44

Анонимен

преди 14 години

Кирчо, недей много да питаш прокуратурата за това какво имат за теб, за да не ти излязат старите дела за автокражбите и всички свързано с напълно престъпният ти живот. Ама наглост!!! То вашето край няма!!!

43

Цеци

преди 14 години

Поредната пушилка и активно милиционерско мероприятие на Боко тиквата. Какъв е тоя Красимир дето въртял цялата държава на пръста си. Кое всъщност е престъплението? Това, че той е говорил с някого или че някой е говорил с него?

42

Кирил

преди 14 години

Трима планински спасители от отряда на ПСС при БЧК в София и слежебно куче са на мястото на произшествието срутване на покрива на старата мелница в столичния квартал "Захарна фабрика", съобщиха от БЧК. При инцидента със сигурност един човек се е спасил секунди след срутването. Предполага се, че под разавалините има още един затрупан.....фокус - нюз

41

Стар кадия

преди 14 години

Никой нямал спомен за Красьо. Голям праз!А защо никой не иска да попита Красьо какви спомени има? Даже журналистите, велики и ужасни разледвачи, не смеят да го попитат. Щото не е като да тичаш с камерата подир обикновен човек, някой жалък *** или пиян селянин и да го питаш за някакви си жълти глупости.Ама ако вземат да го питат току виж, че сме се изпуснал, нали...

40

ЦИРКАДЖИИТЕ

преди 14 години

Какво се случва в Захарна Фабрика отново?Има огромно струпване на полиция и роми пред портала на фабриката???

39

Scenners

преди 14 години

Ще си спомнят. Като ги сложат на детектора на лъжата, много бързо ще си спомнят. Как ли са разговаряли по 20 пъти с него, но не си спомняли нищо. Как става това "удобно" забравяне? А и не един от "контактьорите", а повечето.. Да не си забравят и банковите сметки тук-там?Да им направят скенер на мозъците за петна от нефункциониращи мозъчни участъци или "унищожени" мозъчни клетки.

38

ddt

преди 14 години

Dobrev v zatvora ale ale ale :))))

37

изходящи, бе!

преди 14 години

Ако прочетете статията от вчера с информацията на Яне Янев, той говори за ИЗХОДЯЩИ обаждания и СМС-и. Тия какво ми се обясняват - статистиката доказва, че те са се обаждали, а не Красьо на тях!Това е най-големия тест на Бойко - сега е момента да отреже главата на ламята, ако е истински!

36

Дражко

преди 14 години

Абсолютен мошеник.Какво нещо е алчността?Почтен човек само при вида на този индивид,трябва да избягва всякакви контакти.

35

Да

преди 14 години

прилича наистина на ***

34

до 14

преди 14 години

не го защитавай, точно Красьо ченичкия си е

33

Nobody

преди 14 години

Как да не му завидиш на Красьо... А му откажеш услуга, а ти е рекъл: "Кефиш ***, щи звънна!"

32

А другите ?

преди 14 години

Защо нищо не се казва за тримата депутати от ГЕРБ, които също фигурират в електроннот тефтерче на Красьо, а се оповестиха само тези от ДПС и БСП. Докога двоен аршин, г-н Премиер ?

31

Nobody

преди 14 години

Брех тоя Красьо, той следва да попадне под Закона за защита на класифицираната информация, а телефонът му да се даде на Комисията по досиетата, щот там има повече данни от техния архив...

30

Анонимен

преди 14 години

Абе не ти ли идва на акъла че този Красимир ако го покажат някъде и веднага ще го гръмнат.Да го скрият някъде е чужбина че тука нищо чудно да се намери някое продажно ченге и да пропее.

29

eos

преди 14 години

Според мен Красю Черния не съществува - той е една подла измислица на ГЕРБ с единствената цел да се омаскарят безгрешните червени и турски другари!

28

Анонимен

преди 14 години

Добре, бе, що най-после някой не намери Красьо и да го разпита??? Егати фарса е цялата история!

27

CS

преди 14 години

Премиерът Бойко Борисов е поел ангажимент да се възобнови разследването за имотите, за които има сигнали, че се управляват от ДПС или лично от лидера Ахмед Доган. Това съобщи лидерът на ДСБ Иван Костов в парламента след среща с министър-председателя.По време на разговора Костов е предоставил на Борисов сигнала на ДСБ от 2008 г., в който се настояваше за парламентарно разследване на имотите. Комисията за борба с корупцията на предишния парламент проведе разследване, част от данните са в прокуратурата, но проверката там е спряна, припомни Костов. Сега той е настоял за възобновяване на разследването и Борисов е поел подобен ангажимент. Миналата седмица Бойко Борисов каза, че трудно може да бъде потърсена отговорност от лидера на ДПС, тъй като той не се е подписвал под нищо. В материалите, които Костов днес е предоставил, се съдържали и документи с подписа на Доган, уточни лидерът на ДСБ.ДПС не само няма да възпрепятства, но ще спомогне за всякакви проверки около ДПС, заяви в кулоарите на парламента зам.-председателят на партията Лютви Местан. След тези проверки обаче ще попитам с какви ресурси ще продължи тази безумна анти-ДПС кампания, допълни той. Местан за пореден път заяви, че има тенденциозно отношение за "криминализирането" на ДПС.

26

ham hum

преди 14 години

anonimen q kaji nebe6e li su6tia Dobre na Srubskata granica sus mnogoto pari hvanat kazvam ti vsi4ki ste ubuci kradci i podli su6testva dori i da ima nqkoi 4itav v va6ite redici az ne go vijdam sgan

25

ЗАТВОР!!!

преди 14 години

ВСИЧКИ ДО ЕДИН В ЗАТВОРА. ДУША НЕ Й ОСТАНА НА ТАЯ ДЪРЖАВА ОТ КОРУМПИРАНИ ***, КРАДЦИ, ПРЕСТЪПНИЦИ И НЕГОДНИЦИ. ЧУДЯ СЕ КАК ОЩЕ СЪЩЕСТВУВА ТОЯ НАРОД И КАК ТЪРПИ ВЕЧЕ 65 ГОДИНИ ВСЯКАКВИ *** ДА СЕ ГАВРЯТ С НЕГО ДОКАТО НАКРАЯ ГО УНИЩОЖАТ.