35

Аз не съм българин

преди 4 месеца

Аз съм Европеец това е моята националност и моето знаме е синьо!!!

34

Анонимен

преди 4 месеца

"Две седмици преди изборите за Европейски парламент нови допитвания потвърждават възхода на радикалните, националистки, суверенистки десни партии в ЕС"-----------------За предпочитане са пред васалните, антиевропейски, содомистки партии, които са на власт в момента.

33

6ахти пасквила!

преди 4 месеца

Кукунелка да не е в платен отпуск? :) :) :)

32

ЕвропейскитеЦенности

преди 4 месеца

Са свобода на словото Зачитане на човешките права благоденствие и личностно развитие и Анти феодализъм бе руски от па дЪ ци!

31

Анонимен

преди 4 месеца

Десните партии са във възход защото хората са отвратени от така наречените "европейски ценности".

30

Един БеГе Чорбаджия

преди 4 месеца

Иска да прекара една нощ с жената на своя служител или ще го уволни той явно живее още в соца .

29

БлатнаяСловочь

преди 4 месеца

30 Е да де никой нормален както казах не би емигрирал в Пусия.Бившите им републики не влизат в тая категория

28

Анонимен

преди 4 месеца

До БлатнаяСволочь - Ти не прочете ли какво пише в коментарите по-долу? При тях нахлуват тълпи от бившите съветски републики, които по религия и традиции не са много по-различни от близкоизточните и северноафриканските. Хем не четеш, хем даваш квалификации.

27

БлатнаяСволочь

преди 4 месеца

28 Кой нормален човек емигрира в Русия бе циркаджия

26

Според Пьотр Тостой,

преди 4 месеца

Новият закон за имигрантите трябва да ги задължи да зачитат руските закони, трации и култура. Като негативен пример посочи многото случаи, при които по улиците на Москва, през 21-и век пришълци от мюсюлманските азиатски републики спират руски девойки и ги ругаят заради това, че тези момичета носят къси поли и къси панталонки. Изводът е, че и в Западна Европа, и в Русия тези пришълци създават едни и същи проблеми. Постоянно в руските медии има съобщения за изнасилени от имигранти руски жени.

25

Европеец

преди 4 месеца

Едно и също ли е да изтеглиш кредит в България и в Европа?Не е едно и също в Европа иваш сигурност и достатъчно пари да си плащаш вноската!!!

24

десни

преди 4 месеца

Между бесни и евробесни има голяма разлика.

23

И Русия като Европа

преди 4 месеца

Руският депутат Пьотр Толстой вчера аргументира своето предложение за нов закон по отношение на имигрантите, давайки за пример проблемите, създавани от таджики, настанили се в Русия под предлог, че ще работят в строителството и промишлеността. Вместо това,те довеждат в Русия огромните си семейства и започват работа в сферата на услугите. В много руски училища вече имало цели паралелки от деца, които не знаят руски език и носят битова култура и традиции, съвършено различни от руските.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Това само доказва, че лидерите на ЕС и придворните им медии живеят в своя собствена паралелна вселена.

21

Мелони и Льо Пен

преди 4 месеца

се подкрепят по отношение на позициите им срещу нахлулите в Европа имигранти и проблемите,свързани със защитата на европейската културна идентичност.Но всички тези неволи не са характерни само за Западна Европа.Вчера руският депутат Пьотр Толстой изложи сходно становище по същите въпроси.И при тях проблемите не са малки. Даде пример с огромните маси таджики, допускани в Русия уж за да работят в строителството и промишлеността. Но само след дни те вече работят като куриери и доставчици и довеждат

20

Анонимен

преди 4 месеца

Ако беше верно това ЕС ще се распадне.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Подкрепата за крайно-левите и десните партии е протест против политиците-военнолюбци, които са сигурно 50-100 души но водят целия ЕС към ядрена война. Почти всички лидери така задружно лансират войната и я радикализират, че стигнахме до там, гласуване за такива партии да изглежда приемлива опция.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Ама ти дори го прочете аналлиза? Аз нямам 5 мин за четене на пропаганда. Ако изборите решаваха нещо, щяха да ги забранят!

17

Да

преди 4 месеца

Сегашните управляващи в ЕС превърнаха европа в филм на ужасите.

16

SWAN

преди 4 месеца

Толкова много глупости за маймуни на едно място! Явно е за много интелигентни маймуни написаното... но все пак маймуйни, защото никой от тях не се сеща, че всички обитатели на ЕС заедно с политиците си, плащат на ЕЦБ лихва затова че ползват ПАРИ !!! => не ги управляват политиците им, а само им отвличат вниманието от истинските управници на зоната, които са ги и назначили чрез ДеСе стриктурите си във всяка държва :))))))