153

Анонимен

преди 6 месеца

САЩ се готвят за избори за президент след няколко месеци. Сегашният престарял президент с очевиди признаци на старческа деменция вече е недолюбван и от демократите заради проявената на стари години войнственост и с голяма вероятност ще отстъпи мястоти си на републиканеца Mr Trump, който обещава мир и бизнес-, а не войни по време на неговото управление.Да се надяваме,че това обещание ще бъде спазено и че в Европа военолюбци ще останат Зеленски, Урсулата,Макрон и Тагарев.

152

Ямболски цървуль

преди 6 месеца

Има унищожени танкове Ейбрамс в Украйна от дронове.

151

Ямболски цървуль

преди 6 месеца

Такава огнева мощ ,руснаците имаха преди 40 години.В бронираната им сухопътна техника.

150

Клисар

преди 6 месеца

Накрая Господ ще отвори вратата на геената огнена в Йелоустоун и ще погълне нечестивите сред разтопен камък и жупел. Пепел ще хвърли над останалият свят . Ще бъде дълга зима с черен сняг.

149

Гризел

преди 6 месеца

Призовам Господ да се намеси и да възпре гибелните намерения на нечестивите човеци.Амин.

148

Анонимен

преди 6 месеца

Аз па мисля, че тоя танк нито може побра американец нито има силиций да го тътри на някъде. Ша са огъне, ще съ прегъне ще изхлипа неколко пъти немощно и ща издъхне и те тва ако е нов инак... даже нема да иска да си отвори люка. Танкчето ке бега през глава само кат види кво се задава към него.

147

рендету

преди 6 месеца

Аааа....., Пари немъ!!!! Ама..., вий съ Дръжте!!!! - ))))) Дори "Печатницата" прегря и веке не издържа!!!! В света има толкова много Долари в обръщение, че с тях може да купите няколко пъти всичко, което е построено и произведено на планетата не веднъж, а, няколко пъти!!!!

146

Анонимен

преди 6 месеца

САЩ нямаше да праща войски в Украйна, а се готви за война! Аааа, начи ще праща войски в Русия!

145

Анонимен

преди 6 месеца

САЩ никога няма да се пуснат във война с държава, която реално да може да ги застраши. Само разбити малки държави и прокси войни. Така е с Раша, те правят прокси конфликти като в Афганистан и воюват с Украйна и Молдова.

144

Дарк

преди 6 месеца

Много сложна ще е тази роботизирана бойна машина.Руските с далеч по-прости откъм електроника - шаси на БТР,натъпкано с оръжия,които имат една програма - стрелят по всичко с големина на човек,което е живо.Зарадуи елементарните им технологии ще бъдат убити и много кучета от по-едрите.Танкът явно е нов вид снаряди,заради малкия калибър за разлика от руския черен орел,който е с 155 мм оръдие,но пък от десет км пробива бронята на всеки друг и също е с малко тегло,но с голям атрибут

143

Анонимен

преди 6 месеца

Кой ще се бие 200 кг. те затлъстели тюфлеци ли ?

142

Иван

преди 6 месеца

Отново с Гугъл Транслейт превеждана статия. Трагедия.

141

Анонимен

преди 6 месеца

Руснаците си свалиха 2 самолета А-50!

140

Анонимен

преди 6 месеца

Да бе! Танкове срещу Русия и Китай!

139

Муа ха ха

преди 6 месеца

Е къде се намират Русия и Китай, че да им трябват сухопътни средства. Или с тоя танк ще стрелят по Русия.

138

9

преди 6 месеца

Тез ли са новите бройки на лизинг?

137

Браво

преди 6 месеца

Ще гледаме Терминатор X на живо. Запасявайте се с пуканки, фъстъци и уиски. Може и ракия. Браво на сценаристите !

136

Анонимен

преди 6 месеца

Тоест, ще се опитват да догонват Русия и Китай тенологично, от които са поне 15 години назад, го засега имат само 1-2 незавършени прототипа.

135

Анонимен

преди 6 месеца

Ред е на статия за китайските оръжия!

134

Анонимен

преди 6 месеца

До Captain AmericaТолкова го закъсаха че умират от смях от новите снимки на американските оръжия които както винаги са само на хартия. Наи модерната американска гаубица М 777 даде фира в Украйна още в началото. На оплакванията на украинците че се поврежда много често американците се оправдаха че до сега не се е налагало да се стреля толкова често с нея и дадоха пример с Афганистан където в най напрегнатите дни се налагало да стрелят по десет пъти на ден. Муахахахахаааааа...