37

misho

преди 14 години

В този случай, мисля че коментара е излишен! Като е искал да спасява ромчето - има и други начини да го направи! Ще се повторя, но явно се налага - В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ ИМА ЗАКОНИ И ТЕ ВАЖАТ ЗА ВСИЧКИ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ! Т.е. при извършено престъпление всеки си получава заслуженото - без значение дали е ***, българин, американец или с друга националност!

36

Индубио

преди 14 години

Ама за каква защита говорим тук? Аз имам само един въпрос към теб: Кой е жертвата в тази ситуация? Кой е мъртъв и чие семейство е осиротяло след тази случка? Независимо от присъствие на роми, независимо от приказки във въздуха. Факт ли е, че Джок вади нож и хладнокръвно го наръгва в тялото на Монов, и то отзад- в областта на сърцето? Факт ли е, че Андрей лежи, хъркайки от болка в продължение на час на студената земя в онзи декемврийски ден? Как искаш да оправдаеш подобно нещо?

35

Индубио

преди 14 години

Страхът по улиците, мила(защото виждам, че си жена) е отделен въпрос. Но страх по улиците има и в Детройт, и в Чикаго, да не говорим примерно за Истанбул. Всичко това не оправдава носенето на подобни хладни оръжия, които неминуемо водят след себе си последствия. Още нещо- аз разбирам, че Джок до този момент може би е бил обикновен младеж, със семейство и приятели. Но постъпката му тази конкретна вечер, солидното почерпване в местно заведение и хладнокръвната употреба на боен нож не са оправдани

34

аз

преди 14 години

а къде са приятелите му в този момент... можеха да го подтикват да напада ***, а не можеха да го защитят после.

33

Индубио

преди 14 години

Баце, ти вярваш ли си сам на себе си? Как точно е загинал Андрей Монов и с чий нож е бил убит? И още- кой нормален човек, тръгвайки някъде из града, носи със себе си КАСАПСКИ НОЖ, скрит в дрехите- ако не някой, който умишлено сам търси провокацията и агресията? И още- каквото И ДА СА КАЗАЛИ МЛАДЕЖИТЕ НА УЛИЦАТА, АНДРЕЙ Е УБИТ В ГРЪБ, БЕЗ ДА ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА РЕАГИРА! И това е доказано многократно. Но подобни реакции като твоята едва ли изненадват някой...

32

аз

преди 14 години

ПристрастнА съм,защото мен ме е страх да вървя по улиците заради хулиганчетата, а аз с нищо не съм заслужила те да са насвобода и децата да се страхуват от такива батковци, техните батковци... възпитанието им куца, ако си седят и не закачат никой, никой няма да тръгне да ги бие и ръга с ножове... Дано като защитя и аз някой, някой ден, не ме осъдят за тази моя постъпка.

31

misho

преди 14 години

Виж, разбирам личното ти пристрастие, може би си прав! Да ги беше понатупал - добре, НО да убива хора - ИЗВИНЯВАЙ ДРАГИы АМА АЗ АКО ОТИДА В СИДНИ И УБИЯ ЧОВЕК - НЯМА ДА МЕ ПОМИЛВАТ! И друго ще ти кажа, нямам против цигъните - и те са хора, но начина по който живеят ме дразни - кражбите, неплащането да данъци и т.н. Във всяка нормална държава има закони и те важат за всички!

30

a.m.

преди 14 години

Spored men malko e diskrsminatzia.Dano nashenetz ne go napravi v Avstralia..!!

29

аз

преди 14 години

..и жалко може би, че ***, което са нападили е било от този произход, ако беше етнически българин, нещата щяха да стоят по друг начин сега!

28

аз

преди 14 години

щеше повярвай,познавам го повече от теб! продължавай с това мислене... и да не забравиш да кажеш на децата си - да убиват всички *** по улиците,просто защото някои от тях не заслужават да живеят! Да дойдат всички австралийци в България дано,поне те се опитват да ни защитават от недорасли момченца,мислещи се за super heroes, а сега искам да ги видя как се чувстват след станалото.. каквото повикало такова се обадило

27

misho

преди 14 години

А на тебе ще ти кажа, че ако бългалин беше сътворил подобна простоия някъде навън, много бързо щеше да бъде осъден, дори на смърт! Има закони и те трябва да се спазват, след като е дошъл в БГ, ще кротува, а не да ми спасява цигънчетата, които ако го бяха обрали , в рейса, я някъде другаде, нямаше да се прави на "самарянин"!

26

аз

преди 14 години

...дано тия *** не се окажат децата Ви някой ден! ЕВАЛА че раздава правозъдие,докато има такива които мислят като Вас, няма да се оправим наникъде! Правосъдие трябва за всички, и ония да гният в затвора,хулиганчета- убийци някой ден!

25

Пуснете момчето

преди 14 години

Освен, че е чужденец, да има друга вина?Човекът съвсем нормално е защитил живота си.И да ви припомня, че пернишкото мамино чедо, което съвсем УМИШЛЕНО наръга в гръб и уби Кирил Въжаров и Васил Александров още си живее живота.Дори не е в ареста, а оставен под нежните грижи на мама Петя

24

misho

преди 14 години

Да ви имам писаниците "осъдителна присъда"!!!Както и да е, но този определено няма право и на помилване! Кой е той, дошъл от м"ната си, да ми раздава правосъдия и да спасява "ромчета"!!!????!!!

23

аз

преди 14 години

Джок никога не би убил някой!!! Който го познава знае какъв е! Защо никой не пита тия *** софийски защо аджаба са го предизвикали с тъпанарските си действия и защо подяволите вървят спокойно по улиците и нападат невинни хора наред, защото тинейджърите сега се правят на мъже и си мислят че това е нормална постъпка - да нападаш *** или какъвто и да било! Нормалната постъпка е да защитиш човешки живот от такива ***, както е направил Джок.

22

Анонимен

преди 14 години

*** тръгнал да спасява,вместо да се присаедини кам мом4етата. Даеба и *** ти даеба!

21

a.m.

преди 14 години

добавен от: БДС преди 12 минути +3 Отговори Нашият съд е много строг към чужденците, докато някои български връзкари въобще не ги съдят. Ако съдът ни беше толкова строг към всички, то нямаше да има престъпност в БГ Prav si...

20

коко

преди 14 години

малко е доживотна , но по - голяма няма това не е колония та да ни колят разни алкохолизирани чужденци

19

Анонимен

преди 14 години

много е доживотен, другите не са били цвете, човек е защитил.

18

зъбатия

преди 14 години

Доживот за англогквичащото псе!