80

Анонимен

преди 4 месеца

Си е много връткав. Врътка руснаците. Обещава, но не дава. Да не е луд.

79

Бобо

преди 4 месеца

Още един шут в дупето на Кремълския баскетболист!

78

Китайско Торпедо

преди 4 месеца

Китайското Торпедо е старо източно наказание в което наказаният е с РУК вгз и еван и главата му се блъска в стената докато разбере вината си!

77

Анонимен

преди 4 месеца

Нещо не ти се получава да пишеш опорки от множествено число. Статистика я водят световни организации и в тях китайчетата водят и на олимпиадите по математика, а сащ са доста назад. За техният грантаджия тук с опорките какво да говорим?

76

Да си припомним

преди 4 месеца

Статистиката в Китай се пише от Китайската Комунистическа Партия. И като си спомним кал ги пишеше Българската,петилетка за три годиниНещата са ясни.

75

Факт

преди 4 месеца

Извинявам се на опонентите си по-долу,подал съм грешни(стари) данни за БВП на Китай!Намерих такива от 2021г и се оказва,че китайския БВП не е 70% от американския,а 72%!Е,сега сигурно е още повече.За европейския хич да не говорим,там е зле работата.

74

Слава Расии

преди 4 месеца

В составе Китая

73

Всички знаят

преди 4 месеца

Ще моли мир за Вова.

72

Макрончо как ще

преди 4 месеца

. . . френският лидер е посещавал с баба си и дядо си по майчина линия, когато е бил ученик. . . различава баба си и от ученическите години и сегашната съпругата?

71

Анонимен

преди 4 месеца

Как на ЕС не им е неудобно да говорят за субсидии след като тук почти всичко стана субсидирано под една или друга форма? Те много обичаха конкуренцията до момента в който другите не станаха по-конкурентноспособни. Сега се чудят как да променят правилата, че пак да са в изгодната позиция но в живота не става така.

70

Анонимен

преди 4 месеца

Китай изстреля първия в света 6G сателитСледващото поколение мобилни мрежи вече се тества не само на Земята, но и в космически условия. Най-големият китайски телеком - China Mobile, обяви изстрелването на нов експериментален сателит с 6G технологии.Целта е да се изпита интегрирана космическа и наземна комуникация, като в разработката са участвали и учени от академията на науките на комунистическата страна.

69

Хи хи до 69

преди 4 месеца

Си Дзин Пин не се моли на никого, щото Китай е гигант, а Франция е жуже. И ЕС е жуже.

68

Анонимен

преди 4 месеца

Израза,, имаме новина", бил патентован!

67

Анонимен

преди 4 месеца

Става дума за младежи между 16 и 24 години.

66

Анонимен

преди 4 месеца

Сзи Дзин Пин ще се моли на Император Макрон да не напада горката Блатна Русия - придатъка на Китай за евтини ресурси.

65

Анонимен

преди 4 месеца

В Китай има наборна военна служба ква младежка безработица, пий си хаповете.

64

Дарк

преди 4 месеца

Е,Си не очаква от Макрон да стигне Байдън,който след срещата им в САЩ на пресконференция заяви,че за него Си винаги е бил диктатор.Макрон е по отбран,но ще се държи сякаш света зависи от него с неговото голямо его

63

Анонимен

преди 4 месеца

Видях данни, че младежката безработица в Китай е 15.3 % за март 2024 година като вече не се включват учащите в университети в момента в тази статистика. Мисля, че заедно с тях отива на малко над 20%.

62

Анонимен

преди 4 месеца

Според данни на Световната организация за интелектуална собственост към 2023 година, Китай е лидер с 607 758 патента, следван от САЩ с 286 205. Следва Янпония с 256 890, Южна Корея с 156 972 и Германия - 69 672.

61

шах с кончето

преди 4 месеца

започват да се подреждат ясно фигурите на шахматната дъска предстои гала спектакъла ГОЛЯМАТА ИГРА!но преди това ще се мине през краха на фондовите борси и предстоящата ВЕЛИКА ДЕПРЕСИЯ която ще отвори кутията на ПАНДОРА...тези ситуации просто са отлагани във времето и умишлено се забавят създава се на обществата по света една ИЛЮЗОРНА РЕАЛНОСТ чрез медиите създава се илюзията че всичко е по мед и масло...всичко е въпрос на време...ГОЛЯМАТА ИГРА предстои за ужасТ на категорично въхновяващите стада