97

Анонимен

преди 12 часа

Айде и украинската баба пак се появи

96

До89

преди 12 часа

Абе , ще дойде Кулебата и Кличко със заплахи,ще си докара и тролеите и ти си мислиш,че българите ще си траем и няма да ви разпознаем.Е ние си се познаваме и за това посолството на ул Козяк като обясняваше,че щяло да има многохилядни протести анти -руски в големите градове нещо се оказа,че няма желаещи

95

Анонимен

преди 12 часа

До Баба 93. Ше местим държавата ли бе ?

94

Анонимен

преди 12 часа

До Анонимен 93. Зе да пресвяткаш на късо а ?

93

Баба

преди 12 часа

'Аз искам силен ЕС.' А така, брат. Мани ги тия Русо-роби дето искат да ни вкарат обратно в 20 век и в Азия. Русия вероломно нападна Украйна: братска славянска православна държава. Това не е поведение на победител, още повече че 3 години Русия нищо не постигнаха, а сега и заплашват с атомни бомби. Все едно само те имат.

92

Анонимен

преди 12 часа

"До Анонимен 84. Дрън дрън ерина." - Украйна, Украйна... украинец... Я виж под дивана ти да не се е скрил някой украинец и да те дебне.

91

Анонимен

преди 12 часа

До Анонимен 89. Нещо наистина тотално си изпърдел. Въобще не ме интересува Украйна.

90

Анонимен

преди 12 часа

До Баба 86. Ами не си говорете бе. И без друго нищо свястно не излиза от вас.

89

До 123

преди 12 часа

Е първо да се научите в България просяци да правите разлика между форум и електронна медия и тогава да се обаждате от коневръза,че в България форумите са за хобита като готвене и риболов,а не новинарските медии да ги превръщате в парад на украинската простотия

88

Анонимен

преди 12 часа

"До Анонимен 78. Ти не си излязъл от времето преди новата ера бе. Живееш с някакви племенни представи." - Украйна, Украйна, Украйна... това ли си тананикаш ежедневно и ежечасно? хахаха Както и други вече ти пишат, не е зле да говориш със специалист. Не е нормално навсякъде да ти се привиждат украинци и постоянно да мислиш за Украйна, особено ако не си украинец. Даже и такъв да си, пак би било доста странно. Жена нямаш ли? Мисли за нея. Или се казва Украйна хахаха

87

Българин

преди 12 часа

ЕС. Забрави до вчера какво говориха лидерите редовно даси вземат дозите да не им се губе памета. Русия ще плати на запада с лихвите .

86

Баба

преди 12 часа

Каквото и да си говорим, Путин не успя малка Украйна да победи вече три години. Сега заплашва цяла Европа, все едно само той има ядрени оръжия. Ми хубаво, ама мен не ме е страх от човека, който се провали с пет пъти по голяма армия срещу Украйна. Ракетките му не летят, какво да се притеснявам.

85

Анонимен

преди 12 часа

До Анонимен 84. Дрън дрън ерина.

84

Анонимен

преди 12 часа

"До 68 - Разбирам, че на теб повече ти харесва янките да те крадат, а? Това е хубаво, нали? И някак си евроатлантическо, ехеее" - Не позна. Аз не харесвам янките. Аз искам силен ЕС. За съжаление обаче докато ЕС няма силна и обща армия, янките са инструмент, чрез който ЕС е предпазен от имперските интереси на Русия. Да, това си има цена, но янките скоро няма да са тази сила, която бяха и тогава ЕС ще започне да се пази сам както от руснаците, така и от янките и няма да плаща цената,но дълга тема.

83

Анонимен

преди 12 часа

До 123 80. Ненормалния дава съвети на нормалните ха ха ха ха

82

До 79

преди 12 часа

Или не е българин тоя торбоглавец

81

Анонимен

преди 12 часа

До Анонимен 78. Ти не си излязъл от времето преди новата ера бе. Живееш с някакви племенни представи.

80

123

преди 12 часа

Тоя дето му се привиждат украински просяци пак почна да оаква форума. Глей сега, без да искам да те засегна ти давам съвет - потърси спициализирана помощ. Не се страхувай не на всички в твоето състояние им слагат усмирителни жилетки, някой се оправят и само със силни медикаменти.

79

Анонимен

преди 12 часа

До До 72. Млад човек няма да ползва изразни средства като тоя дрът плоскоглавец.

78

Анонимен

преди 12 часа

"До Анонимен 68. Доста си се побъркал наистина. Останал си в 20-ти век и не мърдаш оттам." - Това го обяснявай на феновете на СоциализъмА. Аз отдавна съм си в 21-и век и нямам мераци да се връщат системи от 20-и век, за разлика от теб и разни хора с подобни разбирания.