,нито съм полицай или следовател да зная това. Не съм и член на ГЕРБ. Но про-даването на хляб на войската е без конкурс на базата на ЗОП и това е без-спорно установено. За продажбата на военни имоти смятам,че това може да е работа на тези мърлячи под него, просто не е трябвало да ги прикрива. Сгреши с поведението си при ареста - държал се е като важен държавен човек, напсувал е прокурора и тогава в отговор е последвала театралната тирада на последния. Така че крушката си има опашка и в случая не бих се съгласила да разглеждаме поведението на Цонев, а наглостта на съдиите от САС. С та-кива като тях далече няма да стигнем и не прави чест на ексминистъра да разчита на снизхождението и защитата на корумпирани магистрати.

111

Хари

преди 14 години

Това което пишеш е бля-бля.Проблемът в нашето правосъдие не е в съдиите , а във физкултурниците. Не може с овчарски прът или с маркуч от кофпомпа да противостоиш на юристи. Извършителите на гаврата с Цонев трябва да бъдат наказани. Това извращение нормалните хора трудно ще го забравят.

110

Анонимен

преди 14 години

Питам се кой ще плати за унижението на този човек, който беше търкалян и ритан като прасе от гавазите на Цецо Горзния. Кой ??? Май пак всички ние, данакъплатците ще платим в Страсбург зарад бабаитлъка и некадърността на управляващите циркаджии.

109

Анонимен

преди 14 години

Виждам че ти се иска да хвърлят хората в затвора само ей така, понеже Тиквата му се приискало, но не става. Демокрация сме. Набий си го ти и другите тиквеници в неумните глави. Не може някой да казва кой е виновен, пък било то и Светилото от Банкя. Има си процедура - обвинение, защита и съд, който да реши. Колкото и да не ви се харесва - това е ДЕМОКРАЦИЯТА. Другото беше КомунизЪмо-СоциализЪмо на Тодор Живков, който Бойко Тиквата се оптива да върне. Но колелето на историята се върти само напред.

108

Анонимен

преди 14 години

Николай Цонев е почтен човек. Учехме заедно на времето. Рядко честен и достоен мъж беше. Не вярвам да се е променил кой знае колко много. Стана ми много кофти като гледах как милиционерите го ритаха по бъбреците, при това паднал и с белезници - това го няма никъде. Дори и в Гуатанамо.

107

Анонимен

преди 14 години

Май милиционерчетата на Цвъцко и PR-джийте на Боцко отново станаха за резил. То хубаво клипчета, тръшкане на земята, шоу за ***, ама ДОКАЗАТЕЛСТВА, ДОКАЗАТЕЛСТВА трябват за пред съда, а не само на Боцко *** обвинения. Все още не сме диктатура, както им се иска на повечето тикво-фенове. Това беше при Тодор Живков, когато те вкарваха в затвора ей така без нищо, само защото не си симпатичен на някои.

106

уау

преди 14 години

чудя се тези деца с промити мозъци ,защитавайки бб и цц,къде са раждани?явно са заченати от бб ,но на коя планета са родени?някой беше казал=разделяй и владей.получава се и двете.много жалко за българския народ!

105

Хайде Цонев

преди 14 години

Цонев и останалите двама да съдят държавата в Страсбург за гаврата която МВР извърши с тях. Очаквам с нетърпение решението на този съд. С по голямо нетърпение ще очаквам следващото правителство да поиска присъдената сума на Цонев от г-н Цветан Цветанов.

104

уау

преди 14 години

уважаеми тук,кой ще плаща за PR или по точно тези пари за показните акции накърняващи човешкото достойнство??без да се замислям всички ние.време е за пробуда!не може кокошката да сняся 20 год. златни яйца за едни а за други -не!народа гладен,но върхушката си прави каквото иска!не се хилети вие от сф дето живеете в друга бг.държат ви с високи заплати,но и на вас ще ви писне от некъдърноста на управляващите!

103

ОТ СЕЛО СЪМ

преди 14 години

Ей, говорете ми с проценти, че поне това научиш до 8 клас.С колко процента го оправдаха, че тук споря със жената и освен на нея ще си го изкарам и на децата. С оставащите проценти ще можем ли да осъдим?

102

Анонимен

преди 14 години

"Ако адвокатите на тримата не обжалват частичното прекратяване, то обвинителният акт може да влезе скоро в съда." Май някой не може да чете,а:) Ей, развалихая тази образователна система и това си е!

101

Анонимен

преди 14 години

U Bylgarsko vinovni nema...........da zakriem syda, samo pari ar4at zaludo

100

Анонимен

преди 14 години

Както каза един форумец - Цитирам другите защото нямам какво да кажа, пък и за това ми плащат