226

Stand By

преди 14 години

Виж сега, в градините положението е такова защото вие не им държите сметка за нищо понеже сте малодушни и глупави. Вместо да се оплаквате по цял ден, вземете да свършите нещо смислено, например изискайте отчет за похарчените пари. Да видим дали после пак ще ви дрънкат за парички за боички и няма да издават документ за това.

225

е

преди 14 години

Аз не се оплаквам.Против вдигането на таксите съм.А нещата скоро няма да станат нормални и то не само в тази сфера.Вдигането на таксите само ще затрудни хората като мен, но нищо няма да подобри в градините, за мое огромно съжаление!

224

Stand By

преди 14 години

Попитах те какво искаш да се промени и не ми отговори. Значи нямаш идея какво искаш и не разбираш същината на проблема. Можеш само да се оплакваш, да оплюваш и да чакаш на готово. И не ми говори, че не можели да ти издадат документ, просто не си знаеш правата и не можеш да си поискаш защото си глупавичка.

223

е

преди 14 години

Да искам документ? Ама ти наистина нямаш дете и не знаеш какво е!Не квалифицирай след като не си се сблъсквал с проблема!Роди си дете, мини по този път и после раздавай акъл!

222

Плазмения

преди 14 години

Защо да съм ***, бе льольо? Аз за разлика от теб аз си правя сметката преди да направя нещо. И внимавай какво пожелаваш на другите защото тях ще ги заобиколи и ще се върне при теб, злобна лицемерна твар.

221

123

преди 14 години

Ти си невероятен ***!Дано нямаш деца, за да не се развъждате такива слабоумни!

220

Stand By

преди 14 години

Добре. Спри да се оплакваш за момент и кажи какво искаш да се промени, за да станат нормални нещата.

219

Stand By

преди 14 години

Казах, че всички искат да са безплатни, а не че са безплатни в момента. За какво изобщо ми отговаряш след като от мързел, лигавщина и малоумие не си прочела правилно написаното от мен? Нищо не ти пречи да искаш документ, но си малодушна и не ти стиска щото и ти си същата като тях.

218

е

преди 14 години

Сега ще се наложи да плащам:80+20,и още 30-50 допълнително само за да ходи на градина едното ми дете.А след градината? Я стига!Слезте на земята! Ако можех да си позволя частна градина, щях да го направя!И да освободя място за този драскач, дето е написал,че детето му струвало 5000 лв....

217

Плазмения

преди 14 години

40 лв. за детска градина нямат, но имат да дават по 700 лв. всеки месец за вноски по кредити за плазми, кухни, плочки от 90 лв/кв.м, коли, почивки в чужбина, телефони и ласмаги-джасмаги. Абе я у лево. Като искате да ползвате услуги ще си плащате. Така е при свободата и демокрацията, които толкова искахте.

216

е

преди 14 години

Не съм чувала за безплатни градини и ясли. Определено не си в час. Плащам легално 40лв.+20лв.танци и без документ около 30-50лв.на месец за какво ли не!Написано е по-долу-т.х-я,играчки,вода,помагала,ДВД и т.н.След като не си компетентен и явно нямаш такива проблеми, не се изказвай неподготвено!

215

Stand By

преди 14 години

Вие искате хем да е безплатно, хем за всички да има. Това може да стане само при комунистическия строй, а вие не искате комунизъм, а искате демокрация. На ви сега демокрация.

214

Малинка

преди 14 години

Точно това ми беше идеята, е! За някои хора които не могат да си позволят частна ясла и 40 лв са им много. А камо ли 80.

213

е

преди 14 години

Ти си изключително ограничен човек щом без да се замислиш слагаш такъв коментар.Др.вариант е да си толкова разлигавен/а, че не си даваш сметка до къде стигат 800 лв. за трима човека.

212

е

преди 14 години

...и като ми увеличат таксата двойно съвсем ще се озъбя,въпреки че работя от сутрин до вечер,прибирам си децата,уча и играя с тях.А като закъснея след 17ч.лелките се мръщят и правят физиономии, че съм ги задържала до по-късно...при раб.време до 19ч.

211

Анонимен

преди 14 години

Е и с 800 не можеш ли да плащаш 80. За това, че си самотна майка няма вина никой освен съдбата или може би ти. Акъл царува, акъл робува, акъл патки пасе!

210

е

преди 14 години

Тук някакъв анонимен се гаври с проблема със самочувствието на безкрайно знаещ и умен! Работя в частна фирма,скъсвам се от бачкане за да изкарам огромните заплати на чичото, лелята, бабата и брата!Обаче съм с нищожните 800 лв.Самотна майка с две деца според закона.И детски не получавам,з/о брутото е 300лв./човек,не ще държавата да гледа нето РЗ,за вляза в границите

209

до 207

преди 14 години

Явно ти се е отдало възможност да краднеш.Твоето мнение е несириозно с такъв сериозен проблем.До 50 г няма да има българчета ,а сомо ромчета-те са по издръжливи.

208

Анонимен

преди 14 години

Се друг ни е виновен и друг ни е длъжен. Съберете се 20 майки и си направете частна детска по метода на свободната инициатива и взаимопомощ. Гледането без пари. Готвенето - квот си го направите. Евтино и здравословно. В щатите има милион такива детски. Чакате некой да ви ги отгледа, здравословно да ви ги нахрани - а вие по кафенетата и после - оох не ща второ. ама много е трудно бе муци.

207

Анонимен

преди 14 години

Налегай си парцалите и си го храни здравословно. Кой ти пречи. Аз мойто си го раня здравословно. Въпрос на приоритети!