12

Анонимен

преди 5 часа

Аз взимам кредити само за жени.Щото квот си сложиш на оная работа това ще ти остане

11

Анонимен

преди 5 часа

Нали това беше целта , банките да закачат на ченгела ипотекарите и да си имат 30 години сигурни "пациенти" . Според мен дори цените на имотите трябва още да скочат , не стигнем ли Монако , нищо не сме направили .Как само брокерите използваха думичката "инвестиция " , а в учебниците пише друго , не апартамент .

10

Анонимен

преди 5 часа

Сега е моментът да се изплатят всички кредити и лизинги. И всеки да живее според чергата си :) Не са ви виновни нито банките, нито фирмите за бързи кредити! Виновно е лошото ви образование и непрокопсаните ви родители, които не са ви научили на елементарна финансова грамотност. Лихвите скачат. Много ще фалират, но няма закон за личния фалит. Говори се за задължения за 100 години. Теглете, теглете.... и внуците на внуците ви ще плащат.

9

Анонимен

преди 5 часа

Нормално, вдига се минималната и тия които живеят на кредити могат да взимат повече, аз никога не съм ползвал кредит само един лизинг защото фирмата го изискваше.

8

Случаен

преди 5 часа

Ще има сълзи на края ;)

7

Анонимен

преди 5 часа

Затово ако имате фалшива адресна регистрация и работите предимно в чужбина и в сивата икономика взимайте бързи кредити и ич не им ги връщайте

6

Анонимен

преди 5 часа

по-важното е да източим парите на тия от бързите кредити и да ги завлечем колко се може повече, за да фалират масово и да се спре с това кредитиране на гол тумбак

5

МНЕНИЕ

преди 5 часа

Много хора и човешки съдби ще пострадат след няколко години - Мафията пере пари в Недвижими Имоти , Банките раздават Кредити за 30 години и хората се връзват . Мисълта ми е за Ипотечните Кредитите , Банките и Мафията .Ще ви дам пример - В САЩ имаш Ипотека за 30 години и вноската е 1000 лева месечно - не се променя по ЗАКОН 30 години , в България е 30 години 1000 лева месечно , и след Първата Година зависи от Банката . Трябва Комисията по Финансов Надзор да се намеси , заедно с БНБ .

4

Анонимен

преди 6 часа

Статия за лихви по кредити и ... тишина. Никой не коментира. Как е, как е?

3

Анонимен

преди 6 часа

хубаво е хората да ползват скъпи дрехи и коли, нали, що за кредита да е лошо?

2

Анонимен

преди 6 часа

аз взимам само от бързите кредити - и не им ги връщам - там дават колкото искаш само срещу лична карта - ходят да ме търсят на един фалшиф адрес дето сме регистрирани към 1200 човека - аххах - смешници

1

Разпространява се

преди 6 часа

фолклор, че когато е висока инфлацията е най-изгодно де се вземе кредит. Даже по-опасни слухове вървят, че можело да фалират много банки, както в края на 90-те, затова - смело скачай на "бомба" в кредитите, така и така няма да има кой да си търси после. Това са много опасни и погрешни мисли.