75

Калашников

преди 3 месеца

През 2014 к огато руска атомна подводница изплува пред статуята на ,,свободата " , тя трябваше да се ,,изпразни " и сега нямаше да четем този популизъм !

74

Анонимен

преди 3 месеца

Та то там от дълго време друго освен престъпник няма .

73

полковник Стоянов

преди 3 месеца

С много малки изключения,повечето "Американски" президенти без да са съдени са Престъпници ....

72

Извинете ме

преди 3 месеца

но от 25 години Президента на САЩ не се е Сменял и името му е Бенямин СатанахУ!

71

др0гаре плоскоземи

преди 3 месеца

опят...перушан е като 3дневната пародия.....ще спечели, ама друг път :)

70

АнонимеН

преди 3 месеца

НАЙ-ГОЛЯМАТА БИТКА МЕЖДУ ТЕРОРУСКАТА И УКРАЙНА ОТКАКТО ПУТИНИСТИТЕ ЗАГРАБИХА КРИМ ЩЕ СЕ СЪСТОИ СЕГА ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА И ЩЕ Е БИТКА НА ХИМИКАЛКАТА НЕ НА МЕЧА! КОЙТО ВЗЕМЕ ПОСТА ВЪРХОВЕН ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА ВЪОРЪЖЕНИТЕ СИЛИ НА ЗЕМЯТА ТОЙ ПЕЧЕЛИ И ВОЙНАТА.ТРЪМП ЯСНО ОБЯВИ, ЧЕ ЩЕ СПРЕ МОЙНАТА МОМЕНТАЛНО И УКРАЙНА ЩЕ Е С ПОДВИТА ОПАШКА. А БАЙДЪН ОБЯВИ, ЧЕ АКО ВЗЕМЕ 2-РИ МАНДАТ ЩЕ ИМА ВОЙНА ДОКАТО РЕЖИМА В ТЕРОРУСКАТА НЕ БЪДЕ СВАЛЕН СЪС СИЛА!

69

Анонимен

преди 3 месеца

*** ! Само по времето на Тръмп нямаше войни ! Обаче кръвожадните се молят за война !

68

Анонимен

преди 3 месеца

Добре си е Тръмп, с клеймо без клеймо, не го мислете

67

АнонимеН

преди 3 месеца

ЗА ТЕРОРУСКАТА Е НАЙ-ДОБРЕ ДА СЕ РАЗПАДНЕ ЗА ДА НЕ ПЛАТИ ИЗЦЯЛО ТРИЛИОНИТЕ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ НА УКРАЙНА. А ЗА УКРАЙНА Е НАЙ-ДОБРЕ ТЕРОРУСКАТА ДА СЕ РАЗПАДНЕ ЗА ДА ЗАПОЧНЕ ПРОЦЕСА ПО ВРЪЩАНЕ НА ОТКРАДНАТИТЕ ХИЛЯДИ ДЕЦА. НО ТЕЗИ НЕЩА НЯМА ДА СТАНАТ АКО ТРЪМПСКИЯ ПЕРУКАН СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА ГОДИНА.

66

Олимпий Панов

преди 3 месеца

На Тръмп му свършват парите!Проблем!

65

Не не

преди 3 месеца

Клеймото го носи вече съдебната им система, заради този скалъпен политически фарс !

64

Анонимен

преди 3 месеца

На фона на 46 президенти, включително хора като Хардинг, Джонсън,Труман,Никсън,Клинтън,Буш,Обама...Хора,замесени в корупция,контрабанда,военни престъпления,нелегални подслушвания и какво ли не. На фона на всичко това, ПЪРВИЯТ осъден президент е за...плащане на жена.Колосалното престъпление, пред което Гуантанамо и Уотъргейт просто бледнеят. А Байдън и синът му,замесени в директни схеми за милиони, са чисти като сълза.Лаптопът на Хънтър се изпари по-бързо и от никарагуански кокаин, внесен от ЦРУ.

63

Анонимен

преди 3 месеца

Тръмп е християнството, а Байдън е исляма.Ислямистите се молят за Байдън.

62

Анонимен

преди 3 месеца

Тръмп го интересуват само богатите, защото с тях може да прави бизнес. Него го интересуват само паричките и властта. На практика все едно Тръмп казва "Да го *yxaт бедните!"..... Това да ви напомня за някого?

61

Анонимен

преди 3 месеца

Евреите пак подхлъзнаха русофилите да поддържат Тръмп.

60

мдаа

преди 3 месеца

"Прокуратурата взе един случай от отегчителните вестникарски криминални хроники и го превърна в успешен процес за едно просто нещо: лъжа", пише от Ню Йорк за "Гардиън" Сам Ливайн. - Което за пореден път доказва , че всичко е скалъпено, за да бъде осъден Тръмп. Да се разколебаят избирателите, видите ли той е осъден престъпник. Това ще го слушаме чак до есента. И произнасянето Клинтън лъга под клетва, него какво го направиха?

59

Анонимен

преди 3 месеца

"Всички, които сиакате мир и живот се молете Тръмп да надмогне олигархията в САЩ." - Тръмп е олигархията! И мирът започна да изчезва по негово време! Той даде Йерусалим на Израел!

58

Муахаха

преди 3 месеца

Тръмп - Никога НЕ е бил Президент на САЩ, БайДэн - Никога НЕ е бил Президент на САЩ! И Преди и Сега - Президент на САЩ е Бенямин СатаняхУ!! Следващият Президент на САЩ - ще се избере отново в Тел Авив.

57

Анонимен

преди 3 месеца

Щом съдът се е произнесъл. Значи е престъпник. Така е била волята на Господ. Нали уж Господ е обещал Палестина на евреите? Избирайте последно какво искате!

56

Анонимен

преди 3 месеца

Всички, които сиакате мир и живот се молете Тръмп да надмогне олигархията в САЩ.Всички, които искате края на света и човечеството да се молят за Байдън- няма да ги разочарова