118

Закривай Окрайна!

преди 7 месеца

Вън наглите окраинци!

117

АнонимеН

преди 7 месеца

ОТ СПОКОЙНА ВОЙНА КОЯТО ОЧАКВАХ ЗА 2024-ТА СЕГА СТАНА ГАДУРИЯ! САМО , ЧЕ ПО АГРЕСИВНОТО ИЗБИВАНЕ НА ЗЕЛЕВИСТИ СИ ИМА ЦЕНА И ТЯ ЩЕ СЕ ПЛАТИ ОТ АРМИЯТА НА УКРАЙНА! УКРАЙНА НЕ Е В ПЪЛНАТА СИ МОЩ В МОМЕНТА И ТОВА ЗНАЧИ ЖЕРТВИ ЗА УКРАЙНА!

116

Женераль

преди 7 месеца

Свирски!

115

Анонимен

преди 7 месеца

Нещастен позьор на снимката се е закичил с колко два или три пистолета и 10 пълнотеля.Като гледам как си ги е запасал в тактическата жилетка едва ли някога ги е ползвал Пълнителите със скоч ли ги е увил

114

Анонимен

преди 7 месеца

До Русофоб 117. Пак не ти ареса а ? Не отговаря на представите ти а ? И веднага било в полза на Москва а ? Гроздето е много кисело а ?

113

Русофоб

преди 7 месеца

Айде, кремълската медия "политико" пак се иssра в полза на Масква. Колко евро ви платиха ПАК бе? Или беше в рубли - хи-хи-хи.

112

Анонимен

преди 7 месеца

До 116 Внимавай какво си пожелаваш!

111

ред

преди 7 месеца

До Анонимен 112-kато не знаеш колко са убитите не плямпай глупости, лъжи и предположения, той и Сахаров говореше, че са 20-30 милиона, а после с половин уста призна , че са 10-то кратно по-малко, това разбира се не оправдава Сталин за деянията му, а дали само той е отговорен

110

Шапито

преди 7 месеца

Новият главнокомандващ на въоръжените сили на Украйна Сирски се опита да премине в руската армия в средата на 90-те години. Но ме беше страх да се бия в Чечня

109

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 112 Ама хич не ги е пипал швабите, само дето който е отказвал да се бие са го разстрелвали :)))

108

Анонимен

преди 7 месеца

Историята помни двамата най-големи касапи единия беше Хитлер но той поне не пипаше германците, другия беше може би най-великия Сталин даже мисля че е безспорния номер 1,който изкла толкова много руснаци без война ,че никой не знае и колко са милиони са.

107

Анонимен

преди 7 месеца

Тоз бил касапин, ще кажеш другите немат касапи....колко мъка има по свето :)))

106

Анонимен

преди 7 месеца

Толкова ли е трудно украинците да си го екзекутират ? Дори и да не излиза от бункера

105

АнонимеН

преди 7 месеца

ОТ СПОКОЙНА ВОЙНА КОЯТО ОЧАКВАХ ЗА 2024-ТА СЕГА СТАНА ГАДУРИЯ! САМО , ЧЕ ПО АГРЕСИВНОТО ИЗБИВАНЕ НА ПУТИНИСТИ СИ ИМА ЦЕНА И ТЯ ЩЕ СЕ ПЛАТИ ОТ АРМИЯТА НА УКРАЙНА! УКРАЙНА НЕ Е В ПЪЛНАТА СИ МОЩ В МОМЕНТА БЕЗ ПОДКРЕПАТА НА ФАЩ И ТОВА ЗНАЧИ ЖЕРТВИ ЗА УКРАЙНА!

104

IQ 3.14

преди 7 месеца

ало, художествената самодейност, а статия за подобрения рекорд за живот след сърдечна трансплантация ше има ле, или ше чекаме съседа по кауни на пиян пешо да качи пак пъстрина, да напишеме поредните дитрамби?

103

Някой

преди 7 месеца

И хитлер е сменял генералите когато съветската армия печели битка след битка. Отчаян ход на фашистите.

102

До 97

преди 7 месеца

А евроатлантичето какъв ...с 100 хилки ,кара самолет,почива на Луната,ходи на СПА в Марс ,лети в небесата .Абе "голямо *** с една дума,тоест голям човек си ,нали ?)Това че си IT шче не означава ,че си грамотен,хванал си вълната на прогреса и Това е,IT се става за 5-6 месечен курс.

101

Анонимен

преди 7 месеца

Ясно е, че смяната става заради това, че Залужни не е достатъчно фанатизиран, а новия е с все още неразклатена вяра в райха и заповедите на фюрера.

100

До 71-ви, Като каза

преди 7 месеца

"Чел-недочел" взех нещата присърце и отидох на сайта на Congressional Budget Office, на cbo.gov наклонка publication наклонка 57842 има един доклад. Пиша така, защото тука не обичат линковете. Та в тоя доклад наличност имат около 50% трите версии на самолета A B и C. Има и графа за 100% mission availability където до 50% достига само модел А, другите два са около 20%. В същия документ пише, че министерството на отбраната има 450 Ф35-ци. Това са официални данни, твоите числа от къде идват?

99

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 101 Съветските паметници например, дето уж са ни освободили след ВСВ, мога още, ама гледам да не ме изритат от сайта :)))