554

Хехе

преди 8 месеца

Хубави са тези новогодишни обръщения, че да се посмеем от сърце..

553

Анонимен

преди 8 месеца

За 22 месеца война Русия изгуби 5900 танка и 11 хил.бронирани машини. А НАТО нито една?! Москва изгуби 329 самолета и 324 вертолета,а НАТО още не изпратила свои?! Флагманът "Москва" потъна, заедно с няколко фрегати и десантни кораби,а в Черно море още не е влязъл флота на НАТО ?! 1709 крилати руски ракети бяха унищожени,а нито един "Томахоук"?! 360 хил. руски организми изгубиха битката за живот, а нито един от НАТО?И то когато украинската армия била унищожена още през 2022г (според Конашенков)

552

Анонимен

преди 8 месеца

По-добре демократична окупация отколкото комунистическо асвабаждение

551

Анонимен

преди 8 месеца

Браво само така

550

Анонимен

преди 8 месеца

Един егоист, един себичен тарикат, един хитър измамник или крадец - него не можеш да го осъзнаваш. Докато го осъзнаваш той - комуниста ще те окраде, измами и накрая ще реши, че си наивен баламурник, не ставаш за нищо и ще те изпрати в концлагер.

549

ЬЬЬ

преди 8 месеца

В тази си новогодишна реч,в която путин обещава,че русия няма да отстъпи,той всъщност предрича краят на съществуването й в този вид.Самоубийство е непрекъснато да се противопоставя на ЕС,САЩ,на Япония,Южна Корея и т.н. и т.н. Имаше един хитлер,който направи същото и знаем как приключи всичко това.Жалко за путин,че не е научил най-важният урок на историята.Жалко и за руснаците,повярвали в новото си крепостничество и във възкръсването на една невъзможна империя.

548

Анонимен

преди 8 месеца

Отчайваща мизерия и нищета безкрай. Но някой казват: Време на Путинясъл Крепостнически, Сталински Разцвет и Рай за комунистите обирджии по земята!

547

Анонимен

преди 8 месеца

Екресиаста - Жената е мрежа, сърцето е примка, ръцете окови, но все пак бракът с Путн е комунистическа териториална зделка!

546

Анонимен

преди 8 месеца

Русия нападна суверенната държава Украйна, призната в ООН и от самата нея. Отвори широкомащабна война на украинска територия. Извърши военни престъпления и нечувани зверства, като масови убийства, изнасилвания, кастрации и отвличане на украински деца. Сравни със земята градове и села. Прогони над 2 млн украинци от домовете им. Само извратени хора могат да подкрепят Путин и руската агресия в Украйна.

545

Анонимен

преди 8 месеца

Аз брудяга се наричам и Путинястите обичам! Аз Путиняст се наричм и комунистките обичам! Ааааа...Ааааа...Ааааа...Ааааа Крепостните селянки аз обичам. Аз земите им иззех и сега си ги виря на чатала....Аааааа Ааааа Ааааа Ааааа комунистките обичам! На бригада те работят и ми семето по земята сеят.... Ааааа Ааааа Аааа Аааа И ми семето разсяват! За да има Крепостничество наврет.... Това е моя народен Путинясъл завет!

544

Анонимен

преди 8 месеца

Доказахте че русия е вонящо блато и да вече знам къде се намира ада на земята и в Кремъл са слуги на Сатаната

543

Анонимен

преди 8 месеца

До Другарят ПутинАко това да нападаш чужда държава,да избиваш жени и деца,да обстрелваш родилни домове и жилищни блокове ,да крадеш печки,перални са православни ценности много си се объркал. Това си е чист фашизъм.

542

Анонимен

преди 8 месеца

Путин се изживява като месия бог но забравя че е смъртен

541

Анонимен

преди 8 месеца

До 636 Ами няма и да има като само им скачат разни кокошкари и после ядат бой за години напред

540

Анонимен

преди 8 месеца

При руснаците няма промяна.Живота им столетия протича в следния жизнен цикъл.Война ,подготовка за война и пак война.Средно състояние няма.Вечния им враг са уредения Запад.Запада е най удобното оправдание за войственния нагон появяващ се след зверското напиване.Русия такава е била столетия такава и ще бъде.Без значение кой е начело на държавата.Цар,генерален секретар на КПСС или президент.Русия никога няма да промени своето отношение към света с нейното патологично имперско мислене

539

Анонимен

преди 8 месеца

Мисля , че вече на всекиго стана ясно , че тоя по нищо не отстъпва на Хитлер.Призовава руснаците да избиват на фронта всеки изпречил им се на пътя.Поосъществяването на безумната цел , ,,Велика Русия на православен райх"

538

Z.

преди 8 месеца

Браво на Путин! Истински държавник!

537

Ставаш за лизач

преди 8 месеца

До Другарят Путин:......Баят голям език извади! Стига да облиужеш всички части на другаря Путин!

536

Анонимен

преди 8 месеца

До 662....,,свят и православна Русия" която се съюзява с ислямистите на Иран и атеистите от Северна Корея.А за пръв съюзник е чеченеца и убиец Кадиров...Ти от православие разбираш ли.Защо мислиш , че православието е да избиваш деца и жени и възрастни хора за това , че не ти се подчиняват.

535

Анонимен

преди 8 месеца

Русия ще отстъпи когато тоя бъде ликвидиран.