347

Стефчо

преди 14 години

На който не му харесва работата , си подава молбата и напуска. Това е.

346

Стефчо

преди 14 години

В моята фирма на който не му харесва или допада нещо си подава молбата и напуска. Така ,че г-н ..Груев ли сте Х..ев ли сте , ми е все едно за Вас. Законодателя е дал възможност за избор .Ако не Ви харесва ...върнете се и прочетете първия ми ред. На всички останали наистина трудови българи, пожелавам Честита Коледа и Весела и успешна Нова 2010 година.

345

до331

преди 14 години

радвам се че си ядосан 5000лв не са малко но ще си ги избиеш през 2010 от рушвети гадни празници ти желая от РОСЕН

344

Юрист

преди 14 години

Какъвто господаря му Гоце,такъв и слугата му Груев. Ако има малко добллест ще си подаде оставката веднага.Но къде доблест и съвест у комунист! Пэълен ***.И от този народът очаква правосъдие и почтеност!

343

Анонимен

преди 14 години

И хората от НАП са огорчени! Интересно ще е да видим как ще се върже бюджета за 1-во тримесечие на 2010!!!

342

бай ДЖОН

преди 14 години

Като си огорчен, НАПУСНИ, отиди в частния сектор, да видиш как се изкарват пари, стани адвокат, ходи се оплачи на ГОЦЕ, нали той те назначи. НАГЛЕЦ.

341

европеец

преди 14 години

Винаги досега съм подкрепял всеки един протест на работещи - животновъди, земеделци, лекари, учители, шофьори, полицаи и т.н. и т.н. Убеден съм, че това е солидарността, която прави едно общество по-силно и по-справедливо, а завистта, подхилванията и псувните са типична балканска проява. НО...........за пръв път мога да кажа, че съдебната система е една тотално провалила се каста и в основата си трябва да бъде благодарна, че не е подложена на репресии - както политически, така и граждански!

340

хм

преди 14 години

Зайче-байче, наистина ли допускаш, че държавата прибира от работещия в частния сектор повече данъци и осигуровки, отколкото от този на държавна работа???!!!???? При някои хора съотношението на събираемостта е 100% (държавна работа) срещу 0% (частен сектор). Честно казано мислех, че това е ясно на всеки живял в България през последните 20 години.

339

зайче

преди 14 години

Моля те дедо Коледа направи тази година повечето държавни служители да преминат в частния сектор и те да започнат да плащат данъци на тази държава за да видят и те как става това.Благодаря.

338

МИХАЕЛА

преди 14 години

ranarsa, само да не забравяме да отбележим, че Дяволът в случая е инфантилното *** \разбирай Дянков\, не защото е оставил през премии съдената система, а защото си позволи не само да прекрачи Закона за бюджета, а защото във време на криза, изправи една прослойка срещу друга, чиято работа не може да бъде квалифицирана като "ефективна" и доказателството за това са новини от типа "Дете уби дете"!

337

do 331

преди 14 години

KAJI OT KADE SA PARITE?

336

Снежанка

преди 14 години

Често пъти чуваме от представители на съдебната система, когато коментират простъпка на някое лице"Не е морално, но е законно", и съответно следват оправдателни присъди.Ще им отговоря с тяхните думи за исканите от тях премии - може да е законно, но не е морално!

335

Анонимен

преди 14 години

ГруХев срам от Бога и от Хората НЯМАШ ЛИ ! Като ти гледам наглото Овче изражение-Не нали?!

334

ekspert

преди 14 години

Аз също съм огорчен,моите колеги също са "положили огромни усилия през годината и бяха лишени от справедливо възмездяване на техния труд".Резултатите бяха "постигнати чрез по-голямо натоварване на работещите, заради незаетите щатни бройки". Цялото ведомство в което работя бе лишено от ДМС, от техническа, от коледни ,от бонуси, както искате го разбирайте, но не сме ревали. Както е за едни така трябва да е и за всички. Шо за наглос в тази криза !

333

ufo^^

преди 14 години

КЪМ 322....Пич, не те знам работещ магистрат ли си, мързелуващ магистрат ли си, но според мен близо 85 % от твоите колеги са работещи ЗА СЕБЕ СИ МАГИСТРАТИ...тъй че няма кво толкова да ревете като обрани попове....

332

Луцифер

преди 14 години

Значи ли, че като са се само накичили с емблемата "независими" могат да се друсат самодоволно на главата на народа? Оялите се магистрати на фона на всеобщата мизерия и криза очевидно са загубили всякаква мярка и за тома трябва да бъдат законово вкарани в пътя!

331

отвратен от глупостт

преди 14 години

Тези пари, които се полагат на съдебната власт не са взети от вашия джоб, нито от този на пенсионерите! Отвратен съм от глупостта, наглостта и невежеството на болшинството хорица! Радвайте се на гуруто си от "Си Банкя" ООД и неговия послушник Дянков. Пожелавам ви ТЕ ДА ВИ ОПРАВЯТ!!! ХА-ХА-ХА

330

Ranarsa

преди 14 години

Съдебната система не е независима.Тя е репродуктивен орган,каквито има при влечугите.В условията на демокрация никой не може да се самоизбира и самоназначава.

329

работещ магистрат

преди 14 години

По всичко личи Луцифер, че си комплексар, и за собственото ти неблагополучие искаш да обвиниш друг. Именно по този начин държавата, в лицето на Борисов и Дянков, стимулират съществуването на такива като Красьо. Защо тогава като закъсаш тичкаш в съда, а? Дали точно ти си платил данъците, защото аз съм ги платила и храня точно такива безделници като теб!

328

аз

преди 14 години

баси наглеците. немам думи