277

Анонимен

преди 14 години

СИ банк си беше на линия през целия период на тройната ламя - и са кво праиме?

276

Българин

преди 14 години

Абе Жмульо, ти да не си се родил преди половин година, че разсъждаваш така. Да не би Бойко да ти докара кризате бе ***...

275

1

преди 14 години

Верно Бойко -твои са булевардите, метрото, детските градини,банката и каракачанската овчарка.А чий е продънения бюджет,кризата,несъбраните акцизи и данъци,контрабандата, болните, бедните, пенсионерите, майките,безработните,клошарите и социално слабите, А? Те са наши нали бе,геройо!Ти си благодарение на нас, а ние сме въпреки тебе!

274

jako

преди 14 години

NE MI SE KARA V BG NA VSYAKADE UJAS TA VSEKI KOYTO MINE NA VLAST PLYUE DRUGIE A POTOVA VREME PALNI DJOBASI A NAY ME E YAD ZA VINETKITE KOITO SA PALEN RUSHVET I HORATA SA DLAJNI DA PLASHTAT

273

минувач

преди 14 години

Тая отсечка я откри другарят Станишев. И изобщо не беше евтина. Та, ако обичате, с въпросите си - към него!

272

Генчо

преди 14 години

Е що да не можеш да я напълниш. Напълни я догоре с ефтина тоалетна хартия и готово ;)

271

Фръц

преди 14 години

Ами сега нали всичко е наред! Нали "лошите" ги хванаха! Що няма пари?Ти,като не си съгласен с Доган,пълниш ли количката? С кой си съгласен,че го правиш този номер???Или СИбанк прибира паричките сега,а? Хайде,обясни ми ги тези неща!

270

Анонимен

преди 14 години

Е именно защото си съгласен Доган да взима по 50 млн. никога няма да пълниш количката и с цяла заплата! Щот си *** и не разбираш връзката на тия две неща!

269

Тъпен

преди 14 години

Тоя участък бате го праиха тройната коалиция за 4 млн. И са кво праиме?

268

младен

преди 14 години

виждам че *** не са се свършили

267

младен

преди 14 години

Абе Бойко Пумиарски, къде си сега да застанеш до дупките да се снимат и да кажеш някоя простотия или пък да се наперчиш че си щял да им .........че не са си били свършили работата. Не можеш, е как ще можеш, нали тия са твои хора пък и ти прибра комисионната!!!

266

bboogy

преди 14 години

Всичко написано от теб е ДЕМАГОГИЯ, нагъл комунист...

265

кирилов

преди 14 години

Господа,идете в Испания и вижте как строят в планината от френската граница към вътрешноста магистрала /Каталуния/.Затова не видях и по междуселските пътища нито една кръпка по асфалта,камо ли дупка.

264

Фръц

преди 14 години

A бе,защо разни тиквеници се радват на бб??? Бил направил това,хванал оня,пуснал тоя! Голям праз! Боли ме косата кой хванал,ДПС,БСП,СДС,МеДеСе,на майка им здравната осигуровка! Аз искам доходите ми да се повишяват,да мога да пълня количката в магазина с 1/5 от заплатата си! Пък ако ще Ахмед Доган да взема по 50 милиона комисионни и да незнам си кой да е мин.педседател! А всичко останало се нарича ДЕМАГОГИЯ!

263

кирилов

преди 14 години

Така е,след като Николай Младенов натопи България пред ЕБВР и тя спря договора с португалската фирма,няма да имаме качествена магистрала и ще потъва не само тя ,но и всичко останало.И то вече тръгна .Щом управлява СИК и тъпите полицаи,хяма да е на добро.

262

koki

преди 14 години

защо не виждам ББ >нали като има магистрала и той е там..поне като минават колите и да има кого да пусуват ..еффтина магистрала.герберска

261

Атака

преди 14 години

Очакваме само да има реално осъдени хора виновни за това ссътояние на държавата.А именно хора:- участвали в банковото ограбване на държавата- участвали в ограбване чрез приватизацията- учствали в управлението на фалирали държавни репдприятия- директори на държавни учреждения и служби зимащи заплати 500-1000 лв, а имащи имото и за милиони (такива като шефове на болници, на НАП, на митници, на МВР и др.)Очаквам да преразгледат и управлението на ВСИ Пловдив на балдъзата на П. Стоянов!

260

2

преди 14 години

do 261 az samo igraya tenis ,ne konsoltiram za milioni poneje umstveniya mi bagaj ne e na nivo,za tova pak glasuvay za mene.

259

за 259

преди 14 години

Няма нужда от статистика - самото им присъствие във властта е вече катастрофа.

258

Гражданин за ЕРБ

преди 14 години

Гласувах за ГЕРБ и не съм се излъгал, добре се справят засегаспряха заменките, борят се с престъпността, строят магистрали и пътища, затова и Бойко има висок рейтинг, народа го подкрепя.Аз мисля следващия път пак за него да гласувам, по добър кандидат не виждам като се сетя предните как крадяха и особено онзи Доган с консултантските милиони, ужас...добре че ги изритахме от властта