56

ЯМБОЛИЯ

преди 5 часа

КАБИЛЕ и ЯМБОЛ от както съществуват са военни центрове,заради изключителното си разположение на Балканите. Град сме от хиляди години,ще съществуваме и след хиляди години. Не се вълнувайте дами и господа. Армията в ЯМБОЛ е поминък,начин на живот,независимо с коя велика сила сме били.

55

Анонимен

преди 5 часа

И какво "ще плаща"? 2 ракии и едно прасе?

54

баба мара

преди 5 часа

абе ***-о-ти при 34 процента изб активност как си позволявате да правите такивапредложения кога русия ще ни напада ако не си затворите мръсната уста не се лиусещате че сащ ви подстрекават да вършите грешни неща да провокирате и да сиизпатим заради чужди интереси и печалби откажете се от тези прос-та-щини докатое време идват избори ново правителство вие сте служебен кабинет само за изборите

53

Анонимен

преди 5 часа

Ми, Путараната нали ви покани, бягайте при него и квичете щастливо. Тука е Европейска и Натовска територия и я искаме свободна от ***.

52

Фед Красивия

преди 5 часа

Кат бяхме под "руска окупация" според красивоумните ***,руснаците поне идваха за учения и си заминаваха,но войски тука не са имали никога ,за постоянно.А като сме в САТАНАТО войски постоянно,че и не плащат!!Да ви чуя поклонници на Асен Агов и Иво Инджев?

51

Анонимен

преди 5 часа

Има клипове на речта на деменцията пред ООНето - как се върти и се кланя на стената зад него и как фъфли някакви странни думи, който англоговорящите не разпознават !

50

Анонимен

преди 5 часа

Кво им е свещеното на тези земи, населени са с българи, значи са по скоро прокълнати земи.

49

Анонимен

преди 5 часа

НАТО трескаво изгражда военни бази в България, Румъния, Полша, балтийските републики защото при една война с Русия. Руснаците ще се занимават да удрят тези бази които са им по-близо, а не такива в западна Европа. Така се създава буферна зона между Русия и Запада, където еврнтуално ще се водят бойните действия.

48

Анонимен

преди 5 часа

Когато почне войната, да не ни викате. Ще гледаме успехите на натовските войски по телевизията и ще пием бира. Да не стане така, че тези Велики чуждестранни батальони да станат заградителни отряди и да се крият отзад, оръжията им да са насочени към българските мобилизирани, и да сочат: "Търчете, тамо са русите!" Имате си НАТО, каквото свърши, свърши.

47

Анонимен

преди 5 часа

Терористичната организация "нато" няма място в свещените български земи !

46

Анонимен

преди 5 часа

Вече наши танкове нямаме. "По-добре Страйковете да дойдат".

45

Бай Х

преди 5 часа

НАТО ще ни пази от Русия, която до скоро беше наш приятел, но понеже е враг на Америка, вече е и наш враг. С един прецизен ядрен удар, базата ще преустанови своето съществуване. Немислимото преди, сега е някак невъзможно да бъде избегнато. Не ни чака нищо добро с новият тоталитарен съюз от който сме част.

44

Анонимен

преди 5 часа

"Благодарим" на ОТАН и нашите продажници, които чинно изпълнават каквото им наредят от ФАЩ. Да построиш бази на ОТАН на българска територия е все едно да си закачиш мишена на гърдите, а после да се чудиш защо стрелят по теб.... Българи, събудете се!!!!

43

Анонимен

преди 5 часа

По бай Тошево време нямаше Руски военни бази в България..а уж казват, че сме били окупирани от руснаците.. А днес уш сме свободни, а Американските воени бази никнат като гъби в държавата.

42

Анонимен

преди 5 часа

Чужди войски нямат работа в България-Нато вън.

41

Анонимен

преди 5 часа

Хубаво, пишете си тъпотиите, скоро ще се молите на американците за някой пробит долар, нооо, България вече няма да е България. Ай, пейте руски песни, че още малко ще можете да го правите свободно.

40

Анонимен

преди 5 часа

До Анонимен 41. Америка я е виждал само по талавизора в неговто село.

39

Анонимен

преди 5 часа

Брачеда по долу работи иконом и през свободното време бере царевица в Америка :)

38

Анонимен

преди 5 часа

А защо ми е тази база :)))

37

Анонимен

преди 5 часа

На кого ше плаща - на себе си :)))