102

Анонимен

преди 14 години

Никъде по света министър на здравеопазването не говори така за лекарите! Как не Ви е срам?!!!!

101

Анонимен

преди 14 години

Лошото е, че по-простите хора са по-лесно манипулируеми и не разбират, че министър Борисова прави умишлено интрига, защото знае, че по- простия народ не разбира нищо от здравеопазване и медицина, и повтаря всичко, което му се каже по медиите. Не е нормално един министър да има подобно отвратително отношение към лекарите.

100

BG

преди 14 години

утре това бабе ще търка седалките пред някои лекар-запомнете я и да не и се прощава.Освен ако не забегне в Париж при синчето си със спестените пари от злоупотреби на Бг-земя

99

Анонимен

преди 14 години

Подобни обобщаващи, груби, обидни изказвания говорят за голяма некомпетентност от страна на министърката. Такова изказване си е чисто и просто обидно и говори за абсолютна арогантност в отношението на министърката към лекарите. Не може такъв човек с такива изказвания да бъде министър. Самите лекари са обиждани от не кой да е друг, а Министъра на здравеопазването. Такава простотия никъде по света няма!

98

BG

преди 14 години

това,което в момента се прави от ГРобарите срещу лекарите е тенденциозно и показва простотията на управляващите все някои да им е виновен за нещо.няма ги нашите пари от осигуровки и голяма част от населението не се осигурява и затова се унищожава медицината в БГ-Прилича на сталиновите процеси срещу лекари и учени в Русия.Какво да искаш от необразовани,нискочели на власт.тъпни само

97

Анонимен

преди 14 години

Г-жа Борисова да се научи на уважение, смешно е един министър да създава интриги и да обижда лекарите. Живота е кръговрат, не го забравяйте! Всичко се връща, всяка казана лоша дума за някого, който не заслужава подобно отношение, след това ви се връща двойно. Днес си министър, утре не си..

96

Анонимен

преди 14 години

Ако някъде по света някой министър направи подобни публични изказвания и умишлени интриги между лекари и общество, както и между джипи-та и специалисти, ще си подаде оставката още на другия ден. Подобно умишлено създаване на напрежение и интриги са НЕДОПУСТИМИ особено от страна на един министър. Твърдението е просто смешно. Министърката Борисова не е сложена на този пост за да създава интриги и да обижда лекарите. Някой да обясни на г-жа Борисова, какви са задълженията на един министър.

95

doctor

преди 14 години

Ami tuk kato 600 euro ti se vijdat mnogo na godina,zapovqdai nqkude drugade,kudeto si izberesh v EU i shte vidish,che tezi pari sa smeshni prosto

94

някой

преди 14 години

Хеий българи ли сте, *** ли сте, за какво сте седнали да се плювате един друг вместо да се обедините и да покажете на неграмонтите и безкруполни политици, че ви е писнало да ви правят на маймуни! Руснаците ни освободиха от петвековно турско робсто робство, но сега няма кой да дойде и да се бори за нашите права и за по-добър живот за децата ни! Мишки трябва а сложат на герба ни, не лъвове, защото българина е мишка, 20 години веце търпи ЕДНИ И СЪЩИ да съсипват живота му!

93

нервна

преди 14 години

Първо,не съм лекар.Второ,и мен ме дарат с осигуровка за да лекуват чиновници,пенсионери,деца и най-вече *** безплатно.Трето,от 2 год не съм ползвала мед.помощ,нищо,че си плащам.Четвърто,и аз робувах на 10-те мита за ОПЛ и лекарите въобще,но като поработих 2 години с мед.софтуер на едно джипи и най-вече с касата,таврясах как стоят нещата.Пето,ако не си съгласен със здравната система в бг,то не аз съм я създала,*** се оплачи на Бойко Борисов.Шесто,тя и на мен не ми харесва,но какво от това..

92

doctor

преди 14 години

Mnogo mi se iska zdraveopazvaneto v BG da stane kato v EU,togava mnogo ot vas,halturnici,koito pishat po saitovete,shte se molqt da se vurne tova vreme,kogato mojesh da otidesh na lekar kogato si poiskash.....

91

краен

преди 14 години

Без лекари като нея ти сам ще се качиш на бесилото. Даже няма и да разбереш колко лесно ще стане, хахахахаха!

90

краен

преди 14 години

Няма злоба, има реална оценка, но тя не ти харесва. Интересно ми е дали в Германия позволяват на някого така да говори за цяло съсловие, което изобщо не познава. И това да се тиражира широко без да има правни последствия. Е, радвам се, че си успяла да разбереш какво изпитвам към хора като теб и като министър Борисова. По това се познава човекът - може да изпитва правилните чувства към правилните хора. Моите пациенти ме обичат и това е взаимно. Лек ден ти желая!

89

Opis

преди 14 години

На такива ''лекари'' като теб и 300 лв заплата ни бих платил, защото нанасяте необратими щети на хората вместо да помагате. Бесило за вас!

88

_I_

преди 14 години

В България най-привилигировани и с най-незаслужените заплати са: 1. Депутатите 2. Джипитата 3. нотариусите 4. Адвокатите Не след дълго време няма да има кой да им плаща и големите им пенсии, но за това никой не го еня. Ама до тогава те ще са се нагушили яко и незаслужено!!! Какво ще правят непривилигированите, ... ами ще ГД!

87

ХАХАХА

преди 14 години

АМИ АЗ СЪМ ИНЖЕНЕР И СЕГА ЖИВЕЯ И РАБОТЯ КАТО ИНЖЕНЕР В ГЕРМАНИЯ. РАБОТЕХ В ЗДРАВНА КАСА ЗАЩОТО В БГ ПО ТОВА ВРЕМЕ НЯМАШЕ РАБОТА ЗА ИНЖЕНЕРИ. НЕ МИСЛЯ, ЧЕ МОЯТА ПРОФЕСИЯ Е ПО-НЕДОСТОЙНА ОТ ЛЕКАРСКАТА! РАЗБИРАМ, ЧЕ СИ ЛЕКАР И МНОГО СЪЖАЛЯВАМ ЗА ТОВА, ЧЕ ИМА ТОЛКОВА ЗЛОБА В ЧОВЕК, КОЙТО УПРАЖНЯВА НАЙ-ХУМАННАТА ПРОФЕСИЯ. ХАЙДЕ, ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ!

86

нервна

преди 14 години

Изобщо няма от какво да се срамувам.И съм абколютно съгласна с 12-45 - никакви здравни осигуровки.Да направят ваучерна система.Всеки да си купи здравен ваучер,който покрива мед.манипулации с определена стойност,и да си ходи с него при който си иска лекар,до изчерпването му.После ще вади от джоб.Така некадърните лекари сами ще отпаднат от системата,щото никой няма да ги търси.Ама тогава няма да търчите за всяко нещо при доктор,щото ви е засърбяло малкото пръстче на лявото краче.....

85

Виктория

преди 14 години

През 2002-2005 почти не бях в страната. Оказа се, че личния ми лекар тогава (в България) ме е пращал по специалисти, че даже и в болница съм била. Смених го. Единствено една дама във Варна мога да призная за личен лекар... Сегашната ми е същата... изродщина-два пъти имам нужда от нея-но тя "работи" по 2 часа дневно, не отговаря на телефона си и ...некадърни са като цяло

84

Анонимен

преди 14 години

Бе що не си гледаш работата.На нея и прави удоволствие да работи това, но ае ти работи, когато отвсякъде ти ядат парцалите, не ти плащат добре и т.нЩе тъпиш ли? Ми извинявай, помисли преди да ми се правиш на интересенСамо с любов не се живее

83

краен

преди 14 години

Естествено, че ще е толкова. И това е единствената прослойка сред лекарите, която получи възможност за достойно и честно заплащане на труда. Да беше станала ОПЛ, а? Ама не става само с лаене, трябва и работа!