198

Сводка

преди 14 години

Министерството на Цветан Цветанов, ръковедено неформално от Бойко Борисов е задържало един *** в софийския квартал "Факултето", който е откраднал дрипавите *** на свой съсед. Повдигнато е обвинение.

197

Цирк БоБо & ЦЦ

преди 14 години

Здравейте Циркаджии. Днес какви са новинките. Вижте там нещо по-интересно да има за гладния народ. Осигурете му поне зрелища за Коледа.

196

Иво

преди 14 години

Е добре де, на снимката единият от полицайте държи оръжието насочено към колегата си,тези типове изобщо знаят ли по кого да стрелят.

195

Иван

преди 14 години

"Около София имало много богаташки къщи на криминално проявени, които не могат да си докажат доходите". Ами като са криминално проявени що не са по затворите-егати парадокса

194

тъй-тъй

преди 14 години

обаче не казва за колко часа ще ги задържат

193

Анонимен

преди 14 години

192 да се чете "До Кагемуша"

192

До "Кагемуша&qu

преди 14 години

Мисля, че си платен коментатор. в "DNESbg" има три статии на тази тема и ти имаш и в трите един и същ коментар (до последната буква). Защо го правиш, защо и всички други като теб го правите? Нали искаме по-добър живот. Ето хванали са някакви, дайте да видим какво ще стане. Не е нужно да плюете по всичко. Или пък да не ви е страх, че след като любимата ви партия не е на власт такива позитивни действия ще покажат некадърността на предходните?

191

kapitana

преди 14 години

Всичките ще се окажат стари познайници,пуснати по една или друга причина.,и закакво са тези разходи по залавянето им,като след 24h.ще са на свобода поради недостатъчни доказателства,един болен,на друг адвокатът му се е разболял,позната и стория

190

lajeca

преди 14 години

izmivat o4ite na xorata ne sa xvanali nikoi prosto sa naro4ili drygi xora koito 6te oberat parsata na drygite a tezi deto otvli4at ostavat na svoboda da moje da si xar4at parite te sa biv6i policai i mnogo po glavni ot tqx ne vqrvaite na izmi6liotinite na tezi miq4i na o4i

189

Кагемуша

преди 14 години

Тъй, тъй... Позамазаха ви очите тая сутрин и вече айде - оправи се България!Глупости на търкалета, изобщо не вярвам ни на Велчев ни на министъра Цецко, да не говорим пък да вярвам на полицията и изобщо на МВР.Хванатите ще ги пуснат като се поразмине шумотевицата, бандитите са си на свобода в луксозните къщи и в скъпите коли, охранявани и закриляни от същите тези полицаи!Само ни залъгват!

188

Анонимен

преди 14 години

Поредната пушилка, утре ще ги пуснат.

187

Анонимен

преди 14 години

от 23-*** ще осъдят 3-***.от тях 2-*** -условно. последият ще "боледува 6 месеца,1 месец ще има "добро"поведение...това мисля аз за "правосъдието",пък ако щете ми следете компютъра-все тая.

186

Анонимен

преди 14 години

Abe -tezi ot snimkata li sa ''Naglite''? M-daa,bivsi i nastoiasti cengeta...A az se cudeh zasto tolkova profesionalno go davat...

185

Ужас

преди 14 години

Такааа, каот цяло звучи добре, поздравления за акцията, АКО НАИСТИНА Е ТАКА, КАКТО КАЗВАТ!!! Само да не се окаже Пи Ар, и тези да не ги осъдят за нищо!! Трябва в най-кратки срокове(МЕСЦИ, ПОВТАТРЯМ МЕСЕЦИ), тези да са осъдени. Ако не са - всичко ще се изясни!!! Няма вече оправдания - ние ги хващаме, те ги пускат!!! Ще почакаме и ще видим...

184

V

преди 14 години

Ние ги хващаме, ТЕ ги пускат. А сега кой ще ги пуска? С кого ще се оправдаваме? Ние ги хващаме, НИЕ ги пускаме.....??? Старата песен на нов глас.

183

.

преди 14 години

Е, чакай, де, първо да има обвинени...

182

!

преди 14 години

Ще говорим след 72 часа! Да видим колко ще останат и колко ще осъдят! Иначе показни акции много сме видяли без резултат! Дано да има осъдени!

181

.

преди 14 години

Ти ако си мислиш, че полицията не е наясно с всичко и че няма доказателства... просто такива заповеди имат - да не правят нищо. Достатъчно е ББ да щракне с пръсти и всеки престъпник да бъде окошарен. Но... това едва ли ще се случи. Важното е циркът да продължава и парите да текат. :)

180

отговор

преди 14 години

До като има полиция, ще има и престъпления !

179

отговор

преди 14 години

Защото няма как да представиш доказателства в съда че тези невинни момчета възнамеряват и се готвят да сторят нещо лошо.Нашата съдебна система признава за доказателство само ако са хванати на местопрестъплението от полицаите и има достатъчно други свидетели които да потвърдят че при задържането им са спазени всички процесуални права на ***. Влез веднъж в съдебна зала и ще разбереш отговора на своя въпрос.Сега ще видиш колко мастити адвокати ще засипят тж- студиата да се обясняват.