94

ароматния пръч

преди 3 месеца

Вече само на приказки ще го докарват,не се ли вдигнат всички по форумите привърженици на Украйна и не се запишат като доброволци в Украинската армия.Войниците им явно не достигат.Как няма да го превземат и още ще превземат при напрежение по целия фронт и отслабване на позиции с цел да осуетят голям пробив,но км по км ще бъдят изтласквани,а в един момент не станат ли нашите фенове на украйна доброволци няма да има с какво да запушат и най-малкия пробив.Мен не ме търсете.Аз съм наблюдател.

93

Анонимен

преди 3 месеца

както винаги стара новина това бе прееди 36 4аса сега са го загубили Берестово е в сивата зона ни4ие

92

Анонимен

преди 3 месеца

забележително ЦЯЛО село след 11 дена боеве за армията на бургина фасо преди 100-200 години ) )) ама за някоя дето се хвалеше втората посила в света при това с 9 пъти по големи загуби е позорно

91

Анонимен

преди 3 месеца

Никой не ви иска кирливия руски мир бе копейки. Даже по интелигентните руснаци кой можеше се спаси от него. Живейте си там в Мордор като зверове, пийте си бояршника и яжте бомби и ракети. Оставете света на мира .

90

Анонимен

преди 3 месеца

Как точно ще ни освободите копейко? Както ни освободихте 1944? От дядо ми знам са били като гладни скакалци , де що е имало кокошки , животни - всичко под ножа. И при условие че не сме им обявявали война и е имало пасьолство в София. И после за несъгласните - почивка на Белене и слънчев бряг.

89

До 90

преди 3 месеца

Имате нужда да бъдете освободени ми се струва. Плачете за освобождаване.

88

МАЙКА РУСИЯ

преди 3 месеца

Срещу Майка Русия се бият цялото НАТО плюс ФАЩ. Повече от 40 държави хвърлят ракета след ракета, танк след танк! Но Майка Русия удържа, търпи. И мина година минаха две и парите се свършиха. Печатат още! Обаче няма производство, в Южна Корея дори снарядите се свършиха! А Майка Русия чака спокойно, достолепно! И малко по малко надига мечешката ла-па. Още малко и тази ла-па ще се стовари! А в НАТО ще се чуе писък! Нацистки писък!

87

Анонимен

преди 3 месеца

Тепърва Започва!-:)

86

Поясни копейко,

преди 3 месеца

Как точно освободи селото без да са канени? Като изгори всички къщи и освободи местните от живота им? *** колко още такива освобождения ще сме свидетели не знам докато се размърда света за този грноцид

85

Лош пророк

преди 4 месеца

Ако Украйна капитулира до година в чуждите медии ще пише Турция превзе още един българско село. А след два дни Турция превзе София. Президента избяга, новият премиер е Делян Пеевски

84

Анонимен

преди 4 месеца

Точното заглавие е Русия разруши още едно украинско село

83

Христо Христов

преди 4 месеца

Успех на Русия! Дано успеят да унищожат натовците в Харков!

82

Алекс

преди 4 месеца

"Великата" руска армия замени Киев за три дни със затънтени села.Колко крепостни са дали фира,за да се "освободи" това село,не се знае.

81

Анонимен

преди 4 месеца

Модерните западни оръжия са перфектни при безответни действия като в Афганистан, Сомалия... Най-добрите са! Да не говорим за авиацията. Все едно, че играеш игра на компа. Сядаш и трепеш. А това за селото е пореден руски фейк. Хибридна атака срещу западния свят. Нищо не са превзели, само лъжат. Президент Зеленски каза, че са обърнали вече хода на бойните действия, сега са в настъпление!

80

Не е ли ясно?

преди 4 месеца

До МУХАХАХАХА: Всичко с времето си.

79

Малко за политика

преди 4 месеца

С войната в Украйна приключиха някои илюзии, с които доста време се залъгваха в САЩ и сателитите им. Едната беше за превъзходството на западното оръжие. Е, видя ги целият свят как добре горят в Украйна и прехвалените Абрамси, и Леопарди и Брадлита и какво ли още не - все такива, които уж щяха да обърнат хода на войната. И втората илюзия, която рухна беше че САЩ могат да сринат със санкции всяка икономика. Оказа се, че Русия и Китай например за миналата година е над 200 милиарда долара оборот.

78

Глупости са това

преди 4 месеца

До село ли?: Кой ще отиде да воюва? Повечето от тези, които са на възраст за мобилизация не са хващали оръжие. С телефоните си ли ще воюват?

77

село ли?

преди 4 месеца

Ами ще превзема. Ако храбрата българска армия беше насреща й, нямаше да превземе дори една педя земя. Ама да видим кога най-сетне ще идем там да бием руснаците.

76

МУХАХАХАХА

преди 4 месеца

Село...село...село! Град кога? Киев кога? Абе смешници 3 дена от специалната военна операция отдавна минаха!

75

Боби

преди 4 месеца

И на децата е ясно, че Русия без да се напъва, бие НАТО и оръжията му,като шкембе у дувар! Време е да изпратят джендърите да подпомогнат клоуна,който е един от тях!