114

Анонимен

преди 11 месеца

Дори без да съм антисемит виждам, че докато Израел не се унищожи и не се намери окончателно решение на еврейската проказа, човечеството ще страда.

113

Анонимен

преди 11 месеца

До Таня до Искрен...Защо Зеленски е продавал ракети на Джихата ???Открити са И български ракети които не са се взривили , защото както казА и си признаха Тагаревците , че сме дарявали на Украйна и ... ДЕФЕКТНИ ракети .. Ами а поогледай се малко и по-далече от носът си !

112

Анонимен

преди 11 месеца

До Искрeн...Ами Бате , по-просто от това , на къде ? Само си представи , КОИ ДДЪРЖАВИ ПЕЧЕЛЯТ ОТ ВОЙНИТЕ , и сам вече ще се наричаш -краварин !

111

Факт

преди 11 месеца

Тука дежурните ***,пак намесват Русия.

110

Mногознайко

преди 11 месеца

"На 7 октомври "Хамас" уби 1400 израелци, може би повече", а на 18 бяха убити 500 може би повече в БОЛНИЦА, ОТ ИЗРАЕЛ.

109

Анонимен

преди 11 месеца

До Ба си.. А защо не се замислиш , кой настрои бежанците към Европа и най-вече към ЕС , още преди войната в Украйна , или не ти изнася ???Нещо за Англия и сащ , случайно ли Англия излезе от ЕС ?

108

Анонимен

преди 11 месеца

До Ба си---Ами нямат интерес , иначе кой ще купува оръжието на БайДанчо ?От какво се захранва икономиката на САЩ , от оръжие и войни !

107

Анонимен

преди 11 месеца

САЩ продадоха оръжие на палестина , сега ще продава на Израел ,.. важното е да върви търговията , нали от това жиее америка !Къде ще е следващата война на НАТО/САЩ/ , в коя ли държавица ?

106

Ба си

преди 11 месеца

две от най големите армии в света не могат да се справят със 5 хил души, Хамас и тероризират мирното население. И от сега знам, че те няма да се справят, защото "Хамас" е идея а не хора, а в момента идеята се разпространи извън Палестина и тръгна бавно но сигурно из Европа а по късно и в САЩ и Канада а след това и по целия свят..

105

Мда

преди 11 месеца

Сещам се и за друг - комунист станал впоследствие - юдео ционист атлантик - сергей станишевДето ни изплющя яко с плоският даньк

104

Тиа ше изгорат света

преди 11 месеца

Бай-Трън, да вземе да направи един изкуствен 51 щат в УСА за израилите ...да си ги вземе там всичките та да затисне конфликта. Ко толкоз...ще отпори едно парче, примерно от Тексас, че по-голем и готово...все едно както набутаха навремето индианците в резервати, щот демокрация видиш ли...

103

Анонимен

преди 11 месеца

До 111 АнонименСега разбрах, защо сме бедна държава.

102

Анонимен

преди 11 месеца

Краварите изпуснаха положението. Световното им грабителство е стъпило с единия крак в гроба, а с другия върху динена ***

101

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 113...Фейк...

100

Анонимен

преди 11 месеца

Соломон Паси е ***,едно време се гушкаше със Тато,сега атлантик . Утре ако няма Америка и китаец ще стане ! Важно е да има преводи!

99

Мда

преди 11 месеца

По скора са - комунисти станали - юдео ционисти атлантициПример паси

98

Анонимен

преди 11 месеца

От днес оръжейното ембарго срещу Иран е напълно отменено.Информацията за това беше потвърдена от министъра на външните работи на Ислямската република. "Считано от 18 октомври, в съответствие с Резолюция 2231 на Съвета за сигурност на ООН, всички ограничения, несправедливо наложени върху дейностите с балистични ракети и тяхното прехвърляне към и от Иран, ще бъдат прекратени", каза той. По-рано Съветът за сигурност на ООН отхвърли американската проекторезолюция за удължаване на оръжейното ембарго срещу Иран, съобщи държавният секретар на САЩ Майкъл Помпео.

97

Анонимен

преди 11 месеца

Каквото и да пишем няма оправдание за престъплението което направиха палестинските ислямисти...Мизерно и не нормално да избиеш като животни за отстрел... стотици цивилни...Да се създава палестинска държава и да се миряса...а това не зависи само от Израел...

96

Анонимен

преди 11 месеца

Само ще спомена един исторически факт: всички богати западноевропейски страни в началото на развитието си са изгонили евреите от териториите си. Каква ли е поуката?...

95

Анонимен

преди 11 месеца

Тия от Америка воюват на много фронтове! Да не стане на стола ,та под масата!