33

Анонимен

преди 4 часа

Българските политици са бедни хора и винаги гладни! Толкова са жалки! Не разбраха ли че Българите не ги харесват и им нямат доверие!

32

Анонимен

преди 4 часа

Няма да е изкривен вота!! На всички, на които е платено ще гласуват със сигурност!!(римляните)

31

ББ от Банкя

преди 4 часа

Браво, добре си научил урока, добре ги забаламосваш!

30

Анонимен

преди 4 часа

Къде си тръгнал пък и ти бе Главчо. То никой вече не гласува, той вота щял да изправя...

29

00-11

преди 4 часа

Ся, за онези, които продължават наивно да "реват" за тъй наречения "купен ромски вот", е - Нема такъв!!! Некви си 2-3,000 "гласа" умишленно тиражирани по медиите, целят да отвлекат вниманието от Истинските Машинации с Вота! Живеем в 21 Век, с цифровите технологии...., натискаш няколко клавиша по клавиатурата и готово. Например, вие наистина ли Вярвате, че за ИТН са гласували почти 7 %, ами за "Падение"??? Хм, наивен народец, да не кажа по силна дума!!!

28

че всеки като

преди 4 часа

си взема 200 лева ще гласува, за който му е казано да гласува, никакво изкривяване не може да има.

27

Анонимен

преди 4 часа

Поне разбрахме покрай празноглавчев и Горица какви тежки тъй панари "работят" в сметната палата

26

Анонимен

преди 4 часа

Излезте на протест, отидете на гости на политици, бизнесмени и магистрати и си вземете всичко с лихвите

25

Гешев

преди 4 часа

Като искаш да няма изкривяване махнете стоте хиляди починали, които гласуват за ГЕРБ ДПС и вкарайте в затвора служителите на РИК, които драскат и плюят по редовните бюлетини за партиите извън конгломерата ГЕРБ ДПС за да се стигне до 30 хиляди невалидни бюлетини от ПП ДБ. Ние ще правим всеки ден граждански арест на контрабандиста Борисов и престъпниците Гергов, Пеевски и Цацаров докато държавата не заработи като държава и публично порицае Десислава Атанасова като начало

24

Анонимен

преди 4 часа

Само герб и ДПС купуват гласове , защото съд. система е ТЯХНА !

23

6

преди 4 часа

Емисарите на ГЕРБ и Пейовски шетат в Стара Загора по ромски махали и пенсионерски клубове с чанти пълни с пари и обещават , но и ...дават!А вие сипишете програми и платформи колкото си искате-изборите сакупени.Ега тидемокрацията купешка!И никой не реагира -нито МВР , нито другите партии на това престъпление!Как да гласувам при тази байганьовска практика!?

22

Анонимен

преди 4 часа

същия този индивид, уволни областни управители на Доганчо и сложи на тяхно място хора на Дебелянчо. Чакайте честни избори от тия...

21

Анонимен

преди 4 часа

Бог, Цар, Отечество, Разум, Вяра, Надежда и Любов! България ще пребъде понеже е Божествена. България ще пребъде понеже всички Царски родове по Земята са Български - на Българина Исус! . България ще пребъде понеже цялата Земя е нашето Отечество. България ще пребъде понеже Дърветата се комуникират между себе си с Корените и там е Разума! Без Корените няма Разум! Без Корените няма Вяра, Без Корените няма Надежда, Без Българските Корени няма Любов! Бог - (((СЛЪНЦЕТО))) свети и дава Живот на Земята!

20

Анонимен

преди 4 часа

Продължават усилията за манипулиране на вота на хората чрез показване и коментиране на социологически изследвания. Трябва да е забранено от закона освен че е абсолютно неморално.

19

Категорично

преди 4 часа

на 27 ще се Възродя с 12

18

Анонимен

преди 5 часа

Гласувай с номер 12 разумния избор

17

Анонимен

преди 5 часа

Само Възраждане оле!

16

Анонимен

преди 5 часа

Важното е че Възраждане са втора политическа сила.Догодина като се разпадне и ГРОБ ставаме първа сила.Дай Боже!

15

70-80% са отвратени!

преди 5 часа

С министрите на МВР на Шишо и Боко не може да има честни избори!! С тези дъртофели от 100 години в ЦИК, също не може да има честни избори!!

14

Анонимен

преди 5 часа

Вота на хората абсолютно умишлено се изкривява от безпардонното показване на социологическите изследвания. Тяхната цел е затвърждаване на статуквото. Освен това че има фалшификации инсинуации и манипулации. Крайния резултат е гротеска .