41

преди 15 години

Пазете се особено много и от министър Вълчев По голямо менте от него няма

40

НФБ

преди 15 години

ПОЛИЦИЯТА Е ЗАМЕСЕНА!силовите групировки и техните водачи бяха известни но вместо да се удря главата организирала незаконни дейности...се удрят и ококошарват бушоните!Наказва се извършителя , а не поръчителя!Поръчителя винаги се отърва с думите доре де той защо го извърши аз само казах...но това е в най-добрият случай..В повечето има дума срещу дума..т.е. дори извършителя да назове поръчителя ..то най-често последният отказва и контрира че го топят..Абе червените барони не са вчерашни и си слагат "предпазители"..те горят най- често

39

бай х

преди 15 години

едиснтвеното смислено изказване! "на всеки можело да се случи", "не са виновни хората, че се връзват - виновна е полицията...." дообре! първо, не може да се слчуи на всеки - ако човек има поне два грама мозък и самообладание, би се обадил на набедения роднина, преди да хукне с торбата пари да я подари на престъпниците; и второ - какво е виновна полицията, че сте шашави - а и как да хване престъпниците, като сигнализирате за тях едва след като сте им дали парици и те са напалили нанякъде? колко от жертвите (на собственото си малоумие) се обадиха в полицията ПРЕДИ да се срещнат с тези, на които трябва да предадат парите? едни не се обаждат, щото вярват, че плащат за освобождаване на отрочето си, други не се обаждат, щото не са се вързали и им е през к. - е кво да хване полицията? да слухти по телефоните кой кво приказва ли? ще прощавате, ама превантивното хващане на престъпници го имаше само в "minoryti report" на Спилбърг. и в допълнение - даването на подкуп е също толкова криминално, колкото и искането му. така че "жертвите" до една са и нарушители. и въобще комантарите ви дотук са много показателни: завист и омраза към по-умния, щото ви напомня, че сте глупави; съчувтсвие към откровения ***, щото не се знае дали няма да се окажете на негово място, и стоварване вината върху "някой някъде там" - в случая полицията.

38

ina

преди 15 години

Всеки мрънка че полицаите нищо не правели, всеки се прави на голям умник, колко от вас казаха че им се е случвало а никой не им направи капан, защо не им направихте среща и да се обадите в полицията или секи да се спасява сам

37

преди 15 години

много,ултра много си зле!

36

Иванова

преди 15 години

Хубаво са изредени измамите, хубаво ги знаят от МВР. А какво правят за да ги спрат. Аз не веднъж съм се обаждала като доброволец да съдействам в залавянето на такива измамници. И какво - полицаите първо ме разубеждават, че няма смисъл, после ако все пак се съгласят - не правят кой знае какво да си свършат добре работата. Затова и ще продължават да върлуват подобни измами - защото се чувстват свободни и безнаказани, а и печалбата не е малка.

35

преди 15 години

само за сведение-аз съм на 59 год.и половина.звъни ми се на домашнияи някой плаче,ама така плаче,че не схващаш момче ли е или момиче.:майко мааа,направих беля,бутнах човек...и т. н. познат ви е горе-долу текста. питам-кой се обажда? продължава се с:направих беля,олелеее...викам му:я си кажи името. МЛЪКНА И ЗАТВОРИ.-не,че аз съм умна,а пък и сина ми и дъщеря ми денем са с колите си.но дори да знаеха имената на децата ми-моите деца не се обръщат към мен с майко или мамо.казват си ми по друг начин. ...което не значи,че следващия път няма да измислят нов номер тези крадци,де...нов текст някакъв...просто това е познат сюжет-нали по телевизията ни информират,бе,хора...

34

преди 15 години

Аз ненещо не разбирам май! Защо ние-гражданите трябва да се пазим от такива измами и да подлагаме всяко обаждане под съмнение, да си създаваме допълнително стрес, като че ли ни липсва. Вместо МВР да си хване измамниците, ни кара ние да се пазим, внимаваме и остава да ни подарят и белезници, аа?

33

преди 15 години

Кво му обясняваш, той е прекалено "умен" да те разбере....

32

Емилия

преди 15 години

Не знам как се хващет хората.Просто е изумително,как може да повярваш на тези глупости?Какви ли варианти не измислят- само да ти вземат парите. е слабо казано.

31

мюмлата

преди 15 години

Този, който казва, че само ултра *** диви и т.н. хора се хващат на тези измами, всъщност, просто иска да блесне с това, че той е ултра умен, цивилизован и т.н., както и всичките му роднини. В крайна сметка в България (и в света) има всякакви хора, неосведомени, психически лабилни, изобщо податливи на такива измами... Не мисля, че те непременно са ултра *** или диви... По-скоро статията е, за да напомни на всички да внимаваме и да се пазим. Не виждам нищо лошо.

30

преди 15 години

Показва че ти е макла оная работа и още по- малко-акъла ***!

29

p

преди 15 години

Na men mi se e sluchvalo drugo obadiha mi se za nqkakva zastrahovka ot uni credit bulbank vecherta vuv 6 chasa i me karaha da podpisha nqakkuv dogovor koito bil ne chrez pismen podpis ami chrez ustno suglasie i zapisa se zapisval.Az im kazah che shte proucha vuprosa vuv suotvetnata banka i te mi kazha che vuv bankata v pleven ne znaeli za tazi zastrahovka i che vsichko bilo mnogo izgodno.Nakraq neshto ne se suglasih i im zatvorih telelfona

28

бай х

преди 15 години

който привеждаш, не доказва, че и разумни хора се връзват на такива измами - доказва само, че семейството, което си смятал за умни и образовани, всъщност са "ултра ***, диви, необразовани, неадекватни".

27

Ivaylo Dimitrov

преди 15 години

Da mnogo e opasno. Az sam v4ujbina i se bqha opitali da lajat baba mi 4e sam tejko bolen. Dobre e tq nqma pari i e poiskala ot bato mi. A toi mi se obadi...........a az bqh na rabota.

26

преди 15 години

Моля, не ми казвайте, че "само ултра ***, диви, необразовани, неадекватни се хващат на тия лъжи" - защото край мен едно семейство изгоря, а другото за малко да изгори - добре, че се намери кой да ги спре навреме, преди да изтеглят парите за "племенника, който блъснал дете и бил арестуван, но се обаждал на тях, а не на родителите си, за да не притеснява родителите...". Хората бяха толкова разтревожени, че изобщо не се бяха замислили кой реално им се е обадил. И това далеч не са хора необразовани или неинформирани, тъкмо обратното, но стресът си беше казал думата.

25

преди 15 години

И на мен са ми звъняли. Мерси за тази публикация между другото - много е полезна особено линка.Преди на 130 приемаха сигнали за такива неща, но сега гледам са го спряли отново. Само в полиция се подавали вече, асрещу 5 лв или 7 лв беше еднократна такса в БТК ти следят входящите обаждания независимо че ти се обаждат от скрит номер.Аз се регистрирах за тая услуга и от тогава никой не ми е звънял от тия измамници, което ме кара да си мисля че пробива е в БТК.

24

noob

преди 15 години

Vuzmojno e MVR s celia si resurs da hvane 4-5 takiva koito sa izvesni ne se sumniavam na organite i da dade suveti togava :) za6toto tova zvu4i kato ami skupi grajdani ponapazvaite se to mvr-to znae no spiiii...

23

joro

преди 15 години

*** go maroderstwat a,toi si mal4i ,mal4i!

22

преди 15 години

Няма да дам парите-то се знае, но може ли да се каже същото за някой пенсионер на 80, или пък за човек с лабилна психика, който изпада в паника и не може да разсъждава в момента.Ама така или иначе всички в тая държава сме лъгани на някакво ниво, така че съжалявам хората, вместо да ги ругая като тебе-ама всеки на себе си прилича, пък и едва ли ще седнат да четат кавалификациите ти.