16

Анонимен

преди 4 месеца

"Внасяйте от Непал, Бхаратската република, таджикистан и кот дивоар" - да внасят ама тия цитираните не искат да бачкат на мутретата без пари !

15

Анонимен

преди 4 месеца

Внасяйте от Непал, Бхаратската република, таджикистан и кот дивоар

14

az

преди 4 месеца

важното е ,че военни , полицаи и другата камара държавни служители почват на 2к базова , пък медицинските сестри кучета ги яли

13

Анонимен

преди 4 месеца

Ми няма мед.сестри ама пък има банани и т.хартия - нали !

12

ИЗБИРАТЕЛ

преди 4 месеца

Всички,които ще гласуват за ГЕРБ да не скачат,че няма сестри,няма специалисти в много области,че институции,регулатори,прокуратура,съд и пр.не работят.Всички,които гласуват за мутрата това заслужават.Как не проумяха,че колкото и да крадат трябват хора,за да се върши работа.Но и тя не се върши както трябва.По срещите му с екзалтираните гербери само плюе по ПП.Промяната искала да е в опозиция-нали ти не искаш да управляваш с тях?Какво те интересува те на кое място ще са?

11

Тоя сигурно

преди 4 месеца

има медал за храброст... от Бил Гейтс.

10

Анонимен

преди 4 месеца

И какъв е тоя, че ще е притеснен? Или то всеки може да е притеснен, но този нещо някакъв фактор ли е и защо трябва да ми пука за неговите притеснения?

9

Анонимен

преди 4 месеца

Бойко Борисов 2011 година:"Като нямаме какво да изнасяме, ще изнасяме лекари." Питайте го сега накъде ги изнесе т да отидете там да се лекувате.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Една приятелка беше станала мед сестра на някакво Джи Пи през 2001 г., когато ги създадоха. Плащаше й 150 лв заплата тогава. Казал й, че събира за апартамент и затова й дава толкова малко. Е как мислите, кой ще седи при такова отношение, особено млад човек?

7

РАБОТЕЩ

преди 4 месеца

Мутафчийски защо не каже кои са причините да има такъв дефицит-12г.управляваше Борисов.Трябва да се казва истината.Години наред ги държаха на ниска заплата,лоши условия на труд,пренебрежително отношения на лекарите към тях.Когато те управлява мутра,която повтаря само магистрали,зали и пр. няма какво друго да се случи.ББ нито веднъж не е посочил стратегията си за развитието на страната.Социолозите твърдят,че пак ще спечели-тогава да не скачат българите,че няма това и онова.Няма и да има.

6

бг смешки 2

преди 4 месеца

и как ще има като у БГ се краде яко в здраевопазването а заплатите на медсестрите са мн ниски .... а шефовете на големите болници милионери от далавери ! и това върви от години. логично по -образованите бягат навън - където 1во не може да се краде , 2ро базата е мн по -добра и 3то труда им се цени и заплащането е мн по-високо .... при това положение кой ще остане у БГ ?!!?!? а за това положение огормна вина имат точно такива като Мутафчисйки които 30 години нищо не правят само плямпат ...

5

Анонимен

преди 4 месеца

сестрите намаляват депутатите се увеличават за партиите без коментар.Болен здрав носи.Тва са ви реформите последните 36г. А за свободата на изразяване без коментар в това отношения победихте и Комунистическата цензура!

4

Анонимен

преди 4 месеца

Е как да има като им давате по 1000 лв. и ги трескате нонстоп.

3

Съдбопредсказател

преди 4 месеца

Последният емигрант от България, да загаси лампата...

2

Майната Ви

преди 4 месеца

Нито Мутафчийски, нито някой от популацията на Задунайская буверния е притеснен от липсата на медицински персонал. Когато преди време пак имаше подобна статия целокупнатата популация напълни форума с изблици на мозъчни върхове като: " да съ мащат!!". Сега плачат, че няма кой да ги лекува и умират. Ами ... да мрът!

1

Анонимен

преди 4 месеца

Пак извадиха лъжльото на Тиквата.