180

Анонимен

преди 5 часа

Хора не гласувайте за малките партии! Няма смисъл да си хабите гласа. И без това те не стават за нищо. Гласувайте за ГЕРБ, ДПС, АПС, Възраждане! И в никакъв случай за променкаджиите- парапетаджии. 4 партии са напълно достатъчни в парламента. какво пречи Данчо Ментата да е министър?

179

Анонимен

преди 5 часа

Прасун и Дебелото подготвят почвата за поредната манипулация. Навремето си мислех, че бай Тодор е вечен, сега май тази роля е на Банкянския пожарникар. няма отърване от това туловище. След като останахме на последно място по всички показатели, пак този глиган ще ни оправя.

178

37960

преди 5 часа

Само Възраждане

177

Анонимен

преди 5 часа

Хора, не гласувайте за пп-дб! Те са мошеници и шарлатани.

176

Анонимен

преди 5 часа

Boika li pravi tij sapitvania ili njkoi njkoi grobar ida sa pyrvi nikoga njma da upravljvat

175

Анонимен

преди 5 часа

М да-а-а-а. Пак ще гласуваме за Боци. Другите не стават за никакъв ***. В краен случай ще гласуваме за Бареков.

174

Анонимен

преди 5 часа

Бандитите ще вземат общо максимум 20 процента. Напролет пак избори докато паднат под 10

173

Анонимен

преди 5 часа

Не гласувайте, излезте на масови протести и на гости на политиците, бизнесмените и магистратите за да си вземете всичко откраднато с лихвите. След това върнете смъртното наказание. Тогава правете избори. Когато бъдещите политици, магистрати и бизнесмени са видяли екзекуциите на Борисов, Цацаров и Гергов най малкото. България е ваша и е построена от вашите родители. Борисов няма майка, той се е родил от задните части на Пеевски и трябва да бъде вкаран обратно там с останалите обществени екскремен

172

Ха-ха

преди 5 часа

Платените предизборни манипулации почнаха!

171

Анонимен

преди 5 часа

Лъжи, лъжи и пак лъжи! Вчера Алфа рисърч, днес Тренд!

170

До 168

преди 5 часа

Кой политик тогава харесваш?

169

Анонимен

преди 5 часа

До 168Прав/а си. Просто казвам, че го харесвам като мъж

168

Анонимен

преди 5 часа

До Анонимен 164 - Е, и? Ако трябва като мъж да го избирам, щот бил харезматичен, няма да ходя на избори. Има си начини да го сваля. Като политик за друго е нужен, не само да ми е харизматичен.

167

Бареков

преди 5 часа

Давай смело напред,МАЧКАЙ НАРЕД! Извади им на всички кирливите ризи!! Разкрий далаверите на Дебелян Магницкия,КТБ-АФЕРАТА НА ВЕКА! САРАФОВ Е КУКЛА НА КОНЦИ,СПИНКА СЛАДКО...ДАВАЙ БАРЕК,Мачкай валяк мачкай

166

Анонимен

преди 5 часа

До До "гъбаря" - Е, трябва да ти е ясно, че ходенето за гъби е с метафоричен смисъл.

165

Някоя си

преди 5 часа

Аха... Както на отминалите избори нагласиха преди изборите! Значи няма смисъл да се гласува!

164

Анонимен

преди 5 часа

Бойко Борисов е харизматичен мъж

163

Анонимен

преди 5 часа

До Възраждане - И по какво установи, че е единствената стабилна, след като не е управлявала и изобщо няма как да знаеш какви ще ги надроби? Те и ПП-тата дойдоха като единствените, ама я ги виж на какво приличат.

162

Хмм ...

преди 6 часа

И като е начело герб-а кво, да не би да си въобразява някой, че те ще съставят правителство? Ако това евентуално пък се случи, значи този заспал народ е бил излъган за незнам си кой пореден път! И тогава ще почнат дежурните манипулации и лъжи, че в името на България, народа и не знам си кво още се скалъпва нова сглобка със старите муцуни в нея. И до кога така бре, до кога, колко дълго ще издържи едно такова управление?

161

Възраждане

преди 6 часа

Е единствената стабилна партия, която не е управлявала още!! За другите е ясно че са престъпници и чужди агенти под контрола на САЩ!