241

Анонимен

преди 14 години

Advokat.Pointa ne e 4e 6te badat naru6eni li4nite prava na horata v Balgaria v bade6te ako se vkarat v zatvora hora bez dokazana vina.Pointa e 4e sled kato tazi vina e dokazana(ot mnogo po savar6ena sledstvena sistema kakvato e frenskata naprimer) hora kato teb po4vat da izraziavat publi4no samnenie.qsno e 4e balgarskata takava ne stava za ni6tooba4e moje6 li da ni pomogne6 v slu4aq ?Izglejda mi 4e si 4ast ot balgarskata sistema.

240

Анонимен

преди 14 години

Нашите почитания, адвокат, ние наистина нямаме широки познания в областта на правота. Но защо, като сте такива професионалисти, кой откъдето свари, ни критикува жестоко за пропуските ви, меко казано? И от Брюксел, и от САЩ, и всички чужди посланици у нас? Те по-глупави и по-невежи ли са от вас?

239

До адвокат

преди 14 години

Бягали са с нелегални паспорти от Франция/единия/ издирвани са. А Б България защо да бягат,не са бягали, при този баща и този съд.Били са сигурни ,че ще ги оправдаят. Въпрос .........не знам как е по света ???? ,при наличието на достатъчно доказателства за садистично убийство ще ги пуснат ли под гаранция ????

238

До адвокат

преди 14 години

И на най-глупавия му е ясно, че формално законът и параграфите са спазени, такива, каквито са в момента. Нали това ви е и винаги оправданието? И затова се считате за недосегаеми? Въпросът е, след като е насрочено дело срещу опасни престъпници, които са се укривали нееднократно, защо не са взети мерки да се осигури присъствието им на адресите, от които "са се явявали редовно на призовки"?

237

До 245 адвокат

преди 14 години

Да ,тези законови положения съществуват но в само БГ.В цивилизования свят задържат за къде по малки престъпления, до произнасяне на присъдата.И много,....ама много рядко има съдебни грешки.

236

адвокат

преди 14 години

Мисля, че който не разбира от дадена работа - не трябва да я коментира. Защо нападате съда, след като не сте наясно със съдопроизводствените правила. Ако ги знаехте -друга песен щахте да пеете. Ако утре вас ви хванат и затворят само на показанията на двама "анонимни" и "добронамерени" свидетели и ви осъдат на каквото и да е, ще се сетите, че съда пази правата ви. По-скоро протестирайте срещу измененията в НПК, който предвижда хората да влизат в затвора само със СРС и "защитен" свидетел...

235

Хан Крум

преди 14 години

Татко Желязков, четеш ли? Чети, чети! От 10 години ти нямаш правото да се наричаш българин. Отивай там, където изпрати сина си и съучастника му. Да разберете какво значи изгнаник. Защото синът ти не може да отиде нито в Европа, нито в Америка, нито където и да е в цивилизования свят.Трябва като животно да се крие в хралупата си някъде на другия край на земното кълбо. И там ще го намерят, рано или късно. Ние ако забравим, французите не. А за такива като тебе и синчето ти- Крумови закони!

234

advokat

преди 14 години

много лесно обяснимо за човек, който знае закона е защо не са били в съдебната зала при прочитането на присъдата. Правилата на въззивното производство доппускат това. Въпроса е друг - още преди 10 год се гледа за пътви път мярката им за неотклонение - тогава се определи парична гаранция. При положение, че те я спазват - явяват се редовно на призовки, очевидно е, че няма основания за промяната й в по-тежка. Т.е. това не е заговор или нещо необичайно. Интересното е каке взета първоначалната мярка

233

петров

преди 14 години

Тук преди време едни цървулковци си скъсаха задниците да ни убежадават колко гадни и корумпирани били французите, и колко невинни и добри били нашите момченца! Къде ли са тези форумни адвокати днес ???

232

Анонимен

преди 14 години

Тези вече са на някой плаж в държава с която нямаме договор за правна помощ.И това не е от вчера знаели са най малко месец преди процеса.Повредила им се колата докъто пътували към В.Търново пълен цирк.Циркаджийска държава в която на нас са отредили ролята на маймуните.

231

до:без име

преди 14 години

Да във момента в затвора в казичане е точно така. Маса хора уж се хващат на работа в разни фирми на техни роднини плащат по 20лв на ден на затвора и по цял ден си почиват в тях.Между тях има хора и за убийства!

230

без име

преди 14 години

Да ги заловят ! Да ги вкарат в затвора ! Да си платят за да им свалят режимите и направо в Общежитието в Казичане ! Там да попаднат в "перфектната корупционна схема" и да излизат и "работят" с преспиване навън ! Няма смисъл да се крият. В Казичане ще ги пуснат и условно предсрочно срещу...- всички се сетихте ! Само там където трябва се правят че не се сещат и отговарят : "Бягството на Малин Крумов от Варненския затвор е инцидентно !" "Няма корупция в затворите !". А истината е съвсем друга !!! Надеждата ни е в Прокуратурата, г-н Борисов и г-н Цветанов !!!

229

дядото до 239

преди 14 години

Не са хиляди, които мислят като нас, а милиони. Ние сме болшинството в тази държава, но какво да се прави, като сме генно модифицирани.

228

До: дядо Славейков

преди 14 години

Да ги подкрепим ама ще сме пет-шест човека и никой няма да ни обърне внимание,защото хилядите мислещи като нас няма как да разберът за протестта.Медиите слугуват на правителството и нищо няма да излъчат или дори съобщят.

227

бягството

преди 14 години

Проверени ли са граничните пунктове? Всичките възможни начини за напускане на страната? Информиран ли е Интерпол? Кога? Ако не бъдат заловени БЪРЗО и осъдени с изключително тежка присъда без право на обжалване, да се поставят пред съда виновните за оправдателните присъди и за изчезването им. Никой от тези, които имат информация ли няма смелост,чест и достойнство? Утре и с неговото дете може да се случи същото...

226

Ваня

преди 14 години

Да се потьрси отговорност и да бьдат строго наказани хората, виновни за изчезването на двамата престьпници. Защото виновни не може да няма. Докога в Бьлгария ще се случват подобни парадокси?

225

дядо Славейков

преди 14 години

Да подкрепим Варна в сряда и с протести в цяла България. Те действат по този начин, защото не се страхуват от народа. В никоя друга държава в белия свят не биха могли да си го позволят.Мислят ни за ***. А дали не сме такива? Казал го е П.Р.Славейков, сигурно има защо: "Не сме народ, не сме народ, а ***" И още: "Народ такъв, за друго недостоен, освен за робство, мъки и тегло..." Хайде сега, оборете Славейков !

224

Анонимен

преди 14 години

Боже пази България.Само в теб ни е надеждата.

223

Анонимен

преди 14 години

След като са били в ръцете им и са изчезнали значи има виновни.Ами те са доказани убийци ,,избягали"от затвора .Който ги е пуснал да върви да им лежи присъдите .Поредния български цирк.Това не е правосъдна состема .Това е мафия къде е тази система във Варна Шумен Велико Търново!? Никъде я няма .Постоянно плямпат че имало между тях честни хора .Къде са ???И какво значи има и честни звучи ми смразяващо.Сега Франция веротно трябва да прати и полицаи да ги арестуват?,Едва ли.Ще ни теглят една дълга.

222

медиите

преди 14 години

Защо беше съобщено чак след два дни, че осъдените ги...няма? И медиите ли са съучастници? Може би не е така, кажете ми. Чета и се отчайвам. Какво толкова представляват хора като бащата на Желязков, с какво плашат, че цяла България гледа безучастно как успяват да прикриват децата си? А Белнейски, а другите убити студенти? Изцяло прогнила държава. И последните умни младежи ще се изнесат там, където правосъдието е факт, а не фикция. Да се спасяват !