23

Христо Христов

преди 19 часа

България ще почне да става нормална държава когато неграмотните германофили изчезнат

22

Христо Христов

преди 19 часа

Светът ще бъде по-хубав без германия.

21

Не

преди 19 часа

Морските радар и станций имат в реално време и формация всяка лодка и гемия къде се намира в момента и доколкото знам се пазят 3 години но ..никой не ги трие ;) и датчаните имат информация. И то от първа ръка , имаха и военно учение по това време НАТО в много близък район. ;)

20

Незнайко

преди 19 часа

И Китай и Юса имат спътници който правят непрекъснато снимки на 4 ри минути на цялата земя. И нямат снимки кой е бил там - стига УА!!!!

19

Нищо ново

преди 19 часа

Сащ си измиват ръцете с Украйна.

18

Олимпий Панов

преди 19 часа

Пълни глупости Залужни никога не може да приема такива решения единолично,пък и не му е в компетенцията да води такива глобални операций,той е само един военен с 10 прочетени книги!Инглизите са тези който взривиха тръбите!

17

ммда

преди 19 часа

излизат нещата

16

Анонимен

преди 19 часа

до 11, лично ли ти го съобщиха

15

Анонимен

преди 19 часа

натопиха ги в тероризъм, въпреки че полският премиер благодари на американците, те и афганистанците подкрепяха срещу руснаците, после им обявиха официално война, така че търсените лица трябва да бъдат съдени и осъдени иначе като в Афганистан, САЩ никога няма да воюват не само за украйна, но за никого с Русия, грузинците го разбраха и загубиха Абхазия и Южна Осетия, сега се опитват самостоятелно да решават и санкции, същото с Армения, отказа да одобри разследване на Хага срещу Русия

14

Анонимен

преди 19 часа

както и да е станало - Германия загуби евтиния газ и сега се чуди как да не закрие огромните си автомобилни заводи, ама още дава помощи за укрите

13

Да

преди 19 часа

И децата знаят кой взриви тръбата,сащ и англия и какво последва от това за Европа.

12

Цирк

преди 19 часа

Искат дани накарат да вярваме че под носа на нато,и в силно охранявана зона,някакви украйнци са взривили тръбата,това е безумие.

11

Анонимен

преди 19 часа

Бабулката Меркел се заигра с Путин даже джуджака и е обещал Калининград за Крим .

10

Анонимен

преди 19 часа

СЛАВА УКРАИНЕ !!!!

9

Айляк

преди 20 часа

Хм, странни работи стават. Германия пострада най-много от взривяването на тръбата, но изглежда това не пречи там да наричат саботаж този отявлено чист терористичен акт. Немецът отдавна не е онзи Дойчо известен на човечеството. От ВСВ насам Дойчото е един страхливец - засягат му интересите, а а той мълчи или криви думите. Жалко. А онова до.биче Залужний (Локвенски) да почва некъде да си копае дупка...

8

Барон Мюнхаузен

преди 20 часа

Зеленски, който отиде в Америка, за да пълзи отново на колене пред собствениците си, независимо каква зелена светлина ще му дадат, в крайна сметка ще бъде изправен пред избора да подпише безусловна капитулация

7

Анонимен

преди 20 часа

Помагаш на "приятелите" то, а те работят за твоята реиндустриализация. И не смееш нищо да кажеш да не ти издърпа ушите големия брат. А пък той забранява да купуваш недемократично гориво и той го демократизира.

6

до 2

преди 20 часа

Искаш да кажеш театралната постановка в Буча. Знаеш ли какво беше най интересното там освен мърдащите "убити" ? На улицата където са унищожени уж Руските бронирани машини няма нито един счупен прозорец на къщите. Украинските свiне не се сетили за това след като ги разкриха в тази лъжа Украъна млъкна за Буча. Само маLоумници по форумите напомналят за Буча.

5

Анонимен

преди 20 часа

Нещо забравиха теорията че Путин сам е гръмнал потока

4

Анонимен

преди 20 часа

Кой какво казва - няма значение ! Когато руснаците влезнат в Киев и арестуват нацистката хунта, ще се разбере цялата истина !