6

Анонимен

преди 5 месеца

Сащ и нато са най големите терористични организации и държава в света. Създадоха фашистка Украйна с цел война с Русия, преди бе фашистка Германия. Факт неоспорим. И сега се намесват дето не им работа. Евреите, ще се окажат по лоши от нацистите. Слава Русия, слава Путин голям Президент на велика страна, в тази страна е надеждата за живот на тази планета. На плещите на Русия и Путин се крепи живота на тази планета. Слава Русия, слава Путин голям Президент на велика страна на много велика страна

5

Анонимен

преди 5 месеца

Евреите са тумора на света. Успех на Иран! И на Русия.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Пълна подкрепа за Украйна и Израел, това е. Двата конфликта са част от обща война, свързани са.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Разпускате киното. Война няма да гледаме. След разговор между Байдън и Нетаняху, Щатите са убедили Израел да не нанася ответен удар с цел да се избегне ескалацията. С оглед че щетите нанесени от Иран били "нищожни", евреите са се съгласили, но си били запазвали правото в бъдеще ако имало още провокация да нанесат удар. Тук явно утре ще пишат за това. В момента са все още на изказванията на световните лидери.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Тая да си гледа бандата и московията.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Хаха, и наш Рундьо призова за абсолютно същото. Те така съветват и жените в российката - ако ви нападнат, сдържайте се и не отговаряйте на насилието, ако може и почерпете нападателя, докато ви.