8

До МАНДЖАТА

преди 10 месеца

Да минат твойта !

7

Ямболски цървуль

преди 10 месеца

Злоупотребата с доброто,води до война!

6

Анонимен

преди 10 месеца

Значи икономическият модел е много калпав

5

КуКлус

преди 10 месеца

За да пречупиш Русия или Китай ...първо трябва да направиш така че управляващите да започнат да ценят повече хомосексуалистите , арабските мигранти .....пред собствения си народ и хетеросексуалните ......да си затваряш очите пред изнасилванията от незаконно влезли араби все едно нищо ненормално не се е случило ...както е в Европейския съюз ...чак тогава ще се пречупят пред САЩ !

4

Вуйчо

преди 10 месеца

"Китай се е примирила" в четвърти абзац ме грабна.Не е сигурно коя е булката обаче.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Великата Амриканска икономика от десетилетия се крепи на шантаж: "Ако спрете да купувате долари и щатски държавен дълг, всички ще го отнесем.". Обаче толкова прекалиха с печатането на зелена тоалетна хартия, че в последно време повечето страни почнаха да се освобождават от американските книжа, дори на загуба. Всичкият хаос който сега САЩ създават е за отвличане на вниманието и с надеждата да повлекът със себеси останалите към дъното, та да не им е виден крахът.

2

Не

преди 10 месеца

Китай не може да се примири с позора да бъде новият световен хегемон.

1

ХХХ

преди 10 месеца

Мечтата на САЩ е Русия , Китай , айде може и Северна Корея ....да ги слушкат така както ЕС ! С ЕС се справиха лесно ...понеже е хомусъюсс ....ама там нещо не върви с хомошантажите !