53

Анонимен

преди 4 месеца

И Елада ине мя хора, ме полес селидес доксас стин история тис! Еониа докса стон Павлос Мелас, Георгиос Катехтис, Германос Каравангелис ке Евтимиос Каудис!

52

Зайцев

преди 4 месеца

до тук се докараха Бьлгарите ,,за жалост ,някво племе от африка което се е настанило по тези земи и нарекло се гьрци да ни управляват .немат нищо общо с византия.трябваше да ги смажем когато можехме ,,сега е кьсно..ДА НАПРАВИМ ВЬЗРАЖДАНЕ 2РА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА В РОДИНАТА НИ.ЗА УЖАС НА ВСИЧКИ ПАРТИЙ В ЕВРОПА И У НАС.НАПРЕД КЬМ ВЬЗРАЖДАНЕ

51

Гошо

преди 4 месеца

Защо ми се струва че макетата и гърчолята си приличат? Това че и едните и другите са все геьове е ясна но има и още нещо...

50

По същия начин

преди 4 месеца

В България също има гръцко наследство на което може да бъде отговорено по същия начин.

49

Кант

преди 4 месеца

Няма значение кои ще ви управлява ако системата не се промени и не започнат да носят отговорност за нанесени щети на народа и кражби от националния бюджет.

48

Евала на

преди 4 месеца

Гърците

47

Анонимен

преди 4 месеца

Важното е една да ме харесва!

46

Възраждане

преди 4 месеца

Вън всички роми от България, хайде братя да си ходим в Индия или още по добре да ходим при идолът ни за мъж Путин където той обещава да ни дава на путлерофашистите си за забавление и поддържане на морала, а на нас ще ни се плаща в натура. По два килограма бакър за една вечер с цяла бригада путлерофашисти.

45

Асан Василев

преди 4 месеца

Само Спецков е тесен специалист

44

Костя Копейкин

преди 4 месеца

Най големият фен на Възраждане е братовчед ми Азис, от него гледайте как трябва да се държи един фен на Възраждане. Ако сте и братовчед получавате бонус точки за чистокръвен фен на Възраждане, а ако жена ви ви е сестра, то тогава имате още бонус точки за това, че следвате законите на катуна ни. Ако пък е под 14 годишна възраст, то тогава получавате автоматично право да сте кандидат за депутат защото ще защитавате прекрасно ромското ни битие.

43

Кирил Путков

преди 4 месеца

Да ама само аз съм краля на гpuндъpeте в България

42

Цончо Ганев

преди 4 месеца

Ако се напъна като пуяк, че съм голям мъжкар и патриот, може би няма да забележат, че съм гей?

41

Възраждане

преди 4 месеца

ЕС и НАТО вън от България! Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!

40

Радослав

преди 4 месеца

Всички гейове гласуваме за пп-дб

39

Цончо Ганев

преди 4 месеца

Много ме харесват жените, щото съм най-големият мъжкар в редиците на Възраждане. Тва, че съм бисексуален не е вярно.

38

Анонимен

преди 4 месеца

Българите ходят на плаж на островите, където са били на заточение други Българи

37

Фен на Възраждане

преди 4 месеца

До Радослав: СТИГА СИ ЛЪГАЛ, НАЙ ОТЯВЛЕНИТЕ ХОМОСЕКСУАЛИСТИ СМЕ НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЪЗРАЖДАНЕ, ВСИЧКИ СМЕ ОТ МААЛАТА И СЕ ОБЛИЧАМЕ КАТО АЗИС, ПРАВИМ АНТИ ПРАЙД ПАРАДИ ЗАЩОТО ЗЛИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ НИ ОТКРАДНАХА ЗАПАЗЕНАТА МАРКА, ДА СЕ ПРЕДЛАГАШ НА МЪЖЕ ЗА ДА ПОЛУЧИШ ЗАВЕТНАТА ЧЕРВЕНА КНИЖКА. А КОЦЕТО Е НАШАТА НАЙ ОТЯВЛЕНА ПРИНЦЕСА, ЦЯЛАТА МАХАЛА Я МИНАВА ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ ЗА ДА СЪБИРА ГЛАСОВЕ, А НИЕ ПЪК СЕ ПРЕДЛАГАМЕ НА ТУРСКИ ТИРАДЖИИ.

36

Радослав

преди 4 месеца

До 47-мата крадяща чужди имена защото я е срам от нейното собствено ромска фенка на Костя Копейкин: защо всички путлерофашисти си мислите, че всеки които смята ромската ви принцеса за путлерофашистки отпадъчен материал е фен на ПП-ДБ? Да не би да е имало масово изнасилване на фенове на Възраждане от феновете на ПП-ДБ, че все те са ви виновни? Явно на някоя ромска принцеса от Възраждане са я ползвали на купон на ПП-ДБ и не са и платили и затова така ги мразите и мислите,че всички са с тях!

35

Радослав

преди 4 месеца

Всички гейове гласуваме за пп-дб

34

Анонимен

преди 4 месеца

Каквото и да са направили хората от Възраждане ,все пак са българи,не заслужават такова зверско групово изнасилване.Аз съм възмутен и им съчувствам...