195

!

преди 14 години

Кво толкова?!?За първото макс 2 г.,а за второто, освен да съм бил малко невнимателен, но не и с умисъл.Каквото почукало - такова почукало! :)

194

!

преди 14 години

Надявам се да го пуснат - дали ще стигне далече...... незнам.Предполагам, че ще се подхлъзне пред автомобила ми или ще се спъне пред мен, докато режа от лучеца на капака на жужка и рупам.15мин!

193

men

преди 14 години

Бил шокиран, ама изпушил една цигара!!!! Егати. Било видимо, че е мъртва, ама на другия ден щял да звъни в полицията!!!!СМЪРТ

192

надя

преди 14 години

Айде стига глупости,турска връзка,връзки има баща му,затова адвокатът му е измислил тази ново-скалъпена версия...няма да се учудя ако обаче мине в съда и го оправдаят,като си платят подобаващо,бг е това...страната на абсурдите

191

зъл

преди 14 години

Привлеченият под отговорност има право да даде или да не дава обяснения. Това не е задължение.

190

тоя

преди 14 години

тоя го мислех до скоро, какво е станало с него. Ужас, една година след убийството той дава показания за първи път, тая наща система за х.й не става, еми той хиляда постановки е завъртял, както ще е най удобно и хоп - тайни любовници. Еми той тази една година куде е бил, това се чудя аз - по улиците!!!

189

Ясен

преди 14 години

Адвоката му е факир една година мълчи ,и ся почва с някви теории които след толкова време трудно може да се оборят.Няма да има присъда за тоя вярвайте ми до няколко месеца урода ще е на свобода!

188

бай ххх

преди 14 години

А бе гаменче ако съм написал нещо което не ти харесва напиши ми опровержение,а не ми търси косури във правилно изпиване на думите,иначе изглежда си комплексарче пази се от *** и админа,ще те скъсат от ебавки те колят и бесят във тоя сайт,тъй че внимавай червей...

187

Иван

преди 14 години

Пожелавам му присъда на този циничен *** - Доживот в затвора и денонощни анални интервенции от целия контингент там - БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА!

186

Грамар

преди 14 години

Ама ти верно си плиткоумен до дебилизъм бе бай ххх. Цитирам: "Ей Българио горко ти от умници грамотни престъпници..." БЪЛГАРИЙО се пише бе. Спри да пишеш и да се излагаш като кифладжия. Или ето ти линк - vanyog/grammar-bg/online/index.php - проверявай всяка дума там.П. п. Към *** защо избирателно триете постове, а на *** като бай ххх постовете стоят и красят форума?!? Няма да се учудя ако е един от вас.

185

Dimiter USA

преди 14 години

Lujesh kuche!!!! I vashki imash daje!!!

184

Анонимен

преди 14 години

GOSHE GLEDAL SI QVNO MNOGO FILMCHETA.AMA NE SI GI RAZBRAL.

183

Борис

преди 14 години

Защо като се е събудил от пареща болка не е извикал полиция,а си е отишъл в къщи с кървавите дрехи и ги е метнал зад пералнята?Цели се да се изложи и дискредитира момичето.***,не стига,че уби момичето,ами сега и петни името,***-доживот.

182

Вили

преди 14 години

Питам защитниците му същите ли са като на Георги Желязков.Едни и същи глупости съчинени от адвокатите му ,съшити с бели конци.

181

Живко

преди 14 години

Тоя *** мълча,мълча и тая велика простотия ли измисли?Ако той обича толкова много Радост,защо веднага не вика полиция,защо не се намесва когато вижда мъжки силуети,след като е спял как са го наръгали,защо просто не е със завързани очи и изхвърлен навън,или закрепен някъде стабилно и как така не вижда кой убива Радост?

180

Анонимен

преди 14 години

това ми звучи като онзи филм "Убийствен пъзел-7 " събуждаш се до труп с прободни рани без да знаеш от къде е дошъл хаха егати наглото *** язък за момиченцето че е имало бъдеще но някакви *** му отнемат живота

179

Ивайло

преди 14 години

20 години даже са малко за такова жестоко убийство. В САЩ дават по толкова дори само ако е бил съучастник - и е присъствал на убийството (но без да е участвал в него) без да се намеси да спре убиеца.

178

Тъп или Луд

преди 14 години

абе кой нормален човек ще повярва на подобни глупости, ако наистина това е казал, та какво остава за съдиите? Този ако не получи поне 20 год. зад решетките, трябва да разследват съдиите за корупция.

177

ООД

преди 14 години

Щом я е снимал убита значи я е убил. Каквото и да каже в свое оправдание ще е лъжа.

176

lekar

преди 14 години

kak mojaha da ubiyat tova krasivo nesto.devoika samo za lubov.