163

ppancho

преди 14 години

Ти не беше ли на гей парада...оня ,травестита

162

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

преди 14 години

до 164 - МАМА: Тия простотии ги говори на дъщеря ти която сигурно за да не плащаш й ги говориш - купи си маме блузка от 2,90 и потниче за 4,60, обувчици за 9 лв. и си по последен писък на модата... това са глупости - аз пазарувам там именно защото времето ми е ценно - и всичко ми е на едно.

161

ХХХ

преди 14 години

Алчност, мошеничество, измама на гърба на потребителя - всичко Българско и Родно - любя, тача и милея!

160

мама

преди 14 години

По моловете се мотаят кухи ***,които освен за марки за друго нямат мнение:))) Справка:Иванка Славчева от Филибето,която се представя за "Ваня"

159

Анонимен

преди 14 години

моловете станаха множко...

158

велина

преди 14 години

няма разалка.. просто игра на думи, имена.. разликата е в качеството което ни предлагат. Хубаво е да започнем да уважаваме себе и носим дрехи зад които стои марката - гаранция за качество, а не произведено и внесено от ...не се знае кой. Днес влизах в матазин на Бенетон - имаше страхотни неща по 12 - 15 - 20 лв. Много турски парцали са по скъпи - само че като го изпереш и не прилича на нищо.. (не всички турски неща са кофти, но Китайските - всички са буклуци)

157

Анонимен

преди 14 години

a каква е разликата между мол и търговски център според теб? разбирам че българският език е толкова беден и скучен, затова каква е разликата между mall i shoping center?

156

помак

преди 14 години

В Пловдив има твърде много арменци! Мразя арменци!

155

Анонимен

преди 14 години

Пловдичани са мързеливи марди...Мързи ги и в червата..Добре, че са пазарджишките и смолянските помаци да работят на безценица и да им движат заспалата икономика напред !!!

154

Анонимен

преди 14 години

е *** няма дабият път из горните етажи на моловете.апък на фолккурвите им тежат циците.гот.

153

Обичам Молове

преди 14 години

който не харесва молове - да ходи и да си пазарува китайските ментета от гаражните "магазинчета". обувки за 5 - 10 и 15 лева от "Обувни центрове" и чалга до дупка. Аз ще си пазарувам в моловете... и нямам намерение да правя оборот на капалъто...

152

Мишо от Пещера

преди 14 години

Аиде пък да не казвам кои работиха едно време по заводите в Пловдив, вклучително и Захарните заводи, докато лигавите пловдивчани се чудеха кого да експлоатират.

151

Мишо от Пещера

преди 14 години

Абе Филибето е красив град, обаче е пълен с ***. Визирам родените и отрасналите там. Иначе, добре, че са работните хора от селата и Родопите, щото какво ли щяха да правят без нас иначе тия надути маинички, дето са хвалят, че смешния им град е наи-стария в Европа.

150

Мадан

преди 14 години

Много мразя Пловдив - ужасен град, мръсен изпотрошен и пълен с пловдивчани - комплексирани хорица. Но съм принуден да работя там, щото в родния ми и красив град Мадан няма вече работа като преди. Пловдивчаните ни завиждат, защото сме по-работни от тях и им подбиваме хляба и освен това някои от нас живеем на центъра на Филибето. За протокола, аз съм българин-християнин, не съм ***.

149

Анонимен

преди 14 години

Така е - баща ми е от пазарджик и ти казвам от там нищо хубаво не е излязло!!!

148

до 149

преди 14 години

***!!!

147

Веси

преди 14 години

Аз пък харесвам моловете. Като влезна в тяхни магазини никога не съм видяла магазинерката да чопли слънчоглд или да решава кръстословица. Не те гледат така сякаш си им длъжен. Стоката когато е в разпродажба - наистина е такава. винаги има къде да паркираш без да е необходимо да се чуда къде няма да ме вдигне паяка. Зимата е топло, а лятото прохладно. странно ми е че някой се радва от този факт че моловете затварят... За мен е проблем че се нароиха магазини с обувки по 10 лв. ..че даже им се радв

146

Анонимен

преди 14 години

а на кой ще го продадеш интересно?:)преди да се объркш съвсем в икономиката важно е платежоспособното търсене/хората с пари и желание за харчене/ ,а не търсенето само по себе си/хората които само си мечтаят да си купят нещо,ама нямат с какво/.приходите ви ще са ниски щото заплатите и доходите на мнозинството са ниски-стачкувайте до дупка търговци-ама няма кой да купува в момента.това е положението.

145

Анонимен

преди 14 години

е то и на теб ти личи възпитанието какво е -СЕЛСКО:)ако ще и на Витошка да живееш

144

филибе

преди 14 години

Селяни напуснете Пловдив, оставете го на нас, родените в него!!!