28

Анонимен

преди 3 месеца

В началото на войната Русия нанесе удар със разтворени пръсти като колоните от различни направления стигнаха практически безнаказано до самия Киев... Калкото и да се опитват да очернят руската операция по медиите - в тези дни руските танкове спираха на пешеходни пътеки... След което последва жеста на добра воля и поредното доказателство на украинската страна за тяхната не договороспособност предвид очевидното им още тогава поражение... Разира се в паралелния свят на нашите медии това беше описан

27

Анонимен

преди 3 месеца

Главнокомандващият е руснак Главанак ако ме разбирате какво искам да кажа.

26

Анонимен

преди 3 месеца

Време е Тунгуският метеорит да цопне в московските блата и да се приключва!

25

Анонимен

преди 3 месеца

то и пред Киев беха струпали 150 иляди аскер, ама после бегаха с 200, подобни акции са обречени на неуспех, ама в рашка солдата е просто консуматив

24

Факт

преди 3 месеца

Украинците се бият за Свободата си,а крепостните на Путин за бъдещето си робство!

23

Българка

преди 3 месеца

Господ сили да дава на братския,славянски украински народ в борбата срещу вероломния и жесток завоевател! Амин!

22

ало днесааа

преди 3 месеца

от реклами не може да се прочете никоя статия бе !!!!

21

Редник Зеля

преди 3 месеца

Редник Зеля ЛИЧНО ще отблъсне настъпващия към Харков враг! Да живей редник Зеля, да живей Шмъркандо!

20

Христо Христов

преди 3 месеца

Време е да се покаже на света дали противотанковите мини, които редовната немска армия поставяше в Харковско, вършат някаква работа или са същи гарбидж като останалата немска "техника".

19

ъ

преди 3 месеца

А къде е Столти? Нали щеше да фърга ракети по Русия? Къде се скри тоз рагетофъргач?

18

Анонимен

преди 3 месеца

Какво се е случило със прословутата 65км колона?

17

Анонимен

преди 3 месеца

поредната демонстрация на неграмотност от страна на руското военно командване, не че украйнското е по-грамотно, все пак са от една и съща школа, но поне се учат в движение, толкова ли не разбраха през тия 2 години, че всяко струпване на армия води до нейното по-лесно унищожение, знаем какво се случи с великата 65 километрова колона

16

Ей тъй кат стане

преди 3 месеца

Руските сили панически настъпват, докато украинските сили геройски отстъпват...

15

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Франция и САЩ ги отпиши зимата. Те се бият само летно време по шорти)

14

до 11

преди 3 месеца

И какво те вълнува теб, о цивилизований? Новото дилдо, дето си го поръча вчера с айфоня по интернета? Или какво ще облечеш за прайда?

13

БАНко

преди 3 месеца

ЯМБОЛИЯ , ОТНОВО ЛИ ОСТАТЪЧНА У-КРАЙНА ЩЕ ПОДПИШЕ МИРЕН ДОГОВОР С РУСИЯ В ИСТАНБУЛ , И ОТНОВО ЛИ ОЧАКВАШ РУСИЯ ДА ИЗТЕГЛИ ВОЙСКИТЕ СИ ??? НЕ СЕ НАДЯВАЙ , АМЕРИКАНСКИ КОНГРЕСМЕН КАЗА - ХАРКОВ Е РУСКИ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА !!!

12

Анонимен

преди 3 месеца

Въпроса не е кога ВСУ ще загуби а кога полша, франция или друга страна официално ще се включи във конфликта... На войната и е необходимо месо - което трябва да дойде от някъде- Кой ще е следващия?

11

абе

преди 3 месеца

Руснаците започнаха да се подиграват с хунтата на Зеления, пък и с цялото НАТО. Щип от тук, ръг от там, с минимум жертви. Зеления откачи и се напъва да мобилизира по 500 000 души през месец. Всъщност не може да мобилизира и по 50 000, половин Украйна се разбяга. А онези от Брюксел съвсем се оцъклиха и взеха да пелтечат. И това изглежда, е само едно добро начало.

10

Анонимен

преди 3 месеца

Сега е момента за удар и по Киев докато е лято и танковете не затъват в блатата.

9

До 8

преди 3 месеца

Ти можеш да имаш въшки, беден бачкаторе. А ние нямаме интерес да струпваме сили, бедняко. Цивилизованите хора друго ни вълнува, не крепостните войни на дивашкА бедна Русия, която ще бъде размазана за 2 часа, ако НАТО реши.