13

Анонимен

преди 9 месеца

В тая държава закони има само за кокошкарите. До кога ще ги търпим, питам?!

12

Анонимен

преди 9 месеца

Нямало нарушен закон-а Конституцията какво е според прокуратурата?? Не е ли Върховния закон...Нямам думи вече.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Има един член 313 от Наказателния кодекс. Прочетете го, да не се чудите какво е направил Кирчо.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Това е проблема с делата, които може да бъдат водени смао от прокуратура ... Ако прокуратурата е корумпе, няма права.

9

Анонимен

преди 9 месеца

майка ми си беше объркала данъчната декларация и веднага я глобиха с 500 лв. въпреки че идеше реч за явна математическа грешка, ама Кирето подал невярна декларация, скрил двойното си гражданство с цел да заеме високоплатена държавна длъжност, няма проблем к'во:) поне да го накарат да върне заплатите за времето, което е заемал тази длъжност

8

Анонимен

преди 9 месеца

И все пак, той е луд да се откаже от канадско гражданство, не е трябвало да прави чак такава жертва, още повече че съпругата му е канадка, съответно и децата.

7

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 8, виж ся, да ти обясня, не е престъпление да имаш двойно гражданство, престъпление е да укриеш този факт с цел да заемеш високопоставена държавна длъжност в случая министър, като декларираш неверни данни, ЯСНО ЛИ ТИ Е!

6

:)

преди 9 месеца

Плюс тези неща, той е върнал канадския си паспорт, без който няма как да упражни канадско гражданство.

5

АнонимеН

преди 9 месеца

СЕГА СЛУЧАЯ ТРЯБВА ДА СЕ ДАДЕ НА ДАНС ЩОТО ОТ СОФИЙСКА ГРАДСКА ПРОКУРАТУРА ЛЪЖАТ.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Е той Петков си го каза бе - "Слагаме наш главен прокурор и си давам имунитета". А Боби удобното директно прекратява, явно няма нужда от излишни циркове за раята. Сега ясно ли е защо толкова скачаха срещу Гешев, еми щото вършеше работа и беше подготвен юрист. Направи ги криви и в парламента. Добре ги употребиха жълтопаветничетата омирисани, и Гешев си подмениха, и Бойко не съдиха, и Делян реабилитираха. Честито на умнокрасивитета! Пожелавам си скоро Делян за премиер!

3

Анонимен

преди 9 месеца

А защо хора с двойно гражданство могат да гласуват.Защо до урните се допускат такива,които не знаят български?Това не е ли по-важно?Неграмотници да определят съдбата ни?

2

Анонимен

преди 9 месеца

Koпейки, а какво престъпление е според вас да имаш двойно гражданство??? Ясно е че вие дори и руско няма да имате никога, защото все пак се изискват умения, най-малкото език да научиш, ама я си представете че вие се сдобиете с така мечтаното от вас руско гражданство? Престъпление ли е това???

1

Темида

преди 9 месеца

Бялото е демократично черно.