43

Анонимен

преди 9 месеца

Какви 3 месеца? Този умник можеше да убие хората. В нормално общество този трябва да бъде заключен за умишлено създаване на условия за убийство или телесна повреда, на няколко човека. Книжката да му се отнеме за 10 години, а колата да стане собственост на държавата.

42

Д-р Спок

преди 9 месеца

Като не може да впечатлиш никоя жена и да водиш нормален хетеросексуален полов живот, си купуваш БМВ, дрифтиш и така показваш на всички с какъв малък и нефункциониращ член те е наказала природата!

41

Нагле с Air max

преди 9 месеца

Въобще не ми пука, натискам беемвето и полирам паветата всяка седмица под звуците на Галена, Алисия, Емануела...

40

Гадняр

преди 9 месеца

Кола за стотина хиляди лева и мозък на кокошка-токачка. Това са признаците по които може е да познаете от къде произлизат тези нехранимайковци. Синове на политици, мутри, ченгета, милиционери, партийни секретари, чалга певици... Въобще "елита" на нацията.

39

Иван

преди 9 месеца

Нищо опасно не се вижда на видеото, огромно пространство от всички страни. Занимавайте се с нещо по - градивно. Оставете младите хора да се забавлява

38

До Парадокс

преди 9 месеца

Не всички са деца на мутри и соц величия, тука не си прав, просто акъла им е толкова

37

Парадокс

преди 9 месеца

В държавата Чалгарска Номенклатурия е така. Разхайтените хлапета, каращи подобни автомобили са внуци на бивши величия от соца или синове на мутри и наркодилъри. Не се сещам за други "преоспели" нашенци с толкова малко мозък. Това е и причината да няма наказания. Кастата на недосегаемите.

36

ДС

преди 9 месеца

Ами той шафьора и той синче на държавна сигурност - няма как да го закачаме.

35

nnn

преди 9 месеца

М-да-а-а,оглупяването и оскотяването на младото поколение, върви по план.Сега искам някой да се изтъпанчи,и да ми каже,че говоря глупости.Деградацията е в пълен ход.

34

Анонимен

преди 9 месеца

След три месеца пак че дрифтя кво като било пешеходна зона и имало църква. Ще ви съдя в Страсбург и ще спечеля, Йонко Грозев там защитава такива като мен, Терзиев е от същата партия!

33

Анонимен

преди 9 месеца

Ако не си покажеш простотията на мегдана, кой ще те види?

32

Анонимен

преди 9 месеца

И да си глупав не е лесно !

31

Анонимен

преди 9 месеца

Човекът очевидно застрашава и живота на хората , до които се прави на голям

30

GTI V5 2.3 150 коня

преди 9 месеца

да не са й махнали джантите че да е на трупчета бе, мисир см0тан ?

29

АнонимеН

преди 9 месеца

ПАТРИАРХ НЕОФИТ Е НАСТАНЕН ВЪВ ВМР- ВОЕННО МЕДИЦИНСКА РЕАНИМАЦИЯ В ВМА - ВСЕ ОЩЕ Е КОНТАКТЕН

28

АнонимеН

преди 9 месеца

ДРИФТА НЕ Е НОВИНАТА ТУК! А , ЧЕ СТАВА ТОЧНО ПРЕД НАЙ-ГОЛЯМАТА НИ ЦЪРКВА НЕЩО БОГ ИСКА ДА НИ КАЖЕ! В МОМЕНТА ЧАКАМЕ НОВИНИ ОТ ВМР СЕГА ПАТРИАРХА НИ Е НА КОМАНДНО ДИШАНЕ СЛОЖЕН

27

проблема е

преди 9 месеца

Проблема е в корупцията, шуробаджанащината, липса на адекватно работещи институции (полиция и съдебна система - основно заради корупцията и шуробаджанащината) и от там и промените в народопсихологията и чувството за безнаказаност у някои хора. А рибата се вмирисва откъм главата - т.е. политиците, съдии, прокурори, кметове, бизнесмени и т.н. хора с власт.

26

Митака

преди 9 месеца

За такива изпълнения - директна конфискация на автомобила. Само тогава има смисъл - когато ги удариш по джоба. Иначе тия ***.луци не се спират.

25

ЗАКРИВАЙ

преди 9 месеца

Аз като Ви казах че Ви чипираха всички.Всичко живо ходи като п-срано с наведени глави, гледа лошо, първата му цел е да прецака този до него и държавата му виновна за мизерията.Огледайте се около Вас ко.чи.на, беззаконие смърт...Пълен провал на държава и то не от сега.30 години го постигахте това нещо самите Вие.ЗАКРИВАЙ

24

Анонимен

преди 9 месеца

Корупцията прави връзкарите недосегаеми дори и по форумите е така.