14

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

НАПРЕД,ИЗРАЕЛ БЕЗСМЪРТНИ БЪЛГАРОЛЮБИВИ! БОМБИ,ХИМИЯ И СМЕРТ ЗА ИСЛЯМА !

13

Анонимен

преди 4 месеца

Възраждане подкрепят Хизбула

12

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 месеца

Не е само това ! Чест за вестник "Дневник" ,които итреагираха преди около 40 минути на нова поредна атака от Рафах.Цитирам заглавието:""Хамас" бомбардира граничен пункт с Израел, докато вървят преговори за примирие". И сега питам всички ,които плюят по Израел дали и къде ще си скрият съвестта,защото току що мръсните роми арабски си подписаха смертната присъда. Напред ,Велики инБългарилюбив Нетаняху! Напред,Ашкеназки Израел! Да размажем исляма и не оставим живо нито едно мохамеданско зомби в свет

11

До ФАКТ

преди 4 месеца

Не е геноцид. Геноцид се извършва срещу хора, а арабелите не са достигнали това звено на еволюцията. Най-близко е да пръскат срещу ***.

10

Само

преди 4 месеца

бой по терористите! Израел е отвърнал на удара!

9

Анонимен

преди 4 месеца

Бой по израелските фашисти)))

8

До 6

преди 4 месеца

Бедняко русофилски, Израел се отказва от част от Пейтриът заради нейтив системи. Разработени отново с Пентатона, както железния купол, разбира се. Иначе да С400 и С500 не работят, защото с алфа версии самоделки руският черноморски флот беше потопен. Мерси.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Микрон вкара 100 броя легионери в Славинск, Украйна.

6

Анонимен

преди 4 месеца

И на български, но в друг сайт публикуваха информация, че Израел се отказва от системите Петриът, защото давали 40 % "приятелски огън" ( да се разбира: не само са неефективни, а стрелят по свои, нямата надеждна защита за различаване свой - чужд). също: от дадените нови американски ракети вече са изстреляни десетки, но не носят успех за Украйна, прихващат се, т.е отново милиони , дадени на САЩ, за неефективна при съвременните условия техника.

5

Евразин Алахакбаров

преди 4 месеца

радикалният ислям, както и радикалното християнство, като гундяевото православие с артилеристи и мичмани на торпедни катери светци, трябва да бъдат изкоренени с огън и меч.

4

IQ 3.14

преди 4 месеца

До Рендето доживяхме опорката да е, че евреите са овъгнали за пари. явно братушките ептен са стойка слонче, по скоро зора е да накарат израелската армия да си запази пейтриътите и да не ги праща в украйна.

3

Магелан

преди 4 месеца

Шок и ужас.*** не си дават сметка Какъв световен финансов капитал от Имат.За някакви 2 млн. Гнусно палестинеца продъниха света да реват че нямат държава.А в същото време в този район малко по нагоре има около 20млн.кюрди за който никой в света не споменава че и те си нямат държава.?

2

Рендето

преди 4 месеца

Целта не е съвсем "отмъщение"..., изтощават и без това силно изтощеното израелско ПРО и икономика. Евтини РСЗО снаряди по 400-500 долара парчето, срещу минимум Милионче за една ракета на еврейското ПРО.

1

ФАКТ

преди 4 месеца

Гнycнuте евреи извършват геноцид!!!