604

ГБ Мафия

преди 14 години

Цецко преструктурира мафията за да стане структурно звено от американската.

603

осъден на смърт

преди 14 години

Всеки българин е осъден на смърт още при раждането си. Въпрос е само на време, ББ, ЦЦ или Дянков, да решат с какъв закон да му бъде изпълнена присъдата.

602

моля, върнете ни го

преди 14 години

Ако някой срещне Дянков извън психиатрията, моля, върнете ни го преди вечерна проверка. И не му се връзвайте на приказките. Той, горкият, не знае и не разбира какво говори.

601

Анонимен

преди 14 години

След няколко месеца, откакто дойде на власт новият кабинет, до висши шефове на звена, сектори и институции били изпратени писма със заповедта моментално да закрият банковите си разплащателни сметки към други банки, и да открият нови единствено и само в СиБанк позната банка на Цветелина Бориславова. Лесничейските и горските стопанства били първи в списъка, след това към тях започнали да текат моментално пари от държавата и само от техните разплащания банката е спечелила доста милиони !!!

600

ГБ Мафия

преди 14 години

Цецко гледа се едно Първанов им го е набутал в *** и сега е обиден фърля огън и жупел

599

Звезди

преди 14 години

Президентът върви към политически проект !Цецко си мисли ГЕРБ ще е последния проект и вече няма да има нови партий всъщност ще забранят и старитеи така ББ ще управлява като тато 35 г ако може и повече.

598

Трайно безработен

преди 14 години

Защо ГЕРБ направиха здравната вноска за БЕЗРАБОТНИ 16.8 и въведаха глоба за неплащане 1000 лв !?Аз не съм виновен ,че няма работа За това комунистите ли са виновни или хайде щом комунистите са ни пребили те да ни убият да не се мъчиме така ли е хумано според теб.

597

Анонимен

преди 14 години

Какво искате господин Цветанов то е ясно господин Дянков се държи като олегофрен, че не са му ясни въпросите и т.н.Как само извъртате въпроса не Ви прави чест.Застанете мъжки и си признайте недостатъците на г-н Дянков.Какво още искате да разбърка? Бъдете честен за такъв Ви мислят хората.

596

революционер

преди 14 години

ТОВА Е ИСТИНАТА, ОТ КОЯТО ГЕРБ СЕ БОИ:Първанов:Да се извините на тези безработни, които вече са десетки и стотици хиляди само в рамките на тези 7-8 месеца. Да се извините на науката, която разбъркахте и предизвикахте невероятен хаос, от който не знам как ще излязат. Да се извините на хората с увреждания, които държахте в напрежение месеци наред. Да се извините на хората от армията и хората от МВР, защото и тези системи са на ръба на оцеляването с Вашата политика, която..., между другото да се

595

Анонимен

преди 14 години

Попитали радио Ереван: кажете синоним на бумеранг. След кратък размисъл радиото отговорило стенограма.

594

Анонимен

преди 14 години

През февруари нови 20 хиляди се регистрираха в бюрата по трудаБезработицата в България вече мина психологическата граница от 10%. За февруари нивото й е 10.27%, а за март се очаква да е 10.65%, съобщи министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов. Това означава, че около 20 хил. нови безработни са регистрирани през изминалия месец. Така броят на безработните в България достигна 380 хиляди.-------------------- За това са виновни комунистите.

593

Анонимен

преди 14 години

едно малко но важно уточнение, г-н Цветанов : ако това е война, тя не е започната от президентската институция, а лично от Гоце, който с измама се докопа до президент, респективно шеф на тази институция

592

ДОБРОТО СТАРО ГОЦЕ

преди 14 години

Гоце пак се прояви като агент на тайните служби. Мнаго ни е докачлив и самовлюбен нашия Гоце затова ние всички много си го обичкаме.

591

HADJI GEN4O

преди 14 години

АМИ ЦЕЦКО-НОВ ПРОЕКТ ИМА ПРАВО ВСЕКИ ДА РЕАЛИЗИРА...ТА ВИЕ С БОЙКО НАЛИ НИ ОМАГЬОСАХТЕ ПО ТОЗИ НАЧИН,КАТО ЦАРЯ..ЗАТОВА И ГЛАСУВАХМЕ ЗА ВАС,АМА СИ Я ПРЕДСТАВЯХМЕ МАЛКО ПО-ИНАЧЕ...ДА НА ТВЪРДАТА РЪКА АМА И ДА ИМАШЕ ПРИЕМЛИВИ ВЪНШНА ПОЛИТИКА И ФИНАНСИ...А ВИЕ ТАМ СЛОЖИХТЕ ЕДНИИИИ...СКОРО ЩЕ СЕ СРИНЕТЕ И ВИЕ КАТО ГЕЙЧЕТО СТАНИШЕВ..САМО ДЕТО ТОЙ ПОНЕ НЕЩО ДАВАШЕ А ВИЕ ВСИЧКО СПИРАТЕ...СМЕШНО Е ДА ИСКАТЕ ЗАПИС,КОГАТО И АЗ ОТ П..КА СИ М..НА ГО ИМАМ..ПО СЕРИОЗНО БРАТКО!!

590

;

преди 14 години

КАКВО ЗАЩИТАВАТЕ ПРЕЗИДЕНТА КАКВО НАПРАВИ ЗА НАС ЗА 7 ГОДИНИ КАКВА ОПОЗИЦИЯ БЕШЕ НА СТАНИШЕВ А СЕГА ГО ВИЖДАМЕ САМО В СКАНДАЛИ

589

8

преди 14 години

ТОЗИ САИТ МНОГО ЧЕРВЕН

588

az

преди 14 години

Браво на Цецо! Сложи му белезниците на Гоцето и да отива в кауша!

587

Анонимен

преди 14 години

Защо да не върви към нов политически проект? Нали и ГЕРБ така спечелиха изборите? Каквото е изгодно го огласяват. Цветанов не се ли ожалва непрекъснато от съдиите? Това не е ли война между институциите?

586

Читател

преди 14 години

Между другото,знае ли някой ,какво работи президента и колко пари на месец се харчат за президенството?

585

АНОНИМЕН

преди 14 години

Ех тия пари!Първанов не може да преживее,че някой си е позволил да му спре кранчето,та макар и за един ден.