26

до 6

преди 4 месеца

До Анонимене това е така ! НО когато фирмите за бързи кредити са на мутрите правилно ли е да ти обяват една лихва после да ти искат друга ....НЕ Е ! това в бели държави не може да стане ....

25

АААА 2

преди 4 месеца

БАТЕ ВИ бОЙКО ще пусне мутрите да ви по - оберат малко споко че 12 години не зацепихте какво се случва ! всеки народ си заслужава съдбата ....

24

ааааааа

преди 4 месеца

68 млн заедно с ЦЕЦО УХОТО ( ЦЪРВУЛА ) .....

23

до 17

преди 4 месеца

До Анонименами и те сега ги гърмят !

22

Анонимен

преди 4 месеца

А Тиквата гепи 60 милиона у чували от Хемус гейт :)))

21

Анонимен

преди 4 месеца

Който не връща парите има бухалка :)))

20

MaйMyнaтa

преди 4 месеца

Софийските ЧСИ-Лешояди не се наяждат никога, те искат още и още...

19

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 месеца

До 16 ! НЕ ЛЪЖИ ! Дейността на кредитните престъпни организации лихварски минава през налагането на множество социални,обществени,икономически,финансови,лаборални и политически предпоставки,КОИТО ПРАВЯТ ПОЧТИ НЕВЪЗМОЖНО ИЗБЯГВАНЕТО НА КРЕДИТ ОТ ДАДЕН ЧОВЕК.Аз съм теглил кредит ЗАЩОТО БЯХ ГЛАДЕН ,а бидейки чист етнически българин ми се отказваха трудови дейности! Милиони са случаите за търсене на кредит,когато някой хотелиер или ресторантьор не Ви плаща няколко месеца заплати,например!!!

18

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 месеца

До 16 ! НЕ ЛЪЖИ ! Дейността на кредитните престъпни организации лихварски минава през налагането на множество социални,обществени,икономически,финансови,лаборални и политически предпоставки,КОИТО ПРАВЯТ ПОЧТИ НЕВЪЗМОЖНО ТЪРСЕНЕТО НА КРЕДИТ ОТ ДАДЕН ЧОВЕК.Аз съм теглил кредит ЗАЩОТО БЯХ ГЛАДЕН ,а бидейки чист етнически българин ми се отказваха трудови дейности! Милиони са случаите за търсене на кредит,когато някой хотелиер или ресторантьор не Ви плаща няколко месеца заплати,например!!!

17

Анонимен

преди 4 месеца

Преди беше лесно - гърмиш го лихвара и айййдее ... Ама сега?!

16

Иван

преди 4 месеца

Никой, никого не кара на сила да тегли кредити. Ако ти е толкова важно да си купиш айфон или кола, това си е твой проблем, а не на съда или на останалите. Имате глава на раменете си, имате и елементарни математически познания, както и можете да четете.

15

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 месеца

Има и друга една *** фирма,чиито произход е френски.Имам предвид "Париба". Във Франция това е банка,нов в България поне допреди няколко години се занимаваха със спекула и кражби на едро и с кредитиране. "ПАРИБА" бяха хванати в солидна кражба на американски дивиденти и бяха принудени да изплатят на САЩ ужасно много пари. За да печелят французите от "Париба" държат дори няколко интернет банки като "Compt Nickel".

14

Христо Христов

преди 4 месеца

Е па така е в демокрацията.

13

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 месеца

До 11. Тук-там е има и по някой българин,който заради икономическото си образование е нает в такива фирми. Не ги оправдавам.Между тези фирми обаче няма нито една българска. Бях свидетел как се създадоха след вълната с чейдж-бюрата . Не са българи,а п..о..м..а..ц..и. и турци с наквакани български или полубългарски имена. БКП бе точно това-сбор от малцинствени елементи. Няма обаче да мине номера с грабеж на домове и имоти,защото Израел и САЩ ще победят крадците. Просто не гласувайте!

12

бг смешки 2

преди 4 месеца

цялата държава е САМО МУТРИ И ОЛИГРАСИ обаче народа изобщо не мисли и си заслужава съдбата ...

11

до 8

преди 4 месеца

До АзъКанъАзъ7112136860има и българи лъжеш се че са само чужденци ...а къде ебългарската държава ?!?!?!?!???

10

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 месеца

Обърнете внимание,че този натиск става все по-нагъл преди изборите . Не случайно тази година има много избори навсякъде по света. Цел е окупаторите ни да легитимират законно окупацията си. Ако спечелят крайнодесни и крайнолеви партии масово ще бъдат затворени граници в Европа.Ако това стане,то у нас земята ще бъде отчуждена от българите и връчена на съседите. В България всички политици са турци,арменци,сефаради,роми,п..о..м..а.ц..и,че и русо-укри.Кредитни крадци на държави!

9

до 1 силно проста

преди 4 месеца

До силно замислЕнае да ама едно е да взимаш заем на 3 % лихва друго после да ти искат 30 % ...нали се сещаш ...а и е публична тайна че у БГ тези фирми за бързи кредити са на мутрите и имат пари за изпиране явно ....

8

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 месеца

Аз предупреждавах тук още преди около четири години,ще в България икономически мир никога няма да има,докато някакви гръцки ,арменски и сефарадски левито-лихвари превръщат животите ни в хазартна гавра. Всичките тези кредитни къщи трябва да бъдат осъдени,защото дейността им,ако се вгледате в икономическите и финансови принципи,е абсолютно незаконна. Затова са в България.За да Ви заграбят имотите,разбият семействата,откраднат България.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Като поръчаш в ресторанта храна и я изядеш а после не искаш да плащаш следва БОЙ и СЕКС отзад!!! Трябва да ви е ясно това!!!