69

Анонимен

преди 5 месеца

До няколко дни Часов яр ще бъде освободен от руските войски и ще бъде очистен от фашистко-терористическата нечистотия

68

Сибирстан

преди 5 месеца

До 68. Объркал си процентите. Не са 100 процента всички украинци руснаци, 160 процента са. Хи-хи-хи.

67

Zеленски

преди 5 месеца

До 68. Ха-ха-ха, никой викаш? Затова ли повече от две години рашистите сте доникъде? Ама ако гледаме твоята тъna съветска логика като е никой що така всички тези никой не го свалят от власт, ами ви набиват куххите сибирски канчета?

66

Русофоб

преди 5 месеца

Ама каква врата към Донбас, той не беше ли в голямата си част вече превзет от сибирските диваци? Или тепърва?

65

Анонимен

преди 5 месеца

До РеалистНе са 20%, а всички украинци са руснаци по произход! Всички, на 100%, едни са назобани с чужда западна пропаганда, други се страхуват и мълчат, но има едни, наричат ги "ждуни", които си чакат с нетърпение руската армия да ги освободи от фашистката Киевска хунта! Никой в Украйна, не е за масовия нацистки убиец Зеленски!

64

Анонимен

преди 5 месеца

Ахмат сила! Бой по нацистките мусури и победа за Русия!

63

Анонимен

преди 5 месеца

Ами Путин е във Донбас бе! КВА врата кви пет лева. Нацистите се изникват през тая врата като свин"ски черва на запад. " който може"

62

Реалист

преди 5 месеца

Честно си признавам, че не одобрявам и за разлика от много хора тук, не се радвам на братоубийствената война. Само не мога да разбера защо някои си правеха илюзиите (и още продължават), че Украйна ще победи Русия и най-вече как виждат да насилят 20% етнически руснаци да влизат в НАТО и при евентуален конфликт да са принудени да убиват собствените си роднини отвъд границата? Защо наричат украинските руснаци 'про руски', те са си чисти руснаци.

61

Анонимен

преди 5 месеца

АМА ЧЕКАЙТЕ БЕ! - НАЙ НАПРЕД БЕШЕ КРИМ, ПОСЛЕ АЗОВСТАЛ, СЛЕД ТОВА МАРИОПУЛ, АВДЕЕВКА И ОЩЕ КУП ВРАТИ БЯХА ИЗКЪРТЕНИ ОТ ПУТИН. СЕГА И ЧАСОВ ЯР БИЛ ВРАТА. БОЗДУГАНЯ НА ИВАНЯ ЩЕ Я ПОТРОШИ И НЕЯ.

60

Анонимен

преди 5 месеца

Невероятно. С чипове от перални, 500000 убити, умрял преди три години президент и два танка от 1955, а сега говорят за вратата на Донбас, ама изходната:) да се смея ли, да плача ли на тая байдънска пропаганда.

59

Анонимен

преди 5 месеца

Каква 'врата' на Донбас? 94% от луганския Донбас е руски, и 70% от донецка област. По-скоро изходът е там. Към Харков и Киев. На това, което е останало от контранастъпващите 'командоси' на зеленски.

58

Анонимен

преди 5 месеца

Мили украино-руснаци, това не е ваша война, а е и братоубийствена война, предавайте се на братята си руснаци или бягайте в Русия, докато свърши войната, за да живеете, не умирайте като пушечно за някои хора от запада, които ви използват и ограбват, пазете си живота!

57

Анонимен

преди 5 месеца

Просто поредното поражение за ВСУ в реално време...целият свят го но не е в сили да го спре .... Безпомощни ***.али това са НАТО..

56

Анонимен

преди 5 месеца

Прекрасно написана грантаджийска статия!Сашко си заработи 200 лв. (пък може и 300 да са...)

55

Анонимен

преди 5 месеца

Цивилизация те посещава и помита, защото е толерантна? Ти си обратното на див селянин? Цивилизовани са тези, които помитат, а варвари са тези които живеят в относителен мир с другите хора и с животните?

54

Ехото

преди 5 месеца

До всички които симпатизират на брюкселските зелки ... кво става с инфантилната Урсула?!? Чесно казано искам Вовата да превземе и Одеса и Харков и Киев. Напред ......

53

Василев

преди 5 месеца

Селяни прости, аз говоря за цивилизацията, не говоря за индианци за сирийци и варвари руснаци!Искаш или не искаш цивилизацията те посещава и помита всичко по пътя!Или ставаш толерантен, или уважаваш другия човек и неговите успехи и права или американските бомби ще ти падат на главата в буквален и преносен смисъл!Щом може цял един вампирясан шизофренен народ да се прекланя пред сатрап като Сталин, който е ликвидирал повече хора в лагерите, отколкото самата война , това си е ваш проблем!Кимбъл!ЦРУ

52

Анонимен

преди 5 месеца

До Кой какъв е - нарича се carpet bombing, не изгорената земя, тактиката изгорената земя се ползва във Виетнам и е като цяло провал, бъкраш ги.

51

Анонимен

преди 5 месеца

"Внимание! Говорит Москва! Наше дело правое, победа будет за нами!"

50

Анонимен

преди 5 месеца

1954г СССР официално и публично пред целия свят подава заявление за влизане на СССР в НАТО. После и Путин е искал от Клинтън Русия да влезе в НАТО. Всички руснаци искаха да бъдат на запад. Руснаците искаха на запад, вярваха на запада. След 30 години руснаците ясно казаха - не искаме никакви компромиси със запада. Правдата е на наша страна. Ние ще строим нашата цивилизация, и не искаме да имаме работа и нищо общо със запада.