9

vip

преди 15 години

Ей *** комунистически -МРАЗЯ ВИ!!!!! За това че 45 години задушавахте всичко прогресивно и човешко в страната ,убихте свободата и инициативата на хората , унижихте моралните и християнски цености ,съсипахте частната собственост и земеделието .Вместо всичко това насадихте идиотските порядки на една чужда на българина идеология ,копие на безумието определящо същноста на страната наречена -СССР.Сега наследници на онези продажници данесли комунизма у нас пак управляват -деца и внуци на членове на политбюро пак демагогстват ,пак размахват социалната карта ,пак лъжат и обещават светло бъдеще ,пак оплюват всичко прогресивно което е против тях .С една единствена цел -да са във власта на всяка цена !

8

Гост

преди 15 години

Отишъл Сергейчо в една книжарница и попитал : - Извинете имате ли книгата " Големите успехи на БСП по време на управлението на тройната коалиция" ? Продавачката му отговорила утвърдително и му подала .....тетрадка с бели страници . :-)

7

X

преди 15 години

Как няма да припадне бабето, кой зна колко часа е избирало чорапи за родата по 90 ст. и блузки по 2-3 лв. от изложението "Произведено в България", което е в коридорите на НДК и има колосални тълпи или талпи, кой за където е тълпите за чорапи, талпите за зала 1.

6

преди 15 години

а те може и да са гладни пенсионерите... НО нали са верни на БКП!!

5

преди 15 години

той е в залата - никой не го иска.

4

дедо поп

преди 15 години

Догодина ГЕЙ СТАНИШЕВ обяви видимо развълнуван и горд, че ще води ГЕЙ ПАРАДА!!!!браво вече има и решение от конгреса на БКП продължаващи Ленинската линия на партията хранилница

3

преди 15 години

нямам думи за тия ***.

2

преди 15 години

ами като водещ е DJ Серго ... Само дет стриптийз не сме го виждали да прави ... То не бяха лифтове, рокерски събори, подводно плуване , eбaне на млади фенки ... ББ ряпа да яде пред тоя - не може му стъпи на малкия пръст от хойкане ...

1

преди 15 години

Ами ще припадат, как няма да припадат... Те пенсионерите там се вълнуват като на рок-концерт.